- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.641
Test günüm 1 hafta sonra
yiaa hoşbuldumAramıza hoşgeldin canııım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dondurulmuş embriyo mu kuzum
Hoşgeldin canım benimKızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bendede oluyor arada sigara icmedigim zaman yoksunluk etkisi oluyor bende 3 gündür içmiyorumKızlar nefes darliqim biraz önce yine oldu siqarayi bıraktım 2 qundur etkisi varmıdır acaba
Kuzum pruluton vuruluyor musunKızlar nefes darliqim biraz önce yine oldu siqarayi bıraktım 2 qundur etkisi varmıdır acaba
Hadi hayırlısı canımmm kaç embryo olduyiaa hoşbuldumamiin hepimiz inşallah evet dondurulmuş
İnşallah hiç bekletmezler inşallah en güzel zamanda kavuşursun canımmm benimben de bugun aradım dr düşüşü söyledim kanaman olur yakında dediler salı kontrole cagırdılar acaba diger transfer için cok bekletiyorlar mı ben beklemek istemiyorum
cok iyi bol su iç canım yanında bulundur hep yoksa yatarken hiç içesin gelmezTransfer oldum annemdeyim yatıyorum 2 saate bir evin içinde yürüyorum ilaçları içiyorum öyle
hoş geldin canım cok az kalmış transfereMerhabaaHepimizin sağlıklı pozitif sonuçlar alması dileğiyle ben de aranıza katılıyorum Yaş 34, 2. deneme, 7 kasım transfer tarihi Iron Butterfly
Yok canım bana sadece estrofem progestan fitil ve coraspirin verdi hamilelik olursa ozaman iqne vuruluyormuşuz öyle diyor hastalarKuzum pruluton vuruluyor musun
O zaman sigaradır cnm sebep pruluton iğne de bazen nefes darlığı yapıyor inşallah güzel sonuç al cnm benimYok canım bana sadece estrofem progestan fitil ve coraspirin verdi hamilelik olursa ozaman iqne vuruluyormuşuz öyle diyor hastalar
Doktorum yasaklamadi ama eşim ablam falan izin vermiyor içmemeBendede oluyor arada sigara icmedigim zaman yoksunluk etkisi oluyor bende 3 gündür içmiyorum
Tranfere kadar 5 gün kullandım şimdi 2 kutu daha yazmış doktorTransfer olanlar iğne kullanıyor musunuz progestan dex,prolutex veya clexane
Öyledir ozaman ya canım istiyor ama izin yok maalesefO zaman sigaradır cnm sebep pruluton iğne de bazen nefes darlığı yapıyor inşallah güzel sonuç al cnm benim
Ay kuzum güzel haberler bekliyoruz inşallahKızlar merhaba hepinize şuan hastanedeyim tranfer olmayı bekliyorum.Bana dua edermisiniz
Yok canım içme zordur belki ama sonucunu düşün inşallah bi belirtin var mı kuzumÖyledir ozaman ya canım istiyor ama izin yok maalesef
Valla bilmiyorum ki yavrum kasıklarımda batma oldu buqün sürekli oldu bı ara şimdi bişey yok erken belki daha kendimi dinliyorda olabilirim ama bilmiyorum ya başka biseyde yok zaten qöqus hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri varYok canım içme zordur belki ama sonucunu düşün inşallah bi belirtin var mı kuzum
belirti arama bence ben kimyasal da olsa pozitifdi hiçbir belirti yoktu coğu kişi de belirti olmuyor o yüzden olmayınca olumsuz düşünüp stres yapmaValla bilmiyorum ki yavrum kasıklarımda batma oldu buqün sürekli oldu bı ara şimdi bişey yok erken belki daha kendimi dinliyorda olabilirim ama bilmiyorum ya başka biseyde yok zaten qöqus hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri var
HoşgeldinizMerhabaaHepimizin sağlıklı pozitif sonuçlar alması dileğiyle ben de aranıza katılıyorum Yaş 34, 2. deneme, 7 kasım transfer tarihi Iron Butterfly