2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

yaa cık üzüldüm her yere baktın mı evde mi dışarıda mı
Ya parmağımı çok sıkıyordu gece çıkardım orta sehpanın üzerine koydum iki gündür ordaydı baktım yok evi taradım ettim yok eşim çöpe attın belki diyo ama hatıryamıyorum sadece gözümün önüne masanın üstü geliyor gelen gidenim de olmadı hiç

🤗

Tmm cnm

Ooooo hadi bol şanslar 💖💖

Peki şu anki gittiğin merkezde rapor geçiyor mu eğer öyle bir durum varsa keşke aşılama üzerinden rapor çıkartsaydın
Suanki Acıbadem hastanesi canım vala bılmıyorum gecıyormu ama recetelı aldıgım bazı ılacların fiyatı dusuyormuş. ama opudan sonra 4 bın tl ılac almıştım zsten yumurta buyutme ıgnelerını 9.500 e almıştım Yani Transfer hazırlıgındakı bazı ıgneleri herhalde devlet hastanesı yazıyormuş Olmadı onları oyle yaparım

İnşallah canım senim sürecin nasıl Suan ben 28 ind regl oldum esrofrem folik asit başladım dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyoruz inşallah
Ben de ikinci regl bekliyorum sanırım daha 10 12 gün var. Opudan sonra regl tarihlerim değişti. İlk regli 5 gün sonra oldum. Şimdi ilkinin üzerinden 5 hafta geçti ama yeni ovülasyon oldu. İnşallah Aralık ayına kalmam ama Kasım sonu gibi (en iyi ihtimalle) donmuş 2 adet embriyo transferi olucam🌸🌸

Hayırlı olsun inşallah pozitif olur Allah herkese anneliği tatdirsin sağlıkla ve afiyetle 🤲🌺🌺kaçıncı denemeniz ?
tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin🌸 3.denemem arada tuplerim alindi rahimden yapisiklik temizlendi bir diyetisyenle calisip daha saglikli beslenip kilo verdim biraz bu defa sigarayi 4-5 gun onceden biraktim umarim tutar🙏

Sabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....🥺🥺🥺

Sabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....🥺🥺🥺
Canım inşallah bulursun 🤲🏻🙏🏻 bende geçen eşimin ilaçlarını attım heralde heryeri aradık bulamadık bu ara biraz dalgınlık var 😅

X