2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....🥺🥺🥺
Canım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyor 😅 ve hiç üzülme bi anda burdamıymış diyip buluvereceksin ☺️🤲🏻

Canım banyoya falan bak ben ne zaman kaybetsem banyodan çıkıyor 😅 ve hiç üzülme bi anda burdamıymış diyip buluvereceksin ☺️🤲🏻
Çok amin çok ihtiyacım var bu durumu yaşamaya gerçekten 8 senedir hiç birşey olmadı şimdi kaybetmem etkiledi o yüzden etkin değilim bugün

Sabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....🥺🥺🥺
Sen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradım 😅 çıkar canım merak etme çöpe atmamissindir

Ayyy kuzucum ya inşallah bulursun

Ben de ikinci regl bekliyorum sanırım daha 10 12 gün var. Opudan sonra regl tarihlerim değişti. İlk regli 5 gün sonra oldum. Şimdi ilkinin üzerinden 5 hafta geçti ama yeni ovülasyon oldu. İnşallah Aralık ayına kalmam ama Kasım sonu gibi (en iyi ihtimalle) donmuş 2 adet embriyo transferi olucam🌸🌸
İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar annesi

İnşallah doktoruma sordum sıkıntı yok bi ped yarısı dolacak kadar kanama olmazsa normal dedi. Bende öyle okudum yerleşme kanaması olarak yazıyor ama korktum bi an o kadar emek var
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydı

Güzel sonuçlar alacaksın inşallah öyle düşün bizlerde haber ver cnm bence kesin tutunma kanamasıydı
Ayy inşallah ya benim pek dinlenme olayım olmadı pek koşturmaca geçiyor misafir falan oluyor beni çok zorladı ama bebişim tutunmuştur inşallah haftaya test günüm haber veririm ☺️

Hayırlı olsun canım ❣️ Ben opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur
Maşallah ne güzel değer🤲🏻 inşallah benimde öyle olur toplanabilecek gibi olan en fazla 10 tane gözüküyor😓

Bizden hasta bezi istendi seni yatağa aldıklarında yattığın yerden hasta bezine tuvaletini yapıyorsun. 2 saat yataktan kalmama izin vermediler canım. Yinede sen klinikle konuş belki sizdende hasta bezi istenir. Hazırlıklı gidersin
İlk defa duydum hasta bezini.

Başka isteyenler var mı kızlar ?

İlk defa duydum hasta bezini.

Başka isteyenler var mı kızlar ?
Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde

Ben acıbademde olacagım orda yakın zamanda olan bı kızla konustum Kendılerı bez takıyolarmış beze yapamazsan da sonda takıyorlarmjş 2 saat kaldırmamak ıcın. Bırde o 2 saat sureyle Gebelıgın oluşması ıcın serum takıyolarmış süt gıbı bıseymıs Duydunuzm sızde
Evet bağışıklık serumu deniliyor sanırım.

X