- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
O nasl olcak kızkızlar şimdi baktım grubun kız erkek oranları eşit dansa davet oynar mıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasl olcak kızkızlar şimdi baktım grubun kız erkek oranları eşit dansa davet oynar mıyız
haha ya küçükken kız erkek karşı karşıya geçer oynardık şimdi kız erkek cinsiyetlern eşitlendiğini görünce aklıma o geldiO nasl olcak kız
Arkadaşlar merhaba, ben postları devamlı takip edemiyorum. Henüz alışveriş hiç yapmadık. Elinizde tam bir yenidoğan alışveriş listesi var mı?
Biberon konusunda yavaş akım olan ve normal akım olanlar varmış neye göre almamız lazım bilgin var mı??Kızlar avent biberon emzik almayı düşünenleriniz varsa amazona bakmanızı öneririm biraz daha uygun diğer sitelere göre fiyatlar
20 haftadan selamlar kanımda enfeksiyon çıktı tedavisi sonuçları hakkında bilgisi olan bu durumu yasayan varmı ..
Benim iki kere enfeksiyon oldu idrarda bakteri üremesi yok olduğu için bol su ve tek kullanımlık antibiyotik ilaçla geçti ancak sizde kana geçtiği için daha etkili bir antibiyotik verecektir ihmal etmeyin enfeksiyon bebeğe zarar vermesinultrasona gittim ..ben idrarda enfeksiyondan süphe edyodum kanda cıktı .. büyük grip gecrdim 1 buçuk 2 ay gecmedi bulaştı heralde kana kadar..
Çok geçmiş olsunultrasona gittim ..ben idrarda enfeksiyondan süphe edyodum kanda cıktı .. büyük grip gecrdim 1 buçuk 2 ay gecmedi bulaştı heralde kana kadar..
Yenidoğan için yavaş akım anne memesine en yakın bu oluyormuş die biliyorumBiberon konusunda yavaş akım olan ve normal akım olanlar varmış neye göre almamız lazım bilgin var mı??
Güzel olurduhaha ya küçükken kız erkek karşı karşıya geçer oynardık şimdi kız erkek cinsiyetlern eşitlendiğini görünce aklıma o geldi
Ben yaşıyorum 22+2 yim 2 gündür daha az hissediyorum. Endişelenmiştim ama sanırım normalİyi geceler, arkadaşlar.Bir şey sorucam.Ben 24+2 haftalık hamileyim.Bir kaç gün önceye kadar bebeğimi iyi hiss ediyordum, şimdi de hiss ediyorum ama az ve hareket sanki göğusumun altında belirgin.Bunu yaşayan oldu mu?
Kaşık biberon en iyisi çünkü anne memesine en yakın diye bir reklam var sadece emzirme hemşireleri ebeleri hep böyle diyor bebek meme reddi yapar biberon verilecekse 1-bebek kadehi (bazı sağma makinalarının var 2- kaşık biberon 3- enjektör ile 4- parmakla bunları araştır bn eğitim aldım ordada öğrettiler geri kalanı hep meme reddi yapıyor onun için bu şekilde araştır çünkü biberon çalıştırdığı kaslar değişiyor azalıyor çocuk bir daha meme alıp zorlanmak istemiyor bu az akmasıyla alakalı değil emme reflexini zorlsştırmasıyla alakalı.instgramda emzir hemşiresi ebesi falan yaz bir sürü bilgi var markaların reklam oyunlarına gelmeBiberon konusunda yavaş akım olan ve normal akım olanlar varmış neye göre almamız lazım bilgin var mı??
Malesef göbek bir süre küçülmüyor en fazla 1 beden küçülür sonra yavaş yavaş iniyorKızlar bir şey soracağım. Doğumdan sonra göbek bölgesi hemen 2-3 beden kadar küçülüyor mu? Yoksa biraz mı iniyor sadece
Hastane için gecelik alacağım bedenini bi türlü seçemedim. 7. ayda ne olur ne olmaz hazır edeceğim için her şeyi son aya bırakmak istemiyorum
Sezaryende özellikle daha mı az fark oluyor hemen doğum sonrası
Araştırıcam canım teşekkür ederimKaşık biberon en iyisi çünkü anne memesine en yakın diye bir reklam var sadece emzirme hemşireleri ebeleri hep böyle diyor bebek meme reddi yapar biberon verilecekse 1-bebek kadehi (bazı sağma makinalarının var 2- kaşık biberon 3- enjektör ile 4- parmakla bunları araştır bn eğitim aldım ordada öğrettiler geri kalanı hep meme reddi yapıyor onun için bu şekilde araştır çünkü biberon çalıştırdığı kaslar değişiyor azalıyor çocuk bir daha meme alıp zorlanmak istemiyor bu az akmasıyla alakalı değil emme reflexini zorlsştırmasıyla alakalı.instgramda emzir hemşiresi ebesi falan yaz bir sürü bilgi var markaların reklam oyunlarına gelme
Benim hamileliğimin başında çıktı gebelik şekeri dahiliyeye yönlendirmişti doktorum oda şeker takip cihazı verdi hamileliğimin başından beri takip ediyorum yeme içmeni düzene koyduğun zaman normale dönüyor genelde ben eskiden beri hep kilo problemi yaşadığım için diyetle haşır neşirim kendi kendime dikkat ederek şekerimi düzene soktumHaftanın son günü süprizi gebelik şekeri diyetisyene yönlendirmiş bakalım.. içinizde varmı şeker çıkan nasıl bir yol izliyor
Hadi ya baya kocaman kalıyor yani :) bedenleri büyük büyük alayım o zamanMalesef göbek bir süre küçülmüyor en fazla 1 beden küçülür sonra yavaş yavaş iniyor
Önce beslenmeyle düzenleyebilecekler mi ona bakıyorlar. Düzelmezse ilaç tedavisi diye biliyorum. Gidene kadar beyaz ekmek, pirinç çok tüketmeyin. Şekerli şeyler yememeye çalışın. Günde 1-2 porsiyon meyveyi geçmeyin hiçte canınızı sıkmayın illa çözümü oluyorHaftanın son günü süprizi gebelik şekeri diyetisyene yönlendirmiş bakalım.. içinizde varmı şeker çıkan nasıl bir yol izliyor
Birde çatı kemiği ağrısı yaşıyorum ben özellikle uyurken sağa sola dönerken bazen yürürken zorluyor normalmiş magnezyum verdi onun içindeKızlar bugün kontrolümüz vardı büyümüş minnoşum 710 gr olmuşuz boyda 31 cm 25+3 şimdilik herşeyimiz normal
Ne güzel bir liste elinize sağlıkEki Görüntüle 3209441
Bu biraz detaylı ama ben bundan gidiyorum