2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kuzum ben transferden sonra 3 gün duş almayın diyorlar onu duydum birde kabak çekirdeği ve avakado yiyorlar tutunmayı sağlıyormuş ve çok hareketsiz kalmamaya çalış arada ufaktan bir dolan kan dolaşımı artsın birde kabız olmamak için bi kaç gün önceden kuru kayısı yemeye başlayanlar olmuş yapabilirsin 👍🏻 en önemlisi de pozitif olmak olumlu düşünmek komedi filmi falan izleyin diyorlar 🙈
Şu dediklerinin hepsini istemsiz yapmışım😌🥰🤲

5.gune 5 adet gitmisti 13 yumurta toplanmisti 11i dollenmisti 5 tanesi 5.gune ulasti 1 adet hemen taze transfer oldu laparoskipden sonra 2 adet donmus oldu yarina da son 2 adet donmus embriyo ile transfer olacak
İnşallah güzel haberlerini alırız canım 🩷 yumurta sayın ve döllenme oranı çok iyi bence 😍🧿

5.gune 5 adet gitmisti 13 yumurta toplanmisti 11i dollenmisti 5 tanesi 5.gune ulasti 1 adet hemen taze transfer oldu laparoskipden sonra 2 adet donmus oldu yarina da son 2 adet donmus embriyo ile transfer olacak
13 den 11 dollenme cok iyi olmuş yine de hayırlısı olsun inşallah ikiz bebişin olur tüm bu cektiklerini unutturur🌸

Kızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰🐣
Sağlıkla hayırla huzurla gelsin miniklerin. Bu transfer vesilen olsun canım💐🥰🤲

merhaba
Tecbübesi olan yazabilir mi bugün transferin 3.günü kahverengi şeklinde az bişey akıntı geldi biraz korktum devamı gelecek diye ama gelmedi. Sizce bi sıkıntı olmuş olabilir mi
Ay kuzucum inşallah tutunma kanamasıdır genelde tutunma kanamaları öyle kahverengi geliyor

Merhaba hanımlar, Kasım ayını dört gözle bekleyip transfer olan anne adayları transferleriniz hayırlı olsun inşallah süreç olumlu devam eder ve hepiniz hamiş olursunuz 🌸💓 sonrasında da sıra biz regl bekleyenlere gelir.
İnşallah canım senim sürecin nasıl Suan ben 28 ind regl oldum esrofrem folik asit başladım dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyoruz inşallah

Bizden hasta bezi istendi seni yatağa aldıklarında yattığın yerden hasta bezine tuvaletini yapıyorsun. 2 saat yataktan kalmama izin vermediler canım. Yinede sen klinikle konuş belki sizdende hasta bezi istenir. Hazırlıklı gidersin
Aaaa çok mantıklıya ben bunu söyleyim doktora çok mantıklı en azından kalkmak zorunda kalmazsın

X