2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰🐣
İnşallah pozitif sonuç görürsün canım dinlenerek zaman geçir ağır kaldırma. Bende bugün oldum ilk 2,3 gün yatarak dinlen denildi sonrasında da kontrollü hareket önerdi ☺️☺️

merhaba
Tecbübesi olan yazabilir mi bugün transferin 3.günü kahverengi şeklinde az bişey akıntı geldi biraz korktum devamı gelecek diye ama gelmedi. Sizce bi sıkıntı olmuş olabilir mi
ay eger bi defaysa yerleşme kanaması olabilir yaa cok yorum okudum oylr inşallah ondandır

Aminn cumlemiz inşallah Manisa grand medikal hastanesi canım🥰
Darısı güzel haber almalara olsun inşallah
Yaş 29 ilk deneme çift embriyo 🫶🏻🫶🏻
Embriyo kaçıncı gün canısı
Iron Butterfly Iron Butterfly merhaba, beni de ekler misin listeye? Yas 39 transfer 3 kasim 5.gun dondurulmus cift embriyo
3.denemem tesekkurler😊
Tabiki hoşgeldiniz 🌹
İnşallah canısıııı bide ikiz olursa 🌸🌸
Ayyyy inşallah inşallah
ne güzel dua ettin sen öyle amin amin Allahim çokça amin 🙏
💖💖💖
Canim YouTube den bakarmisin regl gelsin diye karnına masaj yapıyorsun ben deniyordum eskiden ve sonuç aldım bir gebenin günlüğü diye Ebru ablanın kanalı kesinlikle bak tavsiye ederim
Duydum canım 1 2 gün denedim bıraktım
Benide ekleyin 38 yaş 2 deneme çift embriyo 1 kasım transfer günü şu an prolutex 25 oksapar coraspin ve omegravv diye bir vitamin kullaniyorum
Tabiki hoşgeldiniz 🌹embriyo kaçıncı gün acaba
Merhabaa🌸 Hepimizin sağlıklı pozitif sonuçlar alması dileğiyle ben de aranıza katılıyorum 🥳 Yaş 34, 2. deneme, 7 kasım transfer tarihi 🥰 Iron Butterfly Iron Butterfly
Tabiki hoşgeldiniz 🌹embriyo kaçıncı gün acaba

Son düzenleme:
X