- 29 Mart 2023
- 803
- 973
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.561
İnşallah canım sen de dondurulmuş transfer için gideceksin inşallah değil miİnşallah canım nasip en geç pazartesi regli olmam gerek ama umarım cumartesi Pazar olurum giderim doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sen de dondurulmuş transfer için gideceksin inşallah değil miİnşallah canım nasip en geç pazartesi regli olmam gerek ama umarım cumartesi Pazar olurum giderim doktora
Evet canım nasipse dondurulmuş 5.ci gün çift isteyeceğim bakalımİnşallah canım sen de dondurulmuş transfer için gideceksin inşallah değil mi
Merhaba hoşgeldiniz umarım güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar henüz yeni transfer olmaya başladı sizin gibi hepiniz birbirinize uğur getirin inşallah nerede tedavi görüyorsunuzBirde siz transfer den sonra neler yaptınız acaba yazarsanız sevinirim
Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonucunu duyarız çift mi tek mi transfer oldun canımKızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yaz kuşum yazYok aşkım sıkıntı yok sohbetimiz daim olsun belli olanlar etiket yapıyor yazıyorum bakıyorum etkisin sormadan yazmak istemedim
Tamam canım bilgileri yaz eklerim hemenYaz kuşum yaz
Aminn cumlemiz inşallah Manisa grand medikal hastanesi canımEvet canım nasipse dondurulmuş 5.ci gün çift isteyeceğim bakalım
Merhaba hoşgeldiniz umarım güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar henüz yeni transfer olmaya başladı sizin gibi hepiniz birbirinize uğur getirin inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Çift transfer canım hayırlısıyla hepimiz bu yoldan boş dönmeyelim inşallahCanım hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonucunu duyarız çift mi tek mi transfer oldun canım
Yaş 29 ilk deneme çift embriyoTamam canım bilgileri yaz eklerim hemen
İnşallah canımÇift transfer canım hayırlısıyla hepimiz bu yoldan boş dönmeyelim inşallah
Kuzum ben transferden sonra 3 gün duş almayın diyorlar onu duydum birde kabak çekirdeği ve avakado yiyorlar tutunmayı sağlıyormuş ve çok hareketsiz kalmamaya çalış arada ufaktan bir dolan kan dolaşımı artsın birde kabız olmamak için bi kaç gün önceden kuru kayısı yemeye başlayanlar olmuş yapabilirsin en önemlisi de pozitif olmak olumlu düşünmek komedi filmi falan izleyin diyorlarBirde siz transfer den sonra neler yaptınız acaba yazarsanız sevinirim
Iron Butterfly merhaba, beni de ekler misin listeye? Yas 39 transfer 3 kasim 5.gun dondurulmus cift embriyoKasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım R Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım
Pozitif sonuclansin inslalah.Iron Butterfly merhaba, beni de ekler misin listeye? Yas 39 transfer 3 kasim 5.gun dondurulmus cift embriyo
3.denemem tesekkurler
İnşallah canısıııı bide ikiz olursaEvet canım nasipse dondurulmuş 5.ci gün çift isteyeceğim bakalım
Merhaba hoşgeldiniz umarım güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar henüz yeni transfer olmaya başladı sizin gibi hepiniz birbirinize uğur getirin inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
İnşallah canısıııı canım transfere idrara sıkışık oluyor inşam değil mi dayanabildin mi canımmKızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kuzum çok iyi anlıyorum seni bende senin gibiydim hatta bi yandan korktum opudan ya hissedersem diye opu günü kalbim fırlıcak gibiydi doktorum geldi sakın stres yapma yumurtaları etkilersin demişti eşimede stres yapma sende spermleri etkilersin dedi şimdi herşey oldu bitti şimdi bende transfer için geriliyorum gün sayıyorum elimde değil vallaAaaiiiiiyy heyecan basıyo valla psikolojim sürecimi etkilemez inşallah çok heyecan yapıyorum sürekli düşünüyorum
inşallah bu yüzren biraz umutluyum bir embriyom var geride inşallah o tutunur yoksa sürece yeniden başlamak maddi manevi cok zor olacakAnladım bitanem hayırlısı olsun 2. De olacak bence çünkü sen direk negatif almadın sonuçta
ne güzel dua ettin sen öyle amin amin Allahim çokça aminŞuan burada öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam aralıklı ama sağanak....
Rabbim yağan yağmurda edilen duları geri çevirmesin biz aciz kullarına yardım etsin inşallah
bençm doktorum asla yatma ilk gün dışında rutin hayatına don demişti agır kaldırmak dışında. sabah cık akşam gel istersen eve dedi öyle de yaptım yatmayla bi alakası yok diyorlar ama bilemedim yine deBirde siz transfer den sonra neler yaptınız acaba yazarsanız sevinirim