2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

6 kasım da olsa 1 kasım da olsa cok az kalmışş hiç sıkıntı yapma eni sonu gelecek canım kendine başka şeylere ver zaman gecirmek amacıyla
Annemdeyim canım bende vakit geçirmeye geldim ağrım olunca aklıma gelir sadece sağolsunlar vakit bırakmıyorlar düşünmeye kışlık telaşesi için

Annemdeyim canım bende vakit geçirmeye geldim ağrım olunca aklıma gelir sadece sağolsunlar vakit bırakmıyorlar düşünmeye kışlık telaşesi için
cok iyi canım evde kaldıkca düşünmekten başka bir şey yapmıyoruz ne kadar düşünmeyelim desekte kendimizi düşünürken buluyoruz o yüzden cok cok iyi yapmıssın😘

kızlar benim cok kasık ağrım var normal mi acaba korkuyorum kimyasal vs dir diye🥹
Yok canım normal bu zamanlarda ağrılar en yaygın belirti diye geçiyor her yerde neden kimyasal düşünüyorsun sanırım biri tutu sadece yada en net pazartesi kanı ile belli olur durumun

Yok canım normal bu zamanlarda ağrılar en yaygın belirti diye geçiyor her yerde neden kimyasal düşünüyorsun sanırım biri tutu sadece yada en net pazartesi kanı ile belli olur durumun
evet yarın yine vereceğim salı da doktoruma gideceğim. ne bileyim hep aklıma o geliyor sevinemiyorum hiç kimseye soyleyemedim bile😢

cok iyi canım evde kaldıkca düşünmekten başka bir şey yapmıyoruz ne kadar düşünmeyelim desekte kendimizi düşünürken buluyoruz o yüzden cok cok iyi yapmıssın😘
Memlekettelerdi görmeye geldim sözde dünden beri burdayım eşim evde 🤣🤣🤣 valla kur babam kur yapardım evde yada ilaç içmiştim bile kimseye demeden

evet yarın yine vereceğim salı da doktoruma gideceğim. ne bileyim hep aklıma o geliyor sevinemiyorum hiç kimseye soyleyemedim bile😢
Henüz söyleme zaten doktorumla görüş bi kaç gün daha geçsin öyle söyle eşin biliyorsa yeterli zaten bence 🤣🤣🤣🤣 ama ama ben olsam napardım tabiki 7 sülalem duymuştu şimdiye

Henüz söyleme zaten doktorumla görüş bi kaç gün daha geçsin öyle söyle eşin biliyorsa yeterli zaten bence 🤣🤣🤣🤣 ama ama ben olsam napardım tabiki 7 sülalem duymuştu şimdiye
ben de kendimi zor tutuyorum ama hep kötü düşünüyorum en kötü huyum bu işte hep bir şeyin altında olumsuz bir şey ararım kendime zehir ederim😅

Ben de bu ay 5 gün erken oldum dün kontrolüm vardı doktor şehir dışında olduğu için pazartesiye kaldı büyük bir ihtimal yarın transfer günüm tam net belli olacak 🙆🏼‍♀️
Hadi gözün aydın canım ❣️ bende bugün progestan ignemi oldum kalçadan çok şükür bı ağrı sızı falan olmadı perşembe günü muayene ye gidicem oglende transfer olucam inşallah 💙💙

ben de kendimi zor tutuyorum ama hep kötü düşünüyorum en kötü huyum bu işte hep bir şeyin altında olumsuz bir şey ararım kendime zehir ederim😅
Güzel düşün güzel şeyler yaşa aşkım ne kadar kötü düşünürsen olmayacak varsa da olur o yüzden olumlu ol bizlerde senin gibi olacağız şuan olmadığımız için söylemesi bize çok kolay geliyor 🤭🤭🤭

X