2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah canım sen de dondurulmuş transfer için gideceksin inşallah değil mi
Evet canım nasipse dondurulmuş 5.ci gün çift isteyeceğim bakalım
Birde siz transfer den sonra neler yaptınız acaba yazarsanız sevinirim
Merhaba hoşgeldiniz umarım güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar henüz yeni transfer olmaya başladı sizin gibi hepiniz birbirinize uğur getirin inşallah nerede tedavi görüyorsunuz

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonucunu duyarız çift mi tek mi transfer oldun canım

Aminn cumlemiz inşallah Manisa grand medikal hastanesi canım

Kuzum ben transferden sonra 3 gün duş almayın diyorlar onu duydum birde kabak çekirdeği ve avakado yiyorlar tutunmayı sağlıyormuş ve çok hareketsiz kalmamaya çalış arada ufaktan bir dolan kan dolaşımı artsın birde kabız olmamak için bi kaç gün önceden kuru kayısı yemeye başlayanlar olmuş yapabilirsin en önemlisi de pozitif olmak olumlu düşünmek komedi filmi falan izleyin diyorlar

Iron Butterfly merhaba, beni de ekler misin listeye? Yas 39 transfer 3 kasim 5.gun dondurulmus cift embriyo
3.denemem tesekkurler

İnşallah canısıııı bide ikiz olursa

İnşallah canısıııı canım transfere idrara sıkışık oluyor inşam değil mi dayanabildin mi canımm

Aaaiiiiiyy heyecan basıyo valla psikolojim sürecimi etkilemez inşallah çok heyecan yapıyorum sürekli düşünüyorum
Kuzum çok iyi anlıyorum seni bende senin gibiydim hatta bi yandan korktum opudan ya hissedersem diye opu günü kalbim fırlıcak gibiydi doktorum geldi sakın stres yapma yumurtaları etkilersin demişti eşimede stres yapma sende spermleri etkilersin dedi şimdi herşey oldu bitti şimdi bende transfer için geriliyorum gün sayıyorum elimde değil valla

bençm doktorum asla yatma ilk gün dışında rutin hayatına don demişti agır kaldırmak dışında. sabah cık akşam gel istersen eve dedi öyle de yaptım yatmayla bi alakası yok diyorlar ama bilemedim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…