32+2'de analık çalışabilir raporu aldım. 37+2'de bitiyor, tekrar gidip doğum iznine ayrılacağım. Bebek 2350 gr dedi doktor. 10 gün ilerden gidiyor diyor. Benim ilk bebeğimde de kafası ve karnı büyüktü hep böyle diyorlardı. Yok bebek 5 kiloymuş da falan. Bebeği 40+4'de normal doğum ile doğurdum, 3650gr gelmişti. Yani o istatistiklere güvenmeyin. Her bebeğin genetiği farklı. Benim çocukların kafası büyük. Doğduğunda kızıma yeni doğan şapkası gelmemişti. Şimdi 5 yaşındaki kızımla aynı şapkayı takıyoruz. Eğer bebek gelişimi ilerde diyorlarsa şapka olarak 1 yaş şapkası da koyun hastane çantasına. Kıyafet olarak da 0-3 aylık koyun. Yeni doğan kıyafetleri gelmiyor sonra.
Hastane çantamı hazırlamadım daha. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp ütülemedim daha. Çok ağırlaştım, 93 kiloyum ve kendi göbek çevrem 120cm. Haftada 1 kilo alıyorum. Haftada 1-2 cm büyüyor göbeğim. Doktor çok kilo alma dese de ben normal besleniyorum kendiliğinden kilo geliyor. Şu anda bence diyet yapmaya uygun bir zaman değil. 160lık kızlarla 180lik kızlar farklı kilolar alırlar. O yüzden çok takmayın her şeyi kafanıza, yiyin için.