- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.481
Nar Çok önerıyorlar canım gebelıgın tutınmasını kolaylastırıyormus bol bol cevız badem kabak cekırdegı ye kahve cay tuketme ılaclarını saatinde almaya dıkkat et Gerısı rabbımdeİnşallah canım. Bebislerimiz bizlere tutunurda bundan sonraki topik hamilelik sürecinde neler yaptığımız olur
Bende transfer olmak icin regl bekliyorum olsam da tarih belli olsaBen de transfer olmak için regli olmayı bekliyorum canım sanırım erken değil de günümde regli olacağım
En guzel haberleri alman nasip olsun Allah’ın izniyle güzel düşünelim güzel olsunIron Butterfly
1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Şunu merak ettim de neden ilk 5. Gün olan transfer edilmedi canım doktor mu karar veriyor acabatazeydi canım 3. gün embriyosuydu. geriye 1 tane 5.gün embriyosu kaldı
Tabiki öyleNiye kız oda hayatımızın bi parçasıeşim gelip gidip soruyor sıkıstırıyor dedim dur kızlara sormadan olmaz
Aminn teşekkür ederimEn guzel haberleri alman nasip olsun Allah’ın izniyle güzel düşünelim güzel olsun
Amin inşallah herkesin kalbindekini nasip etsin AllahımHayırlı olsun canım benim şimdidenİnşallah bize güzel haberler verirsin
Hangi ilde hangi merkezde yaptırıyorsunuz acaba :)Aminn teşekkür ederimhepimizin gönlüne göre versin Rabbim
2 embriyo konulması icin şart var mi acaba yaş diyorlar ama 30 yaşın altında 2 embriyo koyan da var nasıl belirleniyor acabaIron Butterfly
1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Merhaba canım benim ismim de şeydaYaaaaaaa ne güzel bir cümleee canımsın canım bu arada adın nedir benim adım Merve
Cankuşummmmkızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Merhaba hoşgeldiniz listeye ekliyorum sizideIron Butterfly
Rabbim ona can versin sende can buldun amin amin amintazeydi canım 3. gün embriyosuydu. geriye 1 tane 5.gün embriyosu kaldı
Opudan bi kaç gün önce yasaklanıyor ilişki hatta eşin kendini rahatlatıyor ki o zaman temiz sprem çıkışı olsun diye opu sonrası 1 hafta kadar yasak sonra birşey demediler bizedeKızlar ilişki konusunda doktorunuz bişey söyledi mi ya bizimki bişey demedi ilişki serbest mi daha Opu olmadım ben pazartesi düşünüyorlar duruma göre ??
İlaçları bırakmadan regli olamazsınız zaten bildiğim kadarıyla umarım pozitif sonuç alırsınız mevlam yardımcın olsunTeşekkür ederimtaze transfer oldum doktorum öyle uygun gördü süreç hakkında pek bilgim yok kendim araştırdığım kadarıyla az çok bişeyler öğreniyorum.. sanırım dondurulmuş embriyoların tutunma ihtimali daha fazla.. bekleyip göreceğiz artık.. Bir de bat 10 Kasım eğer gebelik yoksa regl oluyor muyuz ilaçlardan dolayı düzen bozuluyor mu sizin bilginiz var mı?
İnşallah canım tel dileğimift koymayı kabul etmesi doktoruninşallah kabul ederler o zaman çift embriyoyu bende çift istiyorum canım. Cok arkadaşım var 4 te 5 te hamile kalan geçmişi koy kenara. Bugüne odaklan canım bu sefer olacak inşallah olumlu düşün hep
Aşkım benim devlette aşılama ve tüp geçmişim var ya rapor çıkarmak için başvurdum hastane olmasa da ilaçlarda baya etkisi var fiyat farkı olarakrapor nasıl oluyor
evet ciftti canım beb 24 yasındayım da benim doktor yaşa göre çift tek yapmıyor tutma ihtimali yüksek olsun diye cift koyuyor geneldeCanım senin çift embriyo muydu ?
En tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip olsun canım.
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın.
Üzülme canım herşeyin bir zamanı var bizim miniklerde o zamanı bekliyorlar. En kısa sürede bu duyguyu yaşayacan eminim gönlünü ferah tut
cok teşekkür ederim kızlar saolun iyi dilekleriniz için güzel düşünelim güzel olsun 2024 e hamile olarak girerşz inşallahMerhaba canım benim ismim de şeyda
Cankuşummmmpes etmek yok o bebek buraya gelecek Allah'ın izni ile
Merhaba hoşgeldiniz listeye ekliyorum sizide
Rabbim ona can versin sende can buldun amin amin amin
Opudan bi kaç gün önce yasaklanıyor ilişki hatta eşin kendini rahatlatıyor ki o zaman temiz sprem çıkışı olsun diye opu sonrası 1 hafta kadar yasak sonra birşey demediler bizede
İlaçları bırakmadan regli olamazsınız zaten bildiğim kadarıyla umarım pozitif sonuç alırsınız mevlam yardımcın olsun
İnşallah canım tel dileğimift koymayı kabul etmesi doktorun
Aşkım benim devlette aşılama ve tüp geçmişim var ya rapor çıkarmak için başvurdum hastane olmasa da ilaçlarda baya etkisi var fiyat farkı olarak
Şunu merak ettim de neden ilk 5. Gün olan transfer edilmedi canım doktor mu karar veriyor acaba
3 embriyom oluştı sadece doktor az oldugu için 5. güne bekletemem yaşamayabilirler hiç elemizde embriyo kalmaz dedi embriyo cok olunca 5.güne kadar gitmesi bekleniyor ölen olsa da embriyo cok oldugu için illa elinde embriyo kalıyor. o yüzden 2 tane 3. gün transfer ettik geriye kalan bi tane de 5. güne ulaştı dondurduk
Canım opu olmadan en fazla 4 gün önce eşini perhize sokması lazım onla ilgili bişi söylemedi miAaa bizimki bişey demedi anladım canım
Kuzum doktora kalmış şöyle bende 35 yaşın altındayım normalde bana tek konulması lazım ama doktorum çift koyucak bana dedi özel klinikler istisna yapabiliyor bide pco olduğun için çift koyucam demişti yani her doktor farklı senin sorman lazım doktora çift istiyorum diye yada tek nasıl istiyorsan ama benim doktorum baştan beri çift koycam diyodu2 embriyo konulması icin şart var mi acaba yaş diyorlar ama 30 yaşın altında 2 embriyo koyan da var nasıl belirleniyor acaba
günaydın canım
evet bize de demişlerdi 3 gün diye fazla uzun süre vermiyorlar spermler taze olsun diyeCanım opu olmadan en fazla 4 gün önce eşini perhize sokması lazım onla ilgili bişi söylemedi mi
Aynen kuzumevet bize de demişlerdi 3 gün diye fazla uzun süre vermiyorlar spermler taze olsun diye