- 10 Ekim 2019
- 2.832
- 2.347
- 34
Siz bildirdiniz mi peki ? Ben bir şey sormak icin gittigimde 6 haftalikken galiba kendim söyledim.Bazı sağlık ocakları ve hemşireler gerçekten iyi bazıları çalışmak istemiyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bildirdiniz mi peki ? Ben bir şey sormak icin gittigimde 6 haftalikken galiba kendim söyledim.Bazı sağlık ocakları ve hemşireler gerçekten iyi bazıları çalışmak istemiyor galiba
Geçmiş olsun. B3nde normalde iki üç gündür var. Ama stres filan yapmadım. 20+4 gün. Kafanıza takmayın.İşte gerilim tartışma stres yaşadım sağ kasık ağrısı var tedirgin oldum ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan var mı
Valla indirimde bez vardi yenidogan ,2 numara aldım. Islak mendil aldım. Tarak ,beş altı zibin aldim( 3 ay ve 6 aya göre.) Yarın indirimde bebek arabası ve puset alacağım. Bir paket göğüs mendili gibi şeyler aldım.Merhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
Ben de henüz bir bebek arabası ve bir paket bez aldım babası da 5 li hastane çıkışı almıştı ama indirimden biraz zıbın ve ıslak mendil de almak istiyorum bakalımMerhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
Çoğu şeyim var ikinci gebeliğim çünkü araba puset küvet mama sandalyesi beşik vsMerhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
ben sizler mesaj attığında ölçtüm 94tü şimdi 100Ben tokken ölçtüm ama sabah tuvalete çıktıktan sonra ölçmek daha sağlıklı olcak gibi şişkinlik oluyor çünkü gün içinde
merhaba ben ana kucağı, sleepy ıslak mendil. 1 ve 2 numara sleepy bez, beşli hastane çıkışı, birkaç tulum, bolca zıbın, ağız mendilleri, biberon, suluk, tırnak törpüsü, bir havlu takımı, ev için ısı ve nem ölçer, şampuan, lif, deterjan, göğüs pompası aldım müslin battaniyeler ve ağız bezleri diktirdim. ay böyle yazınca ne kadar çok geldiMerhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
ay çok mutlu oldum şimdi yarın görüşürüz inşallahYaparsın yaparsın çok keyifli oluyor hoca ona göre hareketler yaptırıyor zaten çekinme hiç
Evet geçen hafta çarşamba gidip bildirdim ayrı a bildirmem gerektiğini sağlık ocakların böyle bir takip yaptığını falanda yeni öğrendim ama bildirmek zorunlu değil iş ister özel ister devlette tüm kayıtlar düşüyormuş e nabızda bir sürü tahlilim var tamamen sağlık ocağımın sorumsuzluğu bildirmeme rağmen kimse aramadı henüz bakalım yarın belki ararlarSiz bildirdiniz mi peki ? Ben bir şey sormak icin gittigimde 6 haftalikken galiba kendim söyledim.
Görüşürüzay çok mutlu oldum şimdi yarın görüşürüz inşallah
merhaba anne yanı beşik, bebek arabası, süt pompası, süt saklama poşeti,1 numara 3 paket bez, babynest, bebek kamerası, gümüş kapak, emzirme minderi, emzik, 7 body, 4 hastane çıkışı, 3lü pijama tulum 6-9 ay şimdilik bu kadarMerhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
Ayy tüm kıyafetleri aldım yenidoğan ve 6 aya kadar genelde hepsi 0-3 ay zıbınlar takımlar vs vs hepsi. Ağız mendilleri battaniyeler aldım. Ana kucağı, bebek arabası , beşik, emzik biberon tırnak makası. Daha kendime ve bakım ürünlerine geçmedim. Biraz daha zıbın ve ağız mendili almayı düşünüyorum sadece.Merhaba arkadaşlar 19+2 haftalık hamileyim alışverişi için çok heyecanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız acaba ?
Seninki hangi günler gizmo vermişti bende yazılmıştım Salı pazar benimmerhaba evet buradan bir arkadaş söylemişti sanırım gizmo’ydu birkaç karşıma çıkan yogacıya sordum en içime sinen burası oldu ve uygun fiyatı burası verdi instagram ismi
movewithdamla
Wc gitmedim ve karnım tok yeni yedim ve su içtim ve şuan kefir içiyorum 111 çıktı iyimi kötü bilmiyorım ama hoşuma gidiyor yaaa ne olursa olsun boşver böyle güzeliz kendimi karnımla hiç bu kadar sevmememiştim kendimi sevmeyi öğrendim gebelikteya da tuvalete gitmeden önce ve gittikten sonra
Lif olarak ne aldınız paylaşabilir misiniz? Bu konuda hiçbir fikrim yokmerhaba ben ana kucağı, sleepy ıslak mendil. 1 ve 2 numara sleepy bez, beşli hastane çıkışı, birkaç tulum, bolca zıbın, ağız mendilleri, biberon, suluk, tırnak törpüsü, bir havlu takımı, ev için ısı ve nem ölçer, şampuan, lif, deterjan, göğüs pompası aldım müslin battaniyeler ve ağız bezleri diktirdim. ay böyle yazınca ne kadar çok geldi
kesinlikle çok haklısın ben de çok seviyorum karnımı iyi ki varlarWc gitmedim ve karnım tok yeni yedim ve su içtim ve şuan kefir içiyorum 111 çıktı iyimi kötü bilmiyorım ama hoşuma gidiyor yaaa ne olursa olsun boşver böyle güzeliz kendimi karnımla hiç bu kadar sevmememiştim kendimi sevmeyi öğrendim gebelikte
ben deneme amaçlı haftada bir gün aldım canım salı akşam oradayımSeninki hangi günler gizmo vermişti bende yazılmıştım Salı pazar benim