- 24 Ağustos 2017
- 201
- 228
Evet özellikle kızsa söylemiyorlar. 2020 de kızıma hamileyken 20. haftamda detaylı ultrason esnasında net bir şekilde öğrendim kız olacağını. Doktor bana da açıklama yaptı düşürmeye çalışıyorlarmış. Yazık günah biz cinsiyeti değilde eli ayağı düzgün sağlıklı çocuğumuz olsun diye ne zorluklara göğüs gererek hamile kalıyoruz millet cinsiyet derdinde. Ben kızıma hamile kalmak için ne ilaçlar ne tedaviler gördüm çok şükür bir kızım var. Bu de bildiğiniz sürpriz yumurta kendiliğinden hiç olmayacak zamanda geldi :)) bu da kız olsun ne olacak tedavi görmemişim ilaç kullanmamışım kendi gelmişDr yanında bu kadına dedi, 14 haftalıkti, görsem bile söyleyemem 18 haftadan önce yasak dedi. Özeller söylüyor ama devlette söylemiyor. Kızı çok olan yine kız olursa yada oğlu çok olan yine oğlu olursa kürtaja kalkışıyormuş o yüzdenmiş. Bende şaşırdım. Ilk oğlumda özele gidiyordum, 12 haftalıkken erkek dedi net bisekilde, şuan develere gidiyorum söylermi bilmem, benim sonuçta tüp bebek dünya para vermişim, o kadar iğne vurunuyorum cinsiyet ne olursa olsun aldıracak değilim Allahım korusun