- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.221
İyiyim hamd olsun tomrisn'den haber bekliyorum Dr yada hemşire ile falan konuştu mu diyeİyiyim kuzum sen nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim hamd olsun tomrisn'den haber bekliyorum Dr yada hemşire ile falan konuştu mu diyeİyiyim kuzum sen nasılsın :)
bugun konustuk ek bir şey yapmıyorlarmış zaten ilaçlara devammış onunla alakalı degl galiba canım saol yine deKeske ilk öğrendiğin zaman doktorla iletişime geçse idin belki iğne ilaç bişey verirdi durum böyle olmazdı ne desem bilemedim seninle birlikte bende üzgünüm
saol canım yarın gidecegim bugun yetişmedş kan verdim iki hastaneye gittim yetişemedikDoktorunla konuştun mu kuzum? Ne diceğimi bilemedim çok üzüldüm
Peki şey onlarda kimyasal falan diye bişi dediler mibugun konustuk ek bir şey yapmıyorlarmış zaten ilaçlara devammış onunla alakalı degl galiba canım saol yine de
Belki yarın gittiğinde kontrole göre bakalım ne dicekler belki yavaş ilerliyordur belki ultrasonda bi sıkıntı görmücek şuan umut arıyorum kuzum sonuçta ilaçlara devam et demişsaol canım yarın gidecegim bugun yetişmedş kan verdim iki hastaneye gittim yetişemedik
Aynen bende görünce üzüldüm inşallah yarın iyi haberler alırİyiyim hamd olsun tomrisn'den haber bekliyorum Dr yada hemşire ile falan konuştu mu diye
evet yükselmiyorsa saglıklı degil zaten canım sağlıklı olsa yükselirdiPeki şey onlarda kimyasal falan diye bişi dediler mi
inşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordumBelki yarın gittiğinde kontrole göre bakalım ne dicekler belki yavaş ilerliyordur belki ultrasonda bi sıkıntı görmücek şuan umut arıyorum kuzum sonuçta ilaçlara devam et demiş
Çok şükür iyiyim canım regli oldum bir sonraki reglimde tedavide inşallah transfer olcak hazırlıklara başladım. Aklımı gönlümü bedenimi hazırlamaya çalışıyorum. Sen nasılsın canım@merry06
tomrisn
1sevgi1
@minikooommm
R Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
Xiangwei
@nesem35
@madamemeri17
@ig_budan
Gulumse90
@esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Umarım yarın doktor güzel şeyler söyler ne desem bilemedim yaaa neden yaaa neden böyle olmak zorunda mı bir kerede hevesiniz kursağımızda kalmasa olmazmıydı kiinşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Oooo hadi bakalım bende regli olmak için bekliyorum biraz buruğum ama herşey nasip iki arkadaşım negatif sonuç aldı üzüldüm birz şimdi bizim grubumuzda da burukluk var ama inşallah hayırla sonuçlanır herşeyÇok şükür iyiyim canım regli oldum bir sonraki reglimde tedavide inşallah transfer olcak hazırlıklara başladım. Aklımı gönlümü bedenimi hazırlamaya çalışıyorum. Sen nasılsın canım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin. İki gün sonra aynı yerde tekrar beta HCG bakılacak değil mi?inşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Benim tedavi olduğum yerde araya 1 Mayıs di galiba tatil gidiyordu erken doldurun dedim olmaz dediler.Taze transfer yapıyorlardi genelde.Bende 3 aşılama 2 tüp denedim devlette ve 2.ci gün dondurdular hemen embriyoları 5 cingün yokmuş devlette ne zaman uygun görürlerse o zaman donduruyorlarmış çok üzülmüştüm ben bunu duyduğumda şimdi üzelde 3 adet 5.ci gün embriyom var
Ah kuzum öyle düşünme hayırlısıyla güzel haber alıcaksıninşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Amin inşaallah canım. İnsan üzülüyor tabiki ama eger hasta bir bebekse saglikli bir bebek degilse en başta sonlanması doğup kaybetmekten yada doğup acı çektiğini görmekten daha sabredilebilir bir durum. Bu yüzden ben kendi negatif sonucuma bile bir gün üzüldüm hemen kendimi toplamaya çalıştım . Rabbime sığınıyorum. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinUmarım yarın doktor güzel şeyler söyler ne desem bilemedim yaaa neden yaaa neden böyle olmak zorunda mı bir kerede hevesiniz kursağımızda kalmasa olmazmıydı ki
Oooo hadi bakalım bende regli olmak için bekliyorum biraz buruğum ama herşey nasip iki arkadaşım negatif sonuç aldı üzüldüm birz şimdi bizim grubumuzda da burukluk var ama inşallah hayırla sonuçlanır herşey
Hangi devlette tedavi gördünBenim tedavi olduğum yerde araya 1 Mayıs di galiba tatil gidiyordu erken doldurun dedim olmaz dediler.Taze transfer yapıyorlardi genelde.
Öyle ama işte insanın içi burkuyor yinede ben ilk negatifim de yağmur da yürüdüm yağmur yağdı ben yürüdüm altında gözyaşlarım aktıAmin inşaallah canım. İnsan üzülüyor tabiki ama eger hasta bir bebekse saglikli bir bebek degilse en başta sonlanması doğup kaybetmekten yada doğup acı çektiğini görmekten daha sabredilebilir bir durum. Bu yüzden ben kendi negatif sonucuma bile bir gün üzüldüm hemen kendimi toplamaya çalıştım . Rabbime sığınıyorum. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
İyiyim canım sen nasılsın@merry06
tomrisn
1sevgi1
@minikooommm
R Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
Xiangwei
@nesem35
@madamemeri17
@ig_budan
Gulumse90
@esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Canım moralini bozma inşallah test bozuktur doktorun seni muayene için cagirmadimiben iyi değilim kimyasal geciriyorum büyük ihtimalle beta verdim 43 geldi 2 gün once de 43 dü. bu hastaneye güvenemedim sonucta 4 saatte çıktı ilk kan verdigim yere gidiyorum cok kötüyüm cok üzgünüm
Zeynep Kamil de tedavi gördüm canım.Hangi devlette tedavi gördün
Öyle ama işte insanın içi burkuyor yinede ben ilk negatifim de yağmur da yürüdüm yağmur yağdı ben yürüdüm altında gözyaşlarım aktı
Hamd olsun halimize dileğim güzel ve hayırlı günlere...İyiyim canım sen nasılsın
Düşün bende çapa da gördüm ilk süreçlerimi.Zeynep Kamil de tedavi gördüm canım.
İyi düşün iyi olsun diyorlar bizde öyle yapalım. Herşey hepimiz için güzel olsun
Amin canım sende durumlar nasıl bir gelişme varmı regli oldunmuHamd olsun halimize dileğim güzel ve hayırlı günlere...
Düşün bende çapa da gördüm ilk süreçlerimi.