- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
Bizim gece 8 defa kalkmalar düzeldi. Daha azaldı gündüz sürekli emmek istiyor. Ek gıda yiyor şükür yoksa ben de kesmeyi düşünürdüm. Allah kolaylık versin sizeBenim oğlum da doktor muayenesinde asla durmaz çığlık çığlığa ağlar, ne tartabiliriz ne doktor kulağına düzgün bakabilir ne de sırtını dinleyebilir, o kadar geriliyorum ki her muayenede, biz artık 13 aylık olduk, oğlumun 6 tane dişi var, babaannesi öğretmiş soruyoruz senin kaç dişin var? Adtı diyor, artık büyüdüğünü kabul ediyorumşuan bizim yatağımızda yatıyor beşik de yatağa bitişik duruyor geçen araya sıkışıp sonra da düşmüş o günden sonra gece bile hiç uyuyamıyorum bi boş odamız var ona oda yapıcam, oyuncak dolabı, 2 kapaklı bir gardrop ve yere yatak yapıcam o odaya alıştırıcam memeden de kesmeyi düşünüyorum çünkü dün gece saydım 8 defa uyandı tekrar uykuya da kolay geçmiyor, emdiği için düzgün yemek de yemiyor.
ben bi ara tek uyku uyutuyordum birkaç haftadır 2 uyku uyuyor. uyku ve iştahla ilgili problemlerin sıcaktan ve dişten dolayı olduğunu düşünüyorum
Bence sıcaktan , şu saatte bile klima çalışmasına rağmen ev 26,5 derece. Terleyip kendini kaşımaktan kolları , bacakları kedi tırmalamış gibi.El yüz yıkama dışında günde en az 3 kez duş aldırıyorum ben.Kızlar pazartesi gününden beri uyutma ile ciddi sorun yaşıyorum. Uyumak istemiyor akşam ise tam bir kabus! Meme veriyorum son çare emiyor bırakıyor. Sonda tekrar tekrar emip dönüyor zor uykuya geçiyor. Bugün de yaptım dedim tek uyku istiyor artık herhalde dedim. Yok yine aynı ne yapacağım bilmiyorum. Yeni atak mı bu şimdi
6-12 ay arasında 9. Ay kontrolü var , onda da arıyorlar normaldeepeydir sağlık ocağına götüremedim ben de kaçıyormuşum gibi sürekli arıyorlar. 6 ay 1 yaş arası hiç aramamışlardı
oy kıyamam yaaa bizde de ev klimayla 27-28 derece ama bizim artı taraf şu ki burada nem az seviyede. bu dereceleri nemle beraber düşünemiyorumBence sıcaktan , şu saatte bile klima çalışmasına rağmen ev 26,5 derece. Terleyip kendini kaşımaktan kolları , bacakları kedi tırmalamış gibi.El yüz yıkama dışında günde en az 3 kez duş aldırıyorum ben.
Bunaldıkça memeye yapışıyor benimki de
ay hiç aramadılar hatta o zaman ben sordum aşıyı falan. 1 yaş kontrolü önemli herhalde6-12 ay arasında 9. Ay kontrolü var , onda da arıyorlar normalde
O zaman boy kilo bilgisi verdiyseniz, tekrar çağırmamışlardıray hiç aramadılar hatta o zaman ben sordum aşıyı falan. 1 yaş kontrolü önemli herhalde
yooo 6 aylıkken en son aşı ve kontrolü yapıldı. bir de şimdi yapılması gerekiyormuş herhalde bu da son mu acabaO zaman boy kilo bilgisi verdiyseniz, tekrar çağırmamışlardır
İstanbul bayramdan beri poyraz esiyor şükürler olsun nem yaşamıyoruz. Yakındır amaBence sıcaktan , şu saatte bile klima çalışmasına rağmen ev 26,5 derece. Terleyip kendini kaşımaktan kolları , bacakları kedi tırmalamış gibi.El yüz yıkama dışında günde en az 3 kez duş aldırıyorum ben.
Bunaldıkça memeye yapışıyor benimki de
Ben eşimin kucağına veriyorum. Aşı yapılırken kan alınırken.Ben cesaret edip götüremedim, aile hekimliğine 2 adım mesafedeyiz, eşime de güvenemiyorum sakinleştiremez diye.
Olabilir car sanki bu haftalarda atak . Yeni diş filan olabilir mi? Ya da oyun oynamaktan istiyor olabilirKızlar pazartesi gününden beri uyutma ile ciddi sorun yaşıyorum. Uyumak istemiyor akşam ise tam bir kabus! Meme veriyorum son çare emiyor bırakıyor. Sonda tekrar tekrar emip dönüyor zor uykuya geçiyor. Bugün de yaptım dedim tek uyku istiyor artık herhalde dedim. Yok yine aynı ne yapacağım bilmiyorum. Yeni atak mı bu şimdi
Canım tekrar git doktora. Alerji filan da olabilir mi ? Göz çok önemli bekletmeye gelmezKızlar bizde geçen gün 27 gün geciklemeli 1 yaş aşısını olduk,çok korkuyodum sıkıntı yaşarız diye ama bi sıkıntı olmadı çok şükür.Şehir dışında olsuğumuz için burda olduk aşımızı…
Kızlar size birşey danışıcam benim 5 gün önce gözümün bir tanesi kanlanmıştı hafif bende önemsemedim sadece yıkadım ertesi gün geçmedi hatta küçüldü neyse akmaya kaşınöaya başladı ve baya kanlandı doktora gittik enfeksiyon dedi damla verdi ama geçmedi hala hatta diğer gözümde kızarmaya kanlanmaya başldı hiç başına gelen var mı sanırım vampire dönüşüyorum
Ben sağlık ocagimi değiştireceğim. Benim özel asilarimi rezil ettiler. Yoğunluk var diye alamıyorlar da.epeydir sağlık ocağına götüremedim ben de kaçıyormuşum gibi sürekli arıyorlar. 6 ay 1 yaş arası hiç aramamışlardı
Doktor bana kontrolde size vurabilir kendini yere atabilir filan demişti bu aylardaiki gündür de yemesi biraz iyi oldu sanki tekrardan tadım yapmaya başladık gibi yedirme konusunda zorlanıyorum artık genelde reklam açıyorum ben de
bunun dışında saçımı aşırı yolması, sürekli vurmak ve bir şeyleri fırlatmak istemesi canımı çok sıkıyor. içecekleri ağzında biriktirip püskürtmesi de can sıkıcı. telefon kumandayı falan hep yere vuruyor. zor günler ve bu davranışları pekiştireceğiz diye ödüm kopuyor (ki galiba bir yerde yanlış yaptık bilemiyorum)