Amin inşallahBende 6 ekimde gideceğim inş mutlu haberler alırız.
ben 1 kere kan verdim 75 ti sonrasında gebelik testi yaptım gittikçe koyulaştı daha da kan vermedim. Randevu aldım umarım hepimizin gebeliği güzel geçer hayırlı olsun
Bende perşembe 5+5 olacağım ilk defa doktora gideceğim umarım sağlıklıdır sorun yoktur.
Merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor Bn adetime az v 5 gun var testim pozitifBende geçmeden kaset testte silik gördüm bende doktora daha gitmedim 7-8 gün sonra gideceğim. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Massallah cok sevindim. Malesef bende henuz yolk gorunmedi. Kese bile cok zor gorundu. Vaginal ultrasonla gordu doktor. Sizde de mi ayni sekilde gorundu?5+3üm 5+0da kese ve yolku gördük, haftaya pzt de kalp atışı kısmetse
Darısı başıma valla çok sevindim5+3üm 5+0da kese ve yolku gördük, haftaya pzt de kalp atışı kısmetse
Kan sonucunuz ne çekti acaba dün :) inş olumludurm
Nasıl sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah evlatlarınızıOy maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah fasulyen sağlıkla. Gelsin canım benimde 6 sene olmadı sonra peşi peşine 3 kızım. Oldu şimdi 4.ye hamileyim
Sizin betanız kaçtı biliyormusunız birde bat gününüzden kaç gün sonraydı 5+0 olan gün5+3üm 5+0da kese ve yolku gördük, haftaya pzt de kalp atışı kısmetse
Mesaj yok ama beni etiket yapmışsın gibi birleşirim geldi
Masallah ne mutlu sizeMerhaba kızlar, 6 yılın ardından mucizemin geleceği haberini dün aldım henüz çok minik ama hayırlısıyla haziranda kucağımıza almak nasip olur inşallah
Aynen ya bende öyleyim sürekli ne yazmışlar diye bakıyorumKızlar bugünler geçmiyor gözünüzü seven yazın bir şeyler uykum geldi gelmedi midem bulandı bulanmadı ben heyecandan uyuyamıyorum geceleri gündüz hiç bir şey yapmıyorum öylece kim ne yazacak diye okuyorum sürekli heyecanlıyım kalbim pıt pır pır
Kimsede bir şey yazmıyor bari. Ben yazayım cevap verirlerAynen ya bende öyleyim sürekli ne yazmışlar diye bakıyorum
ben de aynı haldeyimKızlar bugünler geçmiyor gözünüzü seven yazın bir şeyler uykum geldi gelmedi midem bulandı bulanmadı ben heyecandan uyuyamıyorum geceleri gündüz hiç bir şey yapmıyorum öylece kim ne yazacak diye okuyorum sürekli heyecanlıyım kalbim pıt pır pır
Kimsede bir şey yazmıyor bari. Ben yazayım cevap verirleracaba yolk sac nezaman görülüyor
Yaaa ozaman ben göreceğim demektir oleeeyyySelam, 4. Haftada görünüyor yolk sacben de heyecanla bekliyorum
Hepimizde aynı şeyler canım da ne yazalım bnm ikinci hamileliğim 10 yaşında kızım var 10 sene sonradan bidaha yaptım işte buda kız gibime geliyorKızlar bugünler geçmiyor gözünüzü seven yazın bir şeyler uykum geldi gelmedi midem bulandı bulanmadı ben heyecandan uyuyamıyorum geceleri gündüz hiç bir şey yapmıyorum öylece kim ne yazacak diye okuyorum sürekli heyecanlıyım kalbim pıt pır pır
Ben uygulamadan bakınca 5 inci haftaligin içindeyim ama benm geç döllenme oldu 20sinde oldu gebe kaldım çünkü ovulosyon testi yaptım irfan biliorum dün kan değerim 107.58ncikti kaç haftalık oluyor bu dimdik akıl veremedim 10 yıl sonradan unutuyor insanYaaa ozaman ben göreceğim demektir oleeeyyy
Sağda öı solda mı hissediyorsunHepimizde aynı şeyler canım da ne yazalım bnm ikinci hamileliğim 10 yaşında kızım var 10 sene sonradan bidaha yaptım işte buda kız gibime geliyor
Bence 4 bitmiş 5 e giriyor ya bakalımBen uygulamadan bakınca 5 inci haftaligin içindeyim ama benm geç döllenme oldu 20sinde oldu gebe kaldım çünkü ovulosyon testi yaptım irfan biliorum dün kan değerim 107.58ncikti kaç haftalık oluyor bu dimdik akıl veremedim 10 yıl sonradan unutuyor insan