2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Stres te heyecanda şuan uzak biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi ki regli olabileyim henüz olmadım regli normal dışında ilaç falan içmek istemiyorum kendiliğinden olmasını bekliyorum
Canim YouTube den bakarmisin regl gelsin diye karnına masaj yapıyorsun ben deniyordum eskiden ve sonuç aldım bir gebenin günlüğü diye Ebru ablanın kanalı kesinlikle bak tavsiye ederim

Pozitif sonuclansin inslalah.
Bende 38 oluyorum yakında. 1 haftaya kadar başlayacak surecim sanurim.
Sizde bir sorun var mıydı ?
Hepimizin insallah ilkinde rahimde sivi birikmesi gozukuyordu ama 1 adet taze transfer denedik tutmadi sonra laparoskopi oldum dondurulmus 2 adet embriyo transferi oldum o da tutmadi rahimde biraz yapisiklik varmis ama tutma ihtimali var diye cok da rahimle oynamamak adina (her islem riskli sonucta) mudahale etmemisler 2.cisi de tutmayinca tekrar bir operasyon gecirdim ve rahimdeki yapisiklik temizlendi yarin 3.denememiz olacak insallah bu sefer guzel haberleri sizlerle paylasmak nasip olur

Nar da çok öneriyorlar ben ilk defa duymuştum nar suyu içmek iyiymiş havuç suyu da özellikle avokado

İnşallah hiç biri bişeyden etikelnemmeştir

Merhaba bende taze transfer olacaktım doktor sıvı fark etti ve hsg istedi tekrardan o yüzden regl olmayı bekliyorum hsg de sıvı varsa geçiyor mu acaba yoksa ilaçla mi tedavi oluyorsun bu sıvı çok kafamı karıştırdı

inşallah bu yüzren biraz umutluyum bir embriyom var geride inşallah o tutunur yoksa sürece yeniden başlamak maddi manevi cok zor olacak
Bence tutunacak canım ben çok umutluyum çünkü bir kere pozitif gördün ve doğal yoldan hamile kalıp böyle kimyasal geçirenler 3-4 aya tekrar kalıyorlar tüp bebekle tutar bence ama Allah bilir tabiki

Ben transferden sonra progestan dex, progestan fitil ve oksapar kullanacagim doktor clexane yazdi ama oksapar verdi eczane sgk karsiliyor diye su an yalnizca progestan fitil kullaniyorum
canım fark yok zaten clexane ile oksapar ve enox aynı iğneler içerigi tamamen aynı ismi farklı muadili oluyorilaçlarımız aynıymış

Bizim bir yurtdisi olayimiz vardi doktor da biraz acele etti o yuzden sanirim hsg bakmadi sadece bir tupun tikali ama tutmayacak diye bisi yok dedi yuzde 50 ihtimal verdi bana dedigi rahimdeki sivi birikmesi tuplerdeki tikanikliktan oluyormus karina inmesi gereken sivi rahime donuyormus ve biriktiginde embriyoyu da bozuyormus ilacla gececegini pek dusunmuyorum acikcasi tuplerin acilmasi lazim benim ikisi de acilacak durumda degildi o yuzden komple almayi tercih ettik

Bence tutunacak canım ben çok umutluyum çünkü bir kere pozitif gördün ve doğal yoldan hamile kalıp böyle kimyasal geçirenler 3-4 aya tekrar kalıyorlar tüp bebekle tutar bence ama Allah bilir tabiki
inşallah evet ben de arastırdım kimyasal sonrası gebelik olma şansı cok yüksekmiş eger transferim gecikirse ovulasyon testi alacağım evde deneyecegim neolur neolmaz kendimize ümit arıyoruz en ufak şey bulunca yapışıyoruz

sen tüplerini aldırdın mı canım oyle mi anladım

canım fark yok zaten clexane ile oksapar ve enox aynı iğneler içerigi tamamen aynı ismi farklı muadili oluyorilaçlarımız aynıymış
transfer oldun mu sen? Benim son iki donmus embriyom o yuzcen biraz stresliyim bu sefer de olmazsa sil bastan maddi manevi yipratici bir surec insallah gerek kalmaz hep beraber mutlu haberler aliriz

İnsallah hsg temiz çıkar da sıvı falan değildir

transfer oldun mu sen? Benim son iki donmus embriyom o yuzcen biraz stresliyim bu sefer de olmazsa sil bastan maddi manevi yipratici bir surec insallah gerek kalmaz hep beraber mutlu haberler aliriz
ben 17 ekimde olmuştum 3.gün embriyo kimyasal oldu beta 40 a kadar yükseldi şuan düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…