- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.601
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Amin inşallah canımCanım benim senin içinde hayırlısı olsunRabbim yüzünü güldürdün
Teşekkür ederim canım. 14 ünde test yapcam hayırlısı olsun inşallahH
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdidentest günün ne zaman
Sağol canım inşallah hepimiz görürüzhayırlı olsun canım inşallah pozitif görürsün
Teşekkür ederim canım iyi geçti şükür size tek tavsiyem çok sıkışmadan gidin beni zorlayan tek o oldu gerisi çok basit işlem bikac dakika sürüyor sadeceAyyy güzel sonuçlarını bekliyoruz M minikooommm canım transferin nasıl geçti?
İnşallah pozitif sonuç görürsün canım dinlenerek zaman geçir ağır kaldırma. Bende bugün oldum ilk 2,3 gün yatarak dinlen denildi sonrasında da kontrollü hareket önerdiKızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende çift istedim ama yaştan kabul etmediler aynı yastayiz canım. Bana tek transfer yapıldıYaş 29 ilk deneme çift embriyo
Ben transfer öncesi başladım transfer sonrasıda devam etmem söylendi canımTransferden sonra yine iğnelere mi başlıyoruz tutunması icin sanırım degil mi transferden önce kullaniyormuyuz iğne peki
ay eger bi defaysa yerleşme kanaması olabilir yaa cok yorum okudum oylr inşallah ondandırmerhaba
Tecbübesi olan yazabilir mi bugün transferin 3.günü kahverengi şeklinde az bişey akıntı geldi biraz korktum devamı gelecek diye ama gelmedi. Sizce bi sıkıntı olmuş olabilir mi
Darısı güzel haber almalara olsun inşallahAminn cumlemiz inşallah Manisa grand medikal hastanesi canım
Embriyo kaçıncı gün canısıYaş 29 ilk deneme çift embriyo
Tabiki hoşgeldinizIron Butterfly merhaba, beni de ekler misin listeye? Yas 39 transfer 3 kasim 5.gun dondurulmus cift embriyo
3.denemem tesekkurler
Ayyyy inşallah inşallahİnşallah canısıııı bide ikiz olursa
ne güzel dua ettin sen öyle amin amin Allahim çokça amin
Duydum canım 1 2 gün denedim bıraktımCanim YouTube den bakarmisin regl gelsin diye karnına masaj yapıyorsun ben deniyordum eskiden ve sonuç aldım bir gebenin günlüğü diye Ebru ablanın kanalı kesinlikle bak tavsiye ederim
Tabiki hoşgeldinizBenide ekleyin 38 yaş 2 deneme çift embriyo 1 kasım transfer günü şu an prolutex 25 oksapar coraspin ve omegravv diye bir vitamin kullaniyorum
Tabiki hoşgeldinizMerhabaaHepimizin sağlıklı pozitif sonuçlar alması dileğiyle ben de aranıza katılıyorum Yaş 34, 2. deneme, 7 kasım transfer tarihi Iron Butterfly
Özel klinikler yapıyor isteğe bağlı canım benim doktorum yapıyor istiyorsanBende çift istedim ama yaştan kabul etmediler aynı yastayiz canım. Bana tek transfer yapıldı
Yaaaben 17 ekimde olmuştum 3.gün embriyo kimyasal oldu beta 40 a kadar yükseldi şuan düşüyor
5.gune 5 adet gitmisti 13 yumurta toplanmisti 11i dollenmisti 5 tanesi 5.gune ulasti 1 adet hemen taze transfer oldu laparoskipden sonra 2 adet donmus oldu yarina da son 2 adet donmus embriyo ile transfer olacakyumurta mı dondurdun kaç embriyon var canım
3. GünDarısı güzel haber almalara olsun inşallah
Embriyo kaçıncı gün canısı
Tabiki hoşgeldiniz
Ayyyy inşallah inşallah
Duydum canım 1 2 gün denedim bıraktım
Tabiki hoşgeldinizembriyo kaçıncı gün acaba
Tabiki hoşgeldinizembriyo kaçıncı gün acaba