- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.521
Anladım canım salıya da daha var belki gelir kanamansalı günü gel dediler bir kaç güne kanama olur dediler ama hiç olacak gibi hissetmiyorum
Aynen kuzum bi çatlarma iğnesi verir bide yumurta çatlama önleyici önden çatlamasın diye önleyici veriyor opuya 36 saat kala çatlatma iğnesi yapıyorsun kuzum :)Yok demediler cumartesi yine kontrolüm var o zaman söylerler heralde yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi verecekler sanırım ve Opu için gün söylenecek heralde o zaman söylerler yoksa ben sorarım sizden duyduğum için
Amin canımİnşallah sağlıkla sana tutunur
Amin canım benim Allah razı olsunmerhaba sabah uyandım ilk aklıma sen geldin canım inşallah bebegin gelir gelmez sımsıkı tutunur
Amin canım Allah razı olsunKuzuuumm sana sımsıkı tutunsun inşallahRabbim gönlüne ferahlık versin
Amin canım çok teşekkür ederimCanım inşallah bebişin sağlıkla tutunur sana Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah pozitif sonucunu paylaşırsın bizimle
Hayırlı olsun canımKızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
Canım benim hayırlı olsunKızlar merhaba hepinize şuan hastanedeyim tranfer olmayı bekliyorum.Bana dua edermisiniz
Canım benim senin içinde hayırlısı olsunKızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdidenKızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
Amin canım benim çok sağolCanım benim hayırlı olsunRabbim güzel sonuçlar aldırsın yüzünü güldürsün insaallah
yok canım düşüşe gecmiş 40 dan 23 olmuş 6 gündğr boyle artık yükselmez imkansızAnladım canım salıya da daha var belki gelir kanamandeğer tekrar yükselmemiştir dimi hiç bilmiyorum öyle olan varmıdır
hayırlı olsun canım inşallah pozitif görürsünKızlar ben bugün transfer oldum hayırlısı ile şimdi test için geri sayım başladı
amin inşallah canım transfer oldun mu nssıl hissediyorsunAmin canım benim Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı bir evlat versin
Bugünamin inşallah canım transfer oldun mu nssıl hissediyorsun
Ne güzel enerji veriyorsun canım benimmm
Benimkide demedi cnm ben sormuştum hemşireyeAaa bizimki bişey demedi anladım canım