2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Estofrem ve folik ast devam canım iştahlıyım ama durduruyorum kendimi sen nasıl ne hissediyorusun böyle heyecan var mı heyecan olsun ama stres olmasın 😅😅
Stres te heyecanda şuan uzak biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi ki regli olabileyim henüz olmadım regli normal dışında ilaç falan içmek istemiyorum kendiliğinden olmasını bekliyorum 😘

Stres te heyecanda şuan uzak biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi ki regli olabileyim henüz olmadım regli normal dışında ilaç falan içmek istemiyorum kendiliğinden olmasını bekliyorum 😘
Bende kafamı uzak tutarakcoldum cnm 28inde oldum kaç gün kullanırım estofremi bilemiyorum ama doktor 18-19 gün falan dedi inşallah sende en yakın sürede olursun canım adet ağrıların başladı mı

Kızlar dün transferim gerçekleşti çok şükür 2 saat hastanede yatiş yapıldı sonra çıktım saat 6da doktorum bu iki saat sana yeter dedi çok yatakta kalma yarın ikinci qunden sonra normal hayatına donebilirsin dedi ama ben normal sadece yürüyüş yapar qibi odaları qeziyorum progestan fitil ve estrofem verdi zaten bunları kullanıyorum ama yanına ek olarak coraspirin verdi sonuc çarşamba qunu dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰🐣

X