- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
Ben de yapmadım henüz üstte kalsın diye alıntılıyorumm.Arkadaşlar merhaba, ben postları devamlı takip edemiyorum. Henüz alışveriş hiç yapmadık. Elinizde tam bir yenidoğan alışveriş listesi var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yapmadım henüz üstte kalsın diye alıntılıyorumm.Arkadaşlar merhaba, ben postları devamlı takip edemiyorum. Henüz alışveriş hiç yapmadık. Elinizde tam bir yenidoğan alışveriş listesi var mı?
Nasıl yani canım anlamadımSüreç nasıldı acaba
Hahahah bunu yapıcam iyiymiş senin çözüm yöntemi teşekkür ederimFormül şu anacığım fazla yer kaplamasın diye kocayı atıyon yataktan :)))) yastıkla destekliyon sırtını sağa sola yatmanda sıkıntı yok sırt üstü ya da yüz üstü yatmaman daha önemli. Sırt üstü yatttığımızda hem ağırlık bele yük oluyor hemde damarlara baskı olduğu için sıkıntı oluyor. Bütün gece sola yatamayacağımız için arada sağa yatabiliriz :) Sağına soluna yastık koy baktın kocayla sığamıyosun at aşağı gitsin :)))
Ağustos anneleri grubunda ilk sayfada çok güzel liste yapmışlar, bakın istersenizBen de yapmadım henüz üstte kalsın diye alıntılıyorumm.
Amin kuzum inşallahMaşallah kuzum Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
Evet benden de istedi kuzum ama yaptırmayacağım söyledim onuda. Bende polistik olduğu icin şekerim hep sınirda çıkıyordu zaten. Ve son 4 aydır verdiğim tahlillerde açlıkta toklukta sınırda değildi çok sükür 2 hafta sonra kontrole gel bi bakalım açlik şekerine yinedr dedi. Yediklerimin hepsi benden çok çocuğa yarıyormuş işte bir de erkek bebek iri oluyor genelde ve benim ve eşimin tarafıda iri hep o yüzden sıkıntı yapmıyorum.benim de en son kontrolüm de birden 2 hafta önden gitmeye başladı iri bebek dedi şeker yüklemesi istedi cumartesi yaptıracağım sizden de istedi mi
Çok Geçmiş olsun Allah şifa versin nasıl anlaşıldı peki20 haftadan selamlar kanımda enfeksiyon çıktı tedavisi sonuçları hakkında bilgisi olan bu durumu yasayan varmı ..
Antibiyotik vermişlerdi bana20 haftadan selamlar kanımda enfeksiyon çıktı tedavisi sonuçları hakkında bilgisi olan bu durumu yasayan varmı ..
Kısa zamanda da geçtiAntibiyotik vermişlerdi bana
kan tahlilnde çıktı bugün . tesekkür ederim sağolunÇok Geçmiş olsun Allah şifa versin nasıl anlaşıldı peki
gebelikte zararı oluyormu antibiyotiğin .endişeliyim 2 aydır falan var bende bu ..Kısa zamanda da geçti
Enfeksiyon çok daha zararlı düşük ya da erken doğuma sebep oluyormuş hamileler için antibiyotikler doktor veriyor sonuçta. 2 aydır var diyorsunuz doktorunuz biliyor o zaman durumu antibiyotik vermedi migebelikte zararı oluyormu antibiyotiğin .endişeliyim 2 aydır falan var bende bu ..
ultrasona gittim ..ben idrarda enfeksiyondan süphe edyodum kanda cıktı .. büyük grip gecrdim 1 buçuk 2 ay gecmedi bulaştı heralde kana kadar..Enfeksiyon çok daha zararlı düşük ya da erken doğuma sebep oluyormuş hamileler için antibiyotikler doktor veriyor sonuçta. 2 aydır var diyorsunuz doktorunuz biliyor o zaman durumu antibiyotik vermedi mi
Tamam canım bakarım teşekkür ederimAğustos anneleri grubunda ilk sayfada çok güzel liste yapmışlar, bakın isterseniz