- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.541
Teşekkür ederim canım böyle düşünmeme çok sevindim sen nasılsın ne durumlardasınNe güzel enerji veriyorsun canım benimmm
Estofrem ve folik ast devam canım iştahlıyım ama durduruyorum kendimi sen nasıl ne hissediyorusun böyle heyecan var mı heyecan olsun ama stres olmasınTeşekkür ederim canım böyle düşünmeme çok sevindim sen nasılsın ne durumlardasın
İnşallah canım benim inşallah zaman geçmez oldu ilaçları toplu içesim geliyorHadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinçok heyecanlı bir süreç zaman su gibi aksın güzel şeyler yaşayıp görelim inşallah
Stres te heyecanda şuan uzak biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi ki regli olabileyim henüz olmadım regli normal dışında ilaç falan içmek istemiyorum kendiliğinden olmasını bekliyorumEstofrem ve folik ast devam canım iştahlıyım ama durduruyorum kendimi sen nasıl ne hissediyorusun böyle heyecan var mı heyecan olsun ama stres olmasın
Kullanıyorum cnm riske atamıyorum artık hiçbişeyi kalbim güm gümAnladım canım kullan ama
Bende kafamı uzak tutarakcoldum cnm 28inde oldum kaç gün kullanırım estofremi bilemiyorum ama doktor 18-19 gün falan dedi inşallah sende en yakın sürede olursun canım adet ağrıların başladı mıStres te heyecanda şuan uzak biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi ki regli olabileyim henüz olmadım regli normal dışında ilaç falan içmek istemiyorum kendiliğinden olmasını bekliyorum
Ayyy güzel sonuçlarını bekliyoruz M minikooommm canım transferin nasıl geçti?Kızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
Sağanak yağmurları gibi güzellikler yağdırsın rabbim üzerimize canım benimŞuan burada öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam aralıklı ama sağanak....
Rabbim yağan yağmurda edilen duları geri çevirmesin biz aciz kullarına yardım etsin inşallah
Anladım bitanem hayırlısı olsun 2. De olacak bence çünkü sen direk negatif almadın sonuçtayok canım düşüşe gecmiş 40 dan 23 olmuş 6 gündğr boyle artık yükselmez imkansız
Aaaiiiiiyy heyecan basıyo valla psikolojim sürecimi etkilemez inşallah çok heyecan yapıyorum sürekli düşünüyorumAynen kuzum bi çatlarma iğnesi verir bide yumurta çatlama önleyici önden çatlamasın diye önleyici veriyor opuya 36 saat kala çatlatma iğnesi yapıyorsun kuzum :)
İnşallah canım inşallah hepimiz için güzel geçen zamanlar olsunBende kafamı uzak tutarakcoldum cnm 28inde oldum kaç gün kullanırım estofremi bilemiyorum ama doktor 18-19 gün falan dedi inşallah sende en yakın sürede olursun canım adet ağrıların başladı mı
İnşallah canım inşallah adet ağrıların başladı mı cnmİnşallah canım inşallah hepimiz için güzel geçen zamanlar olsun
Canısı ben seni listemize eklememişim eklenmek istermisinAaaiiiiiyy heyecan basıyo valla psikolojim sürecimi etkilemez inşallah çok heyecan yapıyorum sürekli düşünüyorum
Şuan normalim sadece sivilceler çıkıyor yüzümde gribim birde fark edemiyorumİnşallah canım inşallah adet ağrıların başladı mı cnm
Evet ben o yüzden burdayım zatenCanısı ben seni listemize eklememişim eklenmek istermisin
Yok aşkım sıkıntı yok sohbetimiz daim olsunEvet ben o yüzden burdayım zatenama ben transfer yapılınca ekliyorsun sanıyorum transfer olunca dicektim
Hemen ol inşallah sağlıklıcaŞuan normalim sadece sivilceler çıkıyor yüzümde gribim birde fark edemiyorum
İnşallah canım nasip en geç pazartesi regli olmam gerek ama umarım cumartesi Pazar olurum giderim doktoraHemen ol inşallah sağlıklıca