- 3 Haziran 2011
- 528
- 426
çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin,benim oğlumun da dün akşamdan beri ateşi var,3 gündür ben hastaydım,ama ateşim yoktu,soğuk karpuz yemiştim o dokundu,sanmıştım,ama ben de virüse yakalanmışım sanırım.Ben oğlumun ateşini zor ölçüyorum,bazen ölçemiyorum,izin vermiyor,siz nasıl yapıyorsunuz?
Valla ben ikinci ayı görmeden adet oldum o günden beri saatli gibi her ay oluyorum bence bir doktora görünmelisin ama bu şekilde olan çok kadın var yine de için rahatlasın diye bu arada ben 9 ay emzirdim belki ilgisi vardır ama 7 ay emzirirken de adetliydim yaniBu arada benim gibi hala adet görmeyen varmı, oglum da 12.ayda olmuştum, bunda 14.ay yarıladı daha bisey yok, benim keyfim yerinde rahatım ama insan içten içe huzursuzda oluyorum.En son 18 ağustos 2022 de olmustum, 1 ay daha olmazsa 2 sene olacak
Canım benimde öyle uykusu. Gece dörde kadar yarım saate bir memeye gelmek istiyor. Gece 4te agir uykuya g3ciyor. Bu kez 9da kalkıyor. 9da kalkınca da öğle uykusunu uyuyamıyor. Değişik bir şey.Selam arkadaşlar, benim yatılı misafir sezonu açıldı, o yüzden pek takılamıyorum. Gece uykuları bizimde zayıf, benim kızım geceleri ayikmiyor ama uykusunda ağlıyor, meme ıstiyor yarı uyur, tabi ben uyuyamiyorum, meme ver uyuyunca beşiğe yatır, yarım saate tekrar aglar tekrar emzir yatır, 3 gecedir yarım saat uykum yok, gündüz zaten yok misafiri işi gücü sersem gibiyim. Kan tahlili yaptırdık cuma günü, dr herşey yolunda sıkıntı yok dedi, kan ilacı ve d vit içeremedim hiç ama eksikliği yokmuş, hasta olmazsa iştahı güzel maşallah, hep kendi yiyor bana yedirtmiyor, biz tabak kullanmiyoruz döküp yere atıyor, mama sandalyesinin önüne koyuyorum oradan yiyor, çorba olursa o başka bisey yerken aradan tıkıyorum çaktırmadan öyle yaşayıp gidiyoruz
Bendede küçük bi yara izi gibi var
100 mg,tam verdim.
ilk 52 gün sonra olmuştum,sonra olmadım, 10.ayı dolduktan sonra oldum.Emzirme döneminde olmaması normal sanırım.Bebek çok emiyor,gündüz de rahatın yok,o yüzden olmuyorsun bence.Allah yardımcın olsun.Ben o dönem emzirme sayını azaltdığım için olduğumu düşünüyorum.Misafirler yurtdışındanmı?Kaldınızın yerin havası güzel mi,ondan mı misafirleriniz çok?
Evet Almancı, havası güzel tabi, Tokatin ilçesinde oturuyorum, bahçeli güzel evimiz var, birde miras davası car kardeşler arasında, diğer kardeşlerle küsler, bize yükleniyorlar
Benim kizim gunduz 2 defa uykuya devam ediyorCanım benimde öyle uykusu. Gece dörde kadar yarım saate bir memeye gelmek istiyor. Gece 4te agir uykuya g3ciyor. Bu kez 9da kalkıyor. 9da kalkınca da öğle uykusunu uyuyamıyor. Değişik bir şey.
O iyilesmiyor malesef, sıcak havalarda terledikce, çocuk kucağına oturdukça bastikca hep acıyor. Benim 2 sezeryan oldu oğlum 8 yaşında, kızıma hamile kalana kadar hep acıdı, şuan da acıyor, belki yıllar ıçinde hafifler ama kendini unutturmazSelam kızlar 2023 5 haziran annesiyim önceki iki doğumun normaldi bu doğumum sezaryen... bazen kesi yerimde anlık acı hissediyorum sanki böyle bise oyuyor yara yerimi ve oğlum eliyle ayağıyla kucagimdayken bassa canım çıkıyor sanki çok acıyor .. sizinde böylemi yoksa tamamen iyileşti mi ..
çok geçmiş olsun açıkçası benimki pek acımıyor iz dışında çok bir şey yok. bazen kaşınıyor sadeceSelam kızlar 2023 5 haziran annesiyim önceki iki doğumun normaldi bu doğumum sezaryen... bazen kesi yerimde anlık acı hissediyorum sanki böyle bise oyuyor yara yerimi ve oğlum eliyle ayağıyla kucagimdayken bassa canım çıkıyor sanki çok acıyor .. sizinde böylemi yoksa tamamen iyileşti mi ..
bu dünyada cenneti yaşıyor olabilirsin zira yaz aylarında adet olmak pişmanlıktırBu arada benim gibi hala adet görmeyen varmı, oglum da 12.ayda olmuştum, bunda 14.ay yarıladı daha bisey yok, benim keyfim yerinde rahatım ama insan içten içe huzursuzda oluyorum.En son 18 ağustos 2022 de olmustum, 1 ay daha olmazsa 2 sene olacak
teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Bende öyle bir durum yok,bir muayene olunsanız iyi olur.Oğlum ayağıyla bassa,bir az acıma oluyor tabi,ama diğer zamanlard ağrı,acı olmuyor,bazen terlediğimde kaşınıyorSelam kızlar 2023 5 haziran annesiyim önceki iki doğumun normaldi bu doğumum sezaryen... bazen kesi yerimde anlık acı hissediyorum sanki böyle bise oyuyor yara yerimi ve oğlum eliyle ayağıyla kucagimdayken bassa canım çıkıyor sanki çok acıyor .. sizinde böylemi yoksa tamamen iyileşti mi ..
Bazen diyorum keşke bunuda normal doğursaydim elbet bi hayır var diyorum sonra 13 ay oldu .. doğum sırasında rahimde polipler görülmüş yakılmış kanamayı durduramadilar zor bi doğum du yani acaba ondan mı iyilesemiyorumteşekkür ederim
Bende öyle bir durum yok,bir muayene olunsanız iyi olur.Oğlum ayağıyla bassa,bir az acıma oluyor tabi,ama diğer zamanlard ağrı,acı olmuyor,bazen terlediğimde kaşınıyor
Kilo ile alakalida olabilir, ben biraz kiloluyum, üzerine et yığılıyor çok terliyor ve çok ayrı yapıyoryesilcan86 Ilk kez birisi acidigini soyledi canim kimse desem bise yok diyor aci vs. Tedirgin oluyorum artik oglum kucagima cikmak icin elini basti dun aksam oyle aciyorki
Yok canım ya ben zayıfım 58 kiloyum hiç değişmedi kilom her doğumdan sonra aynıyım bakalım haftaya gidicem artık kontrole insaAllah bise yoktur :)Kilo ile alakalida olabilir, ben biraz kiloluyum, üzerine et yığılıyor çok terliyor ve çok ayrı yapıyor
geçmiş olsun,o yüzden ola bilirBazen diyorum keşke bunuda normal doğursaydim elbet bi hayır var diyorum sonra 13 ay oldu .. doğum sırasında rahimde polipler görülmüş yakılmış kanamayı durduramadilar zor bi doğum du yani acaba ondan mı iyilesemiyorum
Hatırladım adınızı.1 kişi vardı galiba,o da onu yazdıktan sonra daha yazmadı.Ben bir yıldır yazmıyorum bebek doğduğundan beri balkopumay Di kullanıcı adım şifreleri unuttum bunu yeni açtım sayılıracaba aramızda tekrar hamile olan var mı
1 kişi çıktıBen bir yıldır yazmıyorum bebek doğduğundan beri balkopumay Di kullanıcı adım şifreleri unuttum bunu yeni açtım sayılıracaba aramızda tekrar hamile olan var mı
Bizim üste 4 dış var dişlerimiz ayrikArkadaşlar bebeklerinizin üst dişleri ayrık mı ?
Üstte 2 dişi var,evet ayrık malesefArkadaşlar bebeklerinizin üst dişleri ayrık mı ?