2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın geleceğin güzel anne adayları gününüz aydın olsun💐💐💐💐💐
Eki Görüntüle 3328018
günaydın dün keşfettim sizi mesaj yazmadan önce regl olmayı bekledim bugün sabaha karşı regl oldum yarın sabahtan dr a gideceğim transfer olmak için hazırlanacağım daha önce transfer için aşamalardan geçtik ancak dr uygun görmedi ben de 6 ay kendime izin verdim şimdi kararlı bir şekilde yine gideceğim. bu aşamada beslenmeme dikkat ettim diş hekimime gittim son hazırlıklarımı kendimce yaptım mental olarak hiçbir zaman hazır değilim ama nasip bakalım benim kuruntularım biraz fazla :) kasım ayı ben dahil hepimize bebekle gelsin güzelliklerle gelsin sağlıkla gelsin. 5.gün embriyosu tek transfer olacak devlette yaptırmıştım raporum vardı. tarihi belli değil ama beni de listeye eklerseniz çok memnun olurum. Iron Butterfly Iron Butterfly

Merhaba Kizlar
tedavimin 7. gununde doktorum ilaclarimi kesti. 300 unite gonal 2 doz klomen ve destek vitaminler kullaniyordum. Normalde yumurtalarim hizli buyuyorken tedavi surecimde yumurtalarimda hic buyume olmamış. 5 gün sonra kontrole gel dedi. Böyle bişey yasayan oldu mu ?

günaydın canım😍bu arada şeyda en yakın arkadasımın ismi🥹
Bizde burda arkadaş olduk ne güzel nasip nereden nereye getiriyor insanı işte 🥰🥰🥰
günaydın dün keşfettim sizi mesaj yazmadan önce regl olmayı bekledim bugün sabaha karşı regl oldum yarın sabahtan dr a gideceğim transfer olmak için hazırlanacağım daha önce transfer için aşamalardan geçtik ancak dr uygun görmedi ben de 6 ay kendime izin verdim şimdi kararlı bir şekilde yine gideceğim. bu aşamada beslenmeme dikkat ettim diş hekimime gittim son hazırlıklarımı kendimce yaptım mental olarak hiçbir zaman hazır değilim ama nasip bakalım benim kuruntularım biraz fazla :) kasım ayı ben dahil hepimize bebekle gelsin güzelliklerle gelsin sağlıkla gelsin. 5.gün embriyosu tek transfer olacak devlette yaptırmıştım raporum vardı. tarihi belli değil ama beni de listeye eklerseniz çok memnun olurum. Iron Butterfly Iron Butterfly
Merhaba hoşgeldin eklerim tabiki canısı yolun umudum hayr olsun inşallah 🌹🙃 yaş deme de eklermisin rica etsem

günaydın hoş geldiniz🌸

Merhaba Kizlar
tedavimin 7. gununde doktorum ilaclarimi kesti. 300 unite gonal 2 doz klomen ve destek vitaminler kullaniyordum. Normalde yumurtalarim hizli buyuyorken tedavi surecimde yumurtalarimda hic buyume olmamış. 5 gün sonra kontrole gel dedi. Böyle bişey yasayan oldu mu ?
hayır ilk kez duyuyorum heralde 7 gün olmasına ragmen hiç etki olmamış boşuna devam etme diye kesmiştir canım. sen tedavi öncesi baskılama için iğne kullanmış mıydın

ben de bugun aradım dr düşüşü söyledim kanaman olur yakında dediler salı kontrole cagırdılar acaba diger transfer için cok bekletiyorlar mı ben beklemek istemiyorum🥹

ben de bugun aradım dr düşüşü söyledim kanaman olur yakında dediler salı kontrole cagırdılar acaba diger transfer için cok bekletiyorlar mı ben beklemek istemiyorum🥹
Durumuna bakıp ona göre hareket ederler canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım benim ismim de şeyda 🥰

Cankuşummmm🥺 pes etmek yok o bebek buraya gelecek Allah'ın izni ile

Merhaba hoşgeldiniz listeye ekliyorum sizide 🌹

Rabbim ona can versin sende can buldun amin amin amin 🤲🏻🌺

Opudan bi kaç gün önce yasaklanıyor ilişki hatta eşin kendini rahatlatıyor ki o zaman temiz sprem çıkışı olsun diye opu sonrası 1 hafta kadar yasak sonra birşey demediler bizede

İlaçları bırakmadan regli olamazsınız zaten bildiğim kadarıyla umarım pozitif sonuç alırsınız mevlam yardımcın olsun 💐

İnşallah canım tel dileğimift koymayı kabul etmesi doktorun

Aşkım benim devlette aşılama ve tüp geçmişim var ya rapor çıkarmak için başvurdum hastane olmasa da ilaçlarda baya etkisi var fiyat farkı olarak 😘
Anladım canım benım hıc gecmısım yok Ondan olmazdı herhalde degılmı

benim amh değerim 0.06 yasim 35. 1.5 yildir evliyim. 6 ay once hamilelik oncesi kontrol icin gittigimde normal yolla hamile kalamayacgimi öğrendim. asilama yapmadim baskilama vs hic bisey kullanmadim. bir kac ay imprly biosternon ile dr normal denememi istedi herzamn yumurtalarimi kontrol etti. bu son adetimde tup bebege basladik. klomen ve gonal igne ile. Bugün de ilaclari keselim buyumuyor dedi simdidye kadar bende hic boyle olmadığından doktorda sasirdi hata ilac kullanip kullanmadığımi tekrar tekrar sordu igneyi nasil yaptigimi sordu. Sonuc olarak hic bişey yapma sali gel bakalim dedi.

benim amh değerim 0.06 yasim 35. 1.5 yildir evliyim. 6 ay once hamilelik oncesi kontrol icin gittigimde normal yolla hamile kalamayacgimi öğrendim. asilama yapmadim baskilama vs hic bisey kullanmadim. bir kac ay imprly biosternon ile dr normal denememi istedi herzamn yumurtalarimi kontrol etti. bu son adetimde tup bebege basladik. klomen ve gonal igne ile. Bugün de ilaclari keselim buyumuyor dedi simdidye kadar bende hic boyle olmadığından doktorda sasirdi hata ilac kullanip kullanmadığımi tekrar tekrar sordu igneyi nasil yaptigimi sordu. Sonuc olarak hic bişey yapma sali gel bakalim dedi.
canım cok üzüldüm amh degerin cok düşük oyüzden yumurta oluşmamış olabilir.iğne olan yumurtaları büyütmek için sen de bu ay cok oluşmamış demek canını sıkma belki böyle hayırlıdır belki 2 hafta ilaç kıllanacaktın opu olacaktın yumurta sayın cok az diye embriyo oluşmayacaktı oyle maddi manevi daha yıpranırdın.salı yı bekle inşallah iyi olur🙏🏻

Canım opu olmadan en fazla 4 gün önce eşini perhize sokması lazım onla ilgili bişi söylemedi mi
Yok demediler cumartesi yine kontrolüm var o zaman söylerler heralde yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi verecekler sanırım ve Opu için gün söylenecek heralde o zaman söylerler yoksa ben sorarım sizden duyduğum için 🙃

X