bebişinin cinsiyeti belli olan anneler çin takvimi tuttu mu ?
ay bir tek ben cinsiyet öğrenmemişim gibi bir his var içimde
tekrar yazarsan ekliyim bazen gözden kaçırıyorumbenim doktorum da, kanı alan hemşire de 9-10 günde çıkar demişti, normal yani. ben de önümüzdeki hafta içi öğreneceğim testin sonucunu.
bir deArianaa ben bilgilerimi daha önce yazmıştım ama listede yokum hâlâ ekleyebilir misin?
erkek çıkmıştı canım.benim daha belli değil ama çin takvimine göre kız, çok merak ediyorum ben de daha öğrenmedim.
senin ki çin takvimine göre ne çıkmıştı?
Benim tutmadıbebişinin cinsiyeti belli olan anneler çin takvimi tuttu mu ?
Hayırlı olsun. Nipti nereye yaptırmıştınız. Bir de cinsiyet söylediler mi?Ben de 11+6 da gittiğimde folik asiti ve progestanı bıraktırdı, multivitamin, demir ve d3 vitamini başlattı. Ama multivitaminin içinde zaten yine folik asit var. Aslında almaya devam ediyorum gibi oluyor.
Bu arada nipt test sonucum da çıktı benim yaklaşık 6 günde, bir sıkıntı yokmuş çok şükürdarısı tüm test sonucu bekleyenlere
benim kız çıktı ama ultrasonlardan birinde erkek olduğunu hissettim. bir de büyüklerin, karnın büyümesine göre tahminleri var, onlarda yukarı doğru büyüyecek gibi, erkek olur o zaman diyorerkek çıkmıştı canım.kendimi biraz alıştırdım erkek fikrine
Benimki tuttu eğer değişmezsebebişinin cinsiyeti belli olan anneler çin takvimi tuttu mu ?
Bende çin takvimi tuttu. 31 yaş eylül ayı gebe kalma tarihi. erkek gösteriyodubebişinin cinsiyeti belli olan anneler çin takvimi tuttu mu ?
En gereklisi ana kucağı çok kullanışlı, sen iş yaparken bebeğini heryere taşıyabilirsin.İlki kayınvalidenin annenin evine koymalık yada sadece ilk aylarda yatırmalık sonra kullanamıyorsun.3. İse arkadaşım aldı bebeği şuan 2 aylık ama sağında solunda hamağın bezi olunca çevresinde kimseyi göremedi ve inanılmaz korktu, beşiği içine yastık koyup yükselttiler bu defa sevdi ama dönmeye başlayınca yine kullanamayacaklar.kızlar günlerdir aklımı kurcalayan bir şey var, sizce bu 3ünden hangisiyoksa 3 ü de farklı ve gerekli şeyler mi?
Ilk oğlumda, ikili normal cıktı ama üçlü test ve ayrıntılı ultrason istedi drİkili testte problem çıkarsa üçlü dörtlü test ve amniyosentez yapılıyo diye biliyorum benim doktorum öyle söyledi bize ikili sıkıntısız çıktıysa boşuna yaptırmayın diğerlerini
ay tam benBende çin takvimi tuttu. 31 yaş eylül ayı gebe kalma tarihi. erkek gösteriyodu
İkili testi hiç yaptırmadım, doktorum imkan varsa direkt nipt öneririm dedi onu yaptırdık, fiyatı da o civardaydı.İkili test yaptırdınız mı peki? Benim doktorum bekle sonuç gelsin ona göre kararını netleştirirsin dedi ben de ikili test sonucu bekliyorum.
Numarasını aldım büyük ihtimal nipt ben de yaptıracağım. 6 bin civarıymış sanırım doğru mu?
Bu arada çok sevindim şükür, darısı hepimizin başına
En uzun sureyi veriyolar olasi durumda beklenti icinde olmasin die..ben eurofins firmasina 03.12 de yaptirdim 08.12 de sonucumuz cikti..firmadn firmada calisma hizi yogunlugu degisio olablir bence..bu firma fransaya gonderiyor fiyatida guncel merak edenler icin 395€+kdv arkadaslar.Bende hiç bilgi yok maalesefdoktor da 2 hafta sonra çıkar dedi, kanı verdiğim hemşireye sordum o da en az 10 güne çıkıyo dedi
Özel hastane bir de
Benim 2 hafta dediğim ikili test sonucuydu siz sanırım nipt tarzı bi testten bahsettiniz. İkili test sonucu orta risk ya da yüksek risk olursa ben de yaptırcam belki düşük riskte de yaptırırım bilmiyorumEn uzun sureyi veriyolar olasi durumda beklenti icinde olmasin die..ben eurofins firmasina 03.12 de yaptirdim 08.12 de sonucumuz cikti..firmadn firmada calisma hizi yogunlugu degisio olablir bence..bu firma fransaya gonderiyor fiyatida guncel merak edenler icin 395€+kdv arkadaslar.
çok geçmiş olsun doktorum bana antibiyotik verdi yarım kutu içtim valla.. inşallah sizinki hemen geçer benim 2 hafta oldu hala ara sıra mide bulantısı baş ağrıları oluyorKızlar grip sinüzit olan var mı aranızda ya boğazlarım aciyo ve sunizit azdı gene parol içtim banamisin demedi napaacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?