2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Teşekkür ederim canım. Yarın sabah meyveli pankek yapayım oğluşuma
rica ederim canım bizimki de uzun bir aradan sonra bugün 2 tane yedi çok şükür
yarım muz
azıcık avokado
bir yemek kaşığı yoğurt
bir yemek kaşığı un (tam bbuğday ya da yulaf unu kullanıyorum yulaf unuyla daha yumuşak oluyor)
1 ya da yarım yumurta

ben hep böyle yapıyorum. zaman oldukça meyvelerle de deneyeceğim

hayırlı olsun canım allah kolaylık versin
yerinde olsam bıraktırmaya çalışmazdım mümkün oldukça emzirirdim. işe gitmeden işten dönünce uyuyana kadar. başka da yapılacak bir şey yok gibi
Teşekkür ederim canım peki benm olmadığım saatler mama kabul etmezse gelişiminde sıkıntı olur mu acaba ek gıdası normal

Kızlar benim oğluşum artık sütten kesildi net bir şekilde yaklaşık iki haftadır ağzına bile almadı zaten pek meme düşkünü değildi verdikçe itti zorlamadım bende bu hafta işe başladım aslında iyi oldu bi bakıma artık tam anlamıyla üç ana öğün yiyoruz arada maması meyvesi gece yemeği vs var yani oğluşum 8 buçuk ay emmiş oldu benim emzirme hikayem de burda bitti

haklısın valla
ikinci çocuk düşünmüyor musun?
İşin hayırlı olsun canım.gündüzler ek gıda yer,işten geldikten sabaha kadar emzire bilirsin.Doktora danışdınmı?Belki gündüzler mama ile de destekleyin der
Ben de evdeki sebzelere göre doğaçlama çorbalar yapıyorum.Mesela bu gün pirinç,havuç,patates,karnabar ve etli çorba yaptım.Sabahları yumurta ya da yulaf pişiriyorum.Sebzeli omletler yapa bilirsin.Artık kurubaklagiller de vere biliriz.Ben bu gün çorbadan önce kuru fasulye verdim.
.

Nergis kızımıza maşallah.Eşine de acil şifalar dilerim canım.Rabbim ferahlık versin.

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin eşinize.

Kızlar benim oğlan kuru ekmek yiyor . Organik bisküvi aldik begenmedi. Ama kuru ekmeğe bayılıyor ekmeğe alıştırmak istemediğim organik bisküvi, irmik aldigim bebem ne hallere geldi
Yaaa organik gıda aramaktan ek gıda hazırlama benim için eziyete döndü. Organik Tavuğu yeni buldum ilk defa dün verdim.
Portakal mandalina tarım ilacı korkusuna hiç vermedim.Ispanak filan da öyle, arındıramam diye vermedim
Domates, salatalık vb mevsimi değil
Versem her şeyi yiyor yavrum ama ben veremiyorum.
Emzirirken çok kolaydı ,hergün kısıtlı şeylerle ne pişirsem diye düşünmek çok yorucu
Ben çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum

Teşekkür ederim canım peki benm olmadığım saatler mama kabul etmezse gelişiminde sıkıntı olur mu acaba ek gıdası normal
kuzum ben yerinde olsaydım eğer ek gıda alıyorsa ve hiç mama vermediysem ek gıdadan devam ederdim. sen gelene kadar kahvaltı ara öğün hatta akşam yemeğini yedirirdim (saatleri siz daha iyi bilirsiniz tabi mesela benimki 7-8 gibi akşam yemeğini yiyor ama aynı zamanda geç yatıyo)
eğer mama ve süt beraber ilerlendiyse de ben yokken ek gıda ve mama verilirdi
allah yardımcın olsun hiç canını sıkma o tempoya da alışıyor bebişler. hem sonuçta onlar için çalışıyoruz

biz 4 kardeşiz kesinlikle kardeşi olmalı oğlumun ama bu kocadan düşünmüyorum dermişim
valla isterim ama cesaret edebilir miyim bilmem. deprem sebebiyle annemlerin bazı eşyaları da bize aldık selimin odası hangar gibi oldu ya elime ne geçse elden çıkarmak istiyorum

fasulyeyi nasıl verdin? ben baklagilleri hep çorba gibi yapıp veriyorum. hastalık bizi ek gıdada çok geriletti ya. hiçbir şey yemek istemiyor. muhtemelen boğazı ağrıyor.

kuzum benim afiyet şifa olsun bebişine onlar nasıl da bilip karar veriyorlar minik insan taneleri

bütün unları makarna peynir baklagil vs organik aradım ama aklıma hiç bu saydıkların gelmemişti

Ben bir doktorun videosunu izledim nereye kadar organik ürün alacaksınız diyordu. Bir süre sonra her şeyden hasta olacak diyordu. O yüzden organik kısmını atlıyorum. Normal.biz neyle beslenirsek ona da oyle

Ben bir doktorun videosunu izledim nereye kadar organik ürün alacaksınız diyordu. Bir süre sonra her şeyden hasta olacak diyordu. O yüzden organik kısmını atlıyorum. Normal.biz neyle beslenirsek ona da oyle
Ben de öyle düşünüyorum ama içim rahat etmiyor bile bile yanlış yapıyormuşum hissinden kurtulamıyorum

Mama hiç almadı o zaman öğünlerini düzenleyip babaanneye vercem teşekkür ederim canım desteğin için

Kesinlikle doktor haklı. Ben de alabildiğim kadar organik almaya çalışıyorum ama organik bebek ürünleri çok pahalı bir aldım iki aldım üçüncüye kendim alternatif düşünmek zorunda kaldım yoksa herkes ister bebeğin herşeyi organik katkısız olsun ama işte olduğu kadar artık

Mama hiç almadı o zaman öğünlerini düzenleyip babaanneye vercem teşekkür ederim canım desteğin için
rica ederim canım inşallah kolaylıkla alışırsınız. ben eğer bebiş küçükken başlasaydım işe, ben de mama vermeyi düşünmüştüm. ama şimdi ek gıda aldığı için bana gerek yok gibi geliyor yine de duruma göre hareket edersiniz

Ben de öyle düşünüyorum ama içim rahat etmiyor bile bile yanlış yapıyormuşum hissinden kurtulamıyorum
İçin rahat etsin bence. Bilerek çocuğuna yanlış yapacak halin yok. Sen iyisi için çabalıyorsun. Ama artık değişen bir dünyadayız. İyice temizleyeceğiz. Yedirecegiz her şeyi. Şu an her seyden uzak tutarak daha alerjik bir çocuk yapıyoruz

Aldığımızı beğenmiyor ki. İki palet bisküvi aldım kusacak gibi oluyor. Tarhanayi da begenmiyor. Biz yiyoruz normal yemek istiyor çocuk. Kuru fasulyenin suyunu çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…