- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.661
Kızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla Rabbime emanet artık ben qöremiyorum hissedemiyorum Rabbim biliyo varliqini yokluqunu hepimizin hayırlı saqlikli evlatlari olur inşallahbelirti arama bence ben kimyasal da olsa pozitifdi hiçbir belirti yoktu coğu kişi de belirti olmuyor o yüzden olmayınca olumsuz düşünüp stres yapma
Bende sürece başladığımdan beri azalttım günde iki tane içiyorum transfer olunca komple bırakıcam inşallah sende içme canımÖyledir ozaman ya canım istiyor ama izin yok maalesef
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelKızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
Yok yok izin olmadiqi için içemiyorum qizli bile içemiyorumBende sürece başladığımdan beri azalttım günde iki tane içiyorum transfer olunca komple bırakıcam inşallah sende içme canım
Ay aminnn inşallah şu sürece yaklaşmak bile çok heyecanlı rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel
Hoşgeldiniz Tedaviniz hayırlı uğurlu olsunMerhabaa Hepimizin sağlıklı pozitif sonuçlar alması dileğiyle ben de aranıza katılıyorum Yaş 34, 2. deneme, 7 kasım transfer tarihi Iron Butterfly
İçmeye çalışıyorum haklısın canım yatarken su içmek pek akla gelmiyorcok iyi bol su iç canım yanında bulundur hep yoksa yatarken hiç içesin gelmez
Ayyyy bende regl bekliyorum hayırlısı olsun güzel haberlerle gelKızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
Tabi iyiye işarettir Allah’ın izniyle güzel büyüme yolunda merak etmeYumoslar büyüdükçe baskı ve su gibi akıntım arttı inşallah iyiye işarettir
Hoş bulduuum, teşekkür ederimHoşgeldiniz Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
Suyu bi şişeye doldurup yanımda gezdirmedikçe aklıma gelmiyor ama şişeyi masama koyunca çok rahat bitiriyorum bence siz de öyle yapınİçmeye çalışıyorum haklısın canım yatarken su içmek pek akla gelmiyor
ay cok sevindim canım rahim kalınlıgı iyidir inşallah transferin olur bu ayKızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
2 tane ilk transferim olacak bakalım, inşallah hepimizin son olurHadi hayırlısı canımmm kaç embryo oldu
Hadi gözün aydın canimKızlaaaaar ben regl oldum doktorla konuştum cumartesi günü rahim kalınlığına bakmak için çağırdı artık ona göre transfer hazırlığına başlayabilirmişiz
Annem sağ olsun baş ucuna iki sürahi su birde kocaman bir bardak koymuşSuyu bi şişeye doldurup yanımda gezdirmedikçe aklıma gelmiyor ama şişeyi masama koyunca çok rahat bitiriyorum bence siz de öyle yapın
Bende açtım öğlen uyuya kalmışım bol bol zikir çek dualar oku arapça okuyamiyosanda Türkçe meali ni oku canımKızlar bu arada ben Meryem suresi bakara suresi açip dinliyorum inşallah onlarında çok faydası var bizlere deneyin sizde
Ay inşallah ya çok amin beklemek çok zor insan bir an önce oluversin istiyoray cok sevindim canım rahim kalınlıgı iyidir inşallah transferin olur bu ay