- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.201
Hayır üzülme lütfen 4 saate kan sonucu mu olur yanlışlık var bence hemen kötü düşünmeinşallah cok kötüyüm yıkıldım resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır üzülme lütfen 4 saate kan sonucu mu olur yanlışlık var bence hemen kötü düşünmeinşallah cok kötüyüm yıkıldım resmen
inşallah yanlıştır canım ben de orada sorun cıkardım biraz 4 saattir bekliyoruz diye laboratuvar doktoruyla görüştüm o da sonuc asagı yukarı budur biz emin olmak için tekrar tekrar calısıyoruz fln dedi işte büyük ihtimalle yine oyle bir şey cıkacakHayır üzülme lütfen 4 saate kan sonucu mu olur yanlışlık var bence hemen kötü düşünme
İnşallah bir sorun olmaz ne zaman vereceksin kan güzel düşün güzel olsuninşallah yanlıştır canım ben de orada sorun cıkardım biraz 4 saattir bekliyoruz diye laboratuvar doktoruyla görüştüm o da sonuc asagı yukarı budur biz emin olmak için tekrar tekrar calısıyoruz fln dedi işte büyük ihtimalle yine oyle bir şey cıkacak
Ne güzel ben hala regli beklemdeyim canım gelen giden yokIron Butterfly iyiyim canım estrofem kullanıyorum ve beklemedeyim pazartesi kontrolüm var. Sen nasılsın
Gelir gelir ilaç kullanıyor muydun? Ben cylo kullanıyordum bitince gününde geldi.Ne güzel ben hala regli beklemdeyim canım gelen giden yok
Yok henüz hiç bir ilaç kullanıyorum opu sonrası ilaç falan da vermedilerGelir gelir ilaç kullanıyor muydun? Ben cylo kullanıyordum bitince gününde geldi.
Anladım canım bana opu dan sonraki adette hemen verdi ilaç. Herkesin tedavisi aynı olmuyor tabi.Yok henüz hiç bir ilaç kullanıyorum opu sonrası ilaç falan da vermediler
Evet malesef öyle ben devlete gidince özeli yadırgıyordum nedense güzel aslında ama işte süreçler nasıl olacak tam bilmiyorumAnladım canım bana opu dan sonraki adette hemen verdi ilaç. Herkesin tedavisi aynı olmuyor tabi.
verdim sonucu bekliyorumİnşallah bir sorun olmaz ne zaman vereceksin kan güzel düşün güzel olsun
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin canım umarım güzel haberler duyarızverdim sonucu bekliyorum
Ben 3 kere devlet de tedavi oldum. Bu 4. Artık özele geçtim. Devlet bana her seferinde aynı şeyi yaptı. Kişiye özel tedavi olmuyor ya da imkanları kısıtlı orasını bilmiyorum ama bana uymadı. İnşallah bu son tedavim oldu.Evet malesef öyle ben devlete gidince özeli yadırgıyordum nedense güzel aslında ama işte süreçler nasıl olacak tam bilmiyorum
İnşallah güzel haberler alırsınverdim sonucu bekliyorum
Keske ilk öğrendiğin zaman doktorla iletişime geçse idin belki iğne ilaç bişey verirdi durum böyle olmazdı ne desem bilemedim seninle birlikte bende üzgünüm41 geldi 2 gün oncekiyle aynı. kısmet artık
Bende 3 aşılama 2 tüp denedim devlette ve 2.ci gün dondurdular hemen embriyoları 5 cingün yokmuş devlette ne zaman uygun görürlerse o zaman donduruyorlarmış çok üzülmüştüm ben bunu duyduğumda şimdi üzelde 3 adet 5.ci gün embriyom varBen 3 kere devlet de tedavi oldum. Bu 4. Artık özele geçtim. Devlet bana her seferinde aynı şeyi yaptı. Kişiye özel tedavi olmuyor ya da imkanları kısıtlı orasını bilmiyorum ama bana uymadı. İnşallah bu son tedavim oldu.
İyiyim kuzum sen nasılsın :)@merry06
tomrisn
@1sevgi1
@minikooommm
R Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
Xiangwei
@nesem35
@madamemeri17
@ig_budan
@cicekacarumutlar
@esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum inşallah yanlışlık vardır sonucun güzel çıkar inşallahverdim sonucu bekliyorum
Doktorunla konuştun mu kuzum? Ne diceğimi bilemedim çok üzüldüm41 geldi 2 gün oncekiyle aynı. kısmet artık