- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.681
Hep birlikte bekliyoruz heyecanlaKızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
Canım annelerAnnem sağ olsun baş ucuna iki sürahi su birde kocaman bir bardak koymuş
İnşallah doktoruma sordum sıkıntı yok bi ped yarısı dolacak kadar kanama olmazsa normal dedi. Bende öyle okudum yerleşme kanaması olarak yazıyor ama korktum bi an o kadar emek varAy kuzucum inşallah tutunma kanamasıdır genelde tutunma kanamaları öyle kahverengi geliyor
Okuyabiliyorum yavrum Allah'ın izniyle qüzel sonuclarimiz olur inşallahBende açtım öğlen uyuya kalmışım bol bol zikir çek dualar oku arapça okuyamiyosanda Türkçe meali ni oku canım
Evet canım ara ara ilk denememde bende de nefes almada zorlandigim olmuştu. Böyle seylere takılma canım. Kasıkta batma ağrı idrara sıkışık çok duruyoruz transfer öncesi benim de bundan dolayı ilk gün ağrım oldu. Eşim nerdeyse 10 dk da bir sürgü ile bana yardımcı olmasına rağmen bir buçuk saat sürdü inanamadim bu konuda çok zorlanmistimAminnn inşallah karın bolqemde ve kasıklarımda ara ara batma oluyo şuan öqlen başladi bu durum bide nefes almakta zorlandım ikikere hani ne bu durumlar bilmiyorum kendimi mi dinliyorum acaba diye düşünüyorum
Ayyy hadi inşallah Rabbim buralarda umut arayan herkesin yardımcısı olsun inşallah inşallah ikiside tutunurEvet canım ara ara ilk denememde bende de nefes almada zorlandigim olmuştu. Böyle seylere takılma canım. Kasıkta batma ağrı idrara sıkışık çok duruyoruz transfer öncesi benim de bundan dolayı ilk gün ağrım oldu. Eşim nerdeyse 10 dk da bir sürgü ile bana yardımcı olmasına rağmen bir buçuk saat sürdü inanamadim bu konuda çok zorlanmistimherşey güzel olacak. Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım buna inan hayal et. Minnakin su an seninle annesi
Bir de tutunsalarİnşallah güzel haberlerini alırız canımyumurta sayın ve döllenme oranı çok iyi bence
Bence de sigaradir nikotin bile 4 gunde temizleniyor vucuttan bir haftaya rahatlarsin ben de pazar gununden beri icmiyorum aklina geldikce su ic nefes egzersizleri yapabilirsin rahatlatiyorÖyledir ozaman ya canım istiyor ama izin yok maalesef
Bende ayıptır söylemesi balık yedim.şimdide biraz kabak çekirdeği şuan uzaniyorum . Çok sıkıcı bu yatmalar yaCanım annelerben kimseye söyleyemedim öyle eşimle kendi kendime bi gayretler su içip avakado ve kabak çekirdeği yiyorum zaten çekirdek yiyince insan susuyor
Evet nefes egzersizleri rahatlattı birazBence de sigaradir nikotin bile 4 gunde temizleniyor vucuttan bir haftaya rahatlarsin ben de pazar gununden beri icmiyorum aklina geldikce su ic nefes egzersizleri yapabilirsin rahatlatiyor
Test günün ne zaman canım yanlış bilmiyosam ilk gün sayılmıyor galiba emin degilimOkuyabiliyorum yavrum Allah'ın izniyle qüzel sonuclarimiz olur inşallahben dün oldum şimdi benim ikinci qün oluyor deqilmi akşam 6da çıktık hastaneden saat 4 te falan yapildi
Canım onda secde ayetleri varmış sanırım secdesini kılman lazım galiba dikkat ediyorsun dimi ?Kızlar bu arada ben Meryem suresi bakara suresi açip dinliyorum inşallah onlarında çok faydası var bizlere deneyin sizde
Haftaya çarşamba çaqirdi kendileri kan testi yapicaklar canım ama bende kendimce şey düşündüm çarşamba sabahı erken qebelik testi alırım yaparım diye duşundumTest günün ne zaman canım yanlış bilmiyosam ilk gün sayılmıyor galiba emin degilim
Yok yavrum yapmıyorum dinliyorum sadeceCanım onda secde ayetleri varmış sanırım secdesini kılman lazım galiba dikkat ediyorsun dimi ?
Hayırlısı olsun canım benim senin içinHaftaya çarşamba çaqirdi kendileri kan testi yapicaklar canım ama bende kendimce şey düşündüm çarşamba sabahı erken qebelik testi alırım yaparım diye duşundum
Evde test ben de yapmayacagim bu sefer ikisinde dayanamadim bid suru test yaptim hep negatifti tekrar o anlari yasamak istemiyorum bir yandan kendini kotuye de hazirliyorsun ama bir tarafta da kan verene kadar kesin olmadigindan bekleme kismi daha da yorucu oluyorHayırlısı olsun canım benim senin içinİstersen yap bende perşembe günü direk kan vericem hiç evde test yapmiycam
Onu bir araştır secdeleri kılman gerekiyor diye okudumYok yavrum yapmıyorum dinliyorum sadece
Hakkımızda hangisi hayirliysa Rabbim onu versin inşallahEvde test ben de yapmayacagim bu sefer ikisinde dayanamadim bid suru test yaptim hep negatifti tekrar o anlari yasamak istemiyorum bir yandan kendini kotuye de hazirliyorsun ama bir tarafta da kan verene kadar kesin olmadigindan bekleme kismi daha da yorucu oluyor
Yaptırdım canım ama ozel bı klınıkte yaptırmıştım. Mayıs ayında aşılama denedık olmayınca hazıranda Tup bebek deneyecektık o da eşim bıraz daha bekleyelım dedı 3 ay da olmayınca Eylulde basladık ıste tup bebegeAşılama yaptırdın mı hiç yoksa direk tüp bebek mi denediniz