2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Arkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam

Hayırlı olsun eviniz, sağlıkla huzurla mutlulukla güzel günlerde oturun , memeden kesmezseniz, sütünüzü sağma şansınız var mı iş yerinde. Eve geldiğiniz zaman da emzirseniz
Teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin. Sağma şansımın olacağını sanmıyorum olsa bile çok yorucu bi iş kaldırabilir miyim bilmiyorum ayrıca bebek biberon istemiyor nasıl alıştırcam hiç bilmiyorum ya

Kizlar bkrsey soracam sizin bebekler yemek beklerken yani heyecanlanirken elleri acip kapatiyor mu gel gel gibi

Nergis 8,5 kilo 71 cm ölçüldü geçen hafta asm'de. Emekliyor, her yere tutunup ayağa kalkıyor, birkaç kere de yürüme arkadaşıyla tek başına yürüdü biz müdahale etmeden. Anne baba nene dede emmi mama meme hadi gel falan diyor. 4 dişi var hepsi altta. Üstler de yakındır muhtemelen peşpeşe gelecek. Kan sayımı yaptırdım hgb 12.3 çıktı sevindim.
Bir de eşim işyerinde 2 defa bayıldı 1 hafta arayla o günden beri epilepsi şüphesiyle takipte c.tesi günü yanımda nöbet geçirdi unutamıyorum atlatamıyorum kesin teşhis konulmadı ama epilepsi ilacı başlandı. Şu anda çalışamıyor evimiz kira bebek küçük o kadar bunaldım ki mübarek günlerde dualarınıza talibim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ilaçları düzenli alırsa çok daha iyi olur herşey. Üzülme kardeşim tedavisi var hamd olsun

hayırlı olsun canım allah kolaylık versin
yerinde olsam bıraktırmaya çalışmazdım mümkün oldukça emzirirdim. işe gitmeden işten dönünce uyuyana kadar. başka da yapılacak bir şey yok gibi

çok geçmiş olsun canım uzaktan bir arkadaşım da epilepsi hastasıydı ilaçlarını düzgün kullandığı zaman sorun olmuyordu. rabbim yardımcınız olsun bir kolaylık göstersin inşallah

bana bunlar yeterli gibi geldi canım ben de tekrara düşüyormuşum gibi hissediyorum ama biz de dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyoruz diye içimi rahatlatıyorum
belki kahvaltıda pankek deneyebilirsin. benim bebeğim bir haftadır birkaç kaşık dışında hiç yemiyor. normalde pankek çok severdi

Teşekkür ederim canım. Yarın sabah meyveli pankek yapayım oğluşuma

Benim oğlum da ayağa kaldırdığım zaman sol ayağını önce parmak ucunda basıyor,bir az sonra tam basıyor.Oğlumda gelişim geriliği de sol bacaktaydı,sizde de displazi sol taraftamıydı? Son günler hiç oturmak istemiyor,ayakta durmak istiyor,ayaklarını parmak ucunda basıyor

Cırpma sallama yok ama oyun grubunda birçok çocuk vardı bir de bizimki kasılıyor haha heyecanlanınca bu arada ben de lylrdum internette gordum hayırı
Benim oglanda sinirlenince ya da yemek görünce böyle kendini bir kasıyor bırakıyor. Bir kaç gündür hayir diyorum ama umrunda değil. be vazgeçtim hayır demedim isinden

Canım sut sagiyorm. Ama sütüm çok azaldı düzenli sagmadigim için. Gündüz mama ek gıda geceleri emzirme yapıyorum.

Arkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam
Canım ben Yumurtasını ve avakadosuna z. Yağ ekliyorum. Bir de kayisli kavanoz mama alıp yedirdim. Kaç gündür kabız.benim ki hiç iki günden fazla kaka yapmadığı olmadı. Bir de muz yediriyorsan su icir hemen

Kızlar benim oğlan kuru ekmek yiyor . Organik bisküvi aldik begenmedi. Ama kuru ekmeğe bayılıyor ekmeğe alıştırmak istemediğim organik bisküvi, irmik aldigim bebem ne hallere geldi

Maşallah canım kızına eşin içinde geçmiş olsun
. Allah yardımcınız olsun. Hersey hallolur. Sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…