- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.701
Transferden sonra 8. Gun mu verılıyo canımHayırlısı olsun canım benim senin için İstersen yap bende perşembe günü direk kan vericem hiç evde test yapmiycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferden sonra 8. Gun mu verılıyo canımHayırlısı olsun canım benim senin için İstersen yap bende perşembe günü direk kan vericem hiç evde test yapmiycam
Benim doktorum 1 hafta sonra yap dedi dondurulmuş 5.gun embriyosu ondanmi acebaTransferden sonra 8. Gun mu verılıyo canım
Benımkıde oyle Olacakda canım ondan soruyorum O zaman 5. Gun embrıyosu 7 gunde bekleme suresı 12 gun olmus oluyor Tam test suresıBenim doktorum 1 hafta sonra yap dedi dondurulmuş 5.gun embriyosu ondanmi aceba
Aynen öyle senin transfer ne zaman canımBenımkıde oyle Olacakda canım ondan soruyorum O zaman 5. Gun embrıyosu 7 gunde bekleme suresı 12 gun olmus oluyor Tam test suresı
Adetı beklıyorum işte Daha olmadımAynen öyle senin transfer ne zaman canım
Hemen bi uğraş bulmak lazım yoksa ben de yatmaktan sıkılırım amigurimiye sardım ben onlarla uğraşıyorumBende ayıptır söylemesi balık yedim.şimdide biraz kabak çekirdeği şuan uzaniyorum . Çok sıkıcı bu yatmalar ya
En kısa zamanda olursun canımAdetı beklıyorum işte Daha olmadım
Bende kitap okuyorum belli bir yerden sonra uykum geliyorEl işi yaparken de öyle oluyorumHemen bi uğraş bulmak lazım yoksa ben de yatmaktan sıkılırım amigurimiye sardım ben onlarla uğraşıyorum
3. Gün
Tmm cnmIron Butterfly 2 embriyo var ama bir tanesi transfer edilecek, hangisi bilmiyorum biri 5. gün diğeri 6. gün donduruldu. 5. gün diyelim isterseniz
Ooooo hadi bol şanslarKızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
Peki şu anki gittiğin merkezde rapor geçiyor mu eğer öyle bir durum varsa keşke aşılama üzerinden rapor çıkartsaydınYaptırdım canım ama ozel bı klınıkte yaptırmıştım. Mayıs ayında aşılama denedık olmayınca hazıranda Tup bebek deneyecektık o da eşim bıraz daha bekleyelım dedı 3 ay da olmayınca Eylulde basladık ıste tup bebege
Yanına birden fazla al ama canım transferden sonra çok fazla idrara çıkıyorsun en az 3 tane al fikrimce inşallah hayırlısı ile atlatırsın sendeAaaa çok mantıklıya ben bunu söyleyim doktora çok mantıklı en azından kalkmak zorunda kalmazsın
31 yaşındayım canimBizde burda arkadaş olduk ne güzel nasip nereden nereye getiriyor insanı işte
Merhaba hoşgeldin eklerim tabiki canısı yolun umudum hayr olsun inşallah yaş deme de eklermisin rica etsem
bende punch öğrenmeye çalışıyorum. Transfer sonrası için hazırlıkHemen bi uğraş bulmak lazım yoksa ben de yatmaktan sıkılırım amigurimiye sardım ben onlarla uğraşıyorum
Ay o da çok eğlenceli görünüyor ama ben bi türlü beceremem diye başlayamıyorum ama kırlent falan yapıyorlar bayılıyorumbende punch öğrenmeye çalışıyorum. Transfer sonrası için hazırlık
Darısı başına ben 6sını bekleyemedimOoooo hadi bol şanslar
Evet benimde hoşuma gidiyor da. Bi ara denedim olmadı bıraktım şimdi tekrar başladım. Amigururimi yede baktım o olmadıAy o da çok eğlenceli görünüyor ama ben bi türlü beceremem diye başlayamıyorum ama kırlent falan yapıyorlar bayılıyorum
Benimde 6 sında kontrolüm var. Perşembe ya da Cuma transfer. Geçmiyor günler.Darısı başına ben 6sını bekleyemedim
Ay nasıl heyecanlı Allahım hemen geçsin günler hemen mutlu haberler alalım aminBenimde 6 sında kontrolüm var. Perşembe ya da Cuma transfer. Geçmiyor günler.
Amigurimi zormuş ya ellerim koptu ama ipleri çok renkli ve bana bebişleri hatırlatıyorEvet benimde hoşuma gidiyor da. Bi ara denedim olmadı bıraktım şimdi tekrar başladım. Amigururimi yede baktım o olmadı
Amin amin aminAy nasıl heyecanlı Allahım hemen geçsin günler hemen mutlu haberler alalım amin