- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Maşallah yirim onu belki benimki de oynuyodur da göbeğimde çok yağ olunca çoğunu hissetmiyo olabilirim
Yalnız benimki geceden beri aşağıya doğru vuruyo gece hatta doğum başladı sandım o derece bi acı. Dik şekilde vuruyo nasıl anlatsam bilemedim o hissi. Keşke sadece karnıma vursa
Ben hepsiburada dan ikincisi 1 tl babyturco aldım 4 paket, başkada almadım bakalım nasıl olacak iyi gelecekmiKızlar bebek bezi hangi marka düşünüyorsunuz. Ben şimdiden alayım diyorum ama marka konusunda kararsızım. Keşke hepsinin deneme boyu olsa
Ben şubatta ölçümda gec olmaninda zarari yok diye biliyorum, zarari olsa zaten yapmazlar. Su konuda tavsiye de bulunabilirim kolun agri yaptikca kolonyali pamukla ovala cok iyu geliyor. Ilk dozda 4 gun çekmiştim ikicide hafif atlattim ovalaya ovalayaKızlar ikinci doz tetanoz aşılarını oldunuz mu ben bir doz olmuştum sonra aşı bulunamadı ebe aradı aşı gelmiş yarın ikinci dozu olucam ama 31 haftalık oldum geç mi oldu acaba bebeğe bir zararı olur mu veya siz ikinci dozda bir sıkıntı yaşadınız mı
Bende a101 den penye battaniye aldim, kundak icin kullanıcam. Minicity diye bi site var fiyatları çok uygun, bayramdan sonra inşallah bi miktar daha alacaklarım varA101de muslin bez vardı. İyi olacağını düşünmüyordum ama güzelmiş aldım omuz bezi