- 7 Ocak 2014
- 3.122
- 4.403
- 38
Teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin. Sağma şansımın olacağını sanmıyorum olsa bile çok yorucu bi iş kaldırabilir miyim bilmiyorum ayrıca bebek biberon istemiyor nasıl alıştırcam hiç bilmiyorum yaHayırlı olsun eviniz, sağlıkla huzurla mutlulukla güzel günlerde oturun, memeden kesmezseniz, sütünüzü sağma şansınız var mı iş yerinde. Eve geldiğiniz zaman da emzirseniz
Aynen birde hızlı nefes alıp veriyor, benim kızda çok heyecanliKizlar bkrsey soracam sizin bebekler yemek beklerken yani heyecanlanirken elleri acip kapatiyor mu gel gel gibi
Haşlanmış Kuru incir,avokado,kabuklu kivi çok fayda ediyor özellikle. Yedirdikten sonra bol su da içirinArkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ilaçları düzenli alırsa çok daha iyi olur herşey. Üzülme kardeşim tedavisi var hamd olsunNergis 8,5 kilo 71 cm ölçüldü geçen hafta asm'de. Emekliyor, her yere tutunup ayağa kalkıyor, birkaç kere de yürüme arkadaşıyla tek başına yürüdü biz müdahale etmeden. Anne baba nene dede emmi mama meme hadi gel falan diyor. 4 dişi var hepsi altta. Üstler de yakındır muhtemelen peşpeşe gelecek. Kan sayımı yaptırdım hgb 12.3 çıktı sevindim.
Bir de eşim işyerinde 2 defa bayıldı 1 hafta arayla o günden beri epilepsi şüphesiyle takiptec.tesi günü yanımda nöbet geçirdi unutamıyorum atlatamıyorum kesin teşhis konulmadı ama epilepsi ilacı başlandı. Şu anda çalışamıyor evimiz kira bebek küçük o kadar bunaldım ki mübarek günlerde dualarınıza talibim
Amin Allah razı olsun. Bazen ilaçlara rağmen nöbetler devam edebiliyormuş ondan korkuyorumRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ilaçları düzenli alırsa çok daha iyi olur herşey. Üzülme kardeşim tedavisi var hamd olsun
hayırlı olsun canım allah kolaylık versinArkadaşlar ben yoğun çalışacağım bi işe girmek zorunda kaldım. (ev yaptırıyorum çok borca girdim) aramızda hiç bu aylar da memeden kesmek zorunda kalan var mı? Ya da 8 saatten fazla çalışıp hala bebeğini emziren varsa nasıl Bi program uyguluyor benimle paylaşırsanız çok sevinirim kafam çok karışık.
çok geçmiş olsun canım uzaktan bir arkadaşım da epilepsi hastasıydı ilaçlarını düzgün kullandığı zaman sorun olmuyordu. rabbim yardımcınız olsun bir kolaylık göstersin inşallahNergis 8,5 kilo 71 cm ölçüldü geçen hafta asm'de. Emekliyor, her yere tutunup ayağa kalkıyor, birkaç kere de yürüme arkadaşıyla tek başına yürüdü biz müdahale etmeden. Anne baba nene dede emmi mama meme hadi gel falan diyor. 4 dişi var hepsi altta. Üstler de yakındır muhtemelen peşpeşe gelecek. Kan sayımı yaptırdım hgb 12.3 çıktı sevindim.
Bir de eşim işyerinde 2 defa bayıldı 1 hafta arayla o günden beri epilepsi şüphesiyle takiptec.tesi günü yanımda nöbet geçirdi unutamıyorum atlatamıyorum kesin teşhis konulmadı ama epilepsi ilacı başlandı. Şu anda çalışamıyor evimiz kira bebek küçük o kadar bunaldım ki mübarek günlerde dualarınıza talibim
bana bunlar yeterli gibi geldi canım ben de tekrara düşüyormuşum gibi hissediyorum ama biz de dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyoruz diye içimi rahatlatıyorumBen sebzeli pirinçli et haşlama
Tel şehriyeli yeşil mercimek yemeği
Pirinçli ıspanak yemeği
Tavuk suyuna çorba
Kıymalı şehriye çorbası bunları evirip çevirip veriyorum. Pek sebze sevmiyo sebze çorbası-püresi yediremiyorum. mercimek çorbasından nefret ediyo başka da ne yapsam yaköfteyi daha denemedim bu hafta denicem, makarna da bi kere verdim yutamadı onu da yine denerim
Teşekkür ederim canım. Yarın sabah meyveli pankek yapayım oğluşumabana bunlar yeterli gibi geldi canım ben de tekrara düşüyormuşum gibi hissediyorum ama biz de dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyoruz diye içimi rahatlatıyorum
belki kahvaltıda pankek deneyebilirsin. benim bebeğim bir haftadır birkaç kaşık dışında hiç yemiyor. normalde pankek çok severdi
Benim oğlum da ayağa kaldırdığım zaman sol ayağını önce parmak ucunda basıyor,bir az sonra tam basıyor.Oğlumda gelişim geriliği de sol bacaktaydı,sizde de displazi sol taraftamıydı? Son günler hiç oturmak istemiyor,ayakta durmak istiyor,ayaklarını parmak ucunda basıyorArkadaşlar, kızımı zaman zaman ayağa kaldırıyorum bacakları guclensin diye, sol ayağını tam basmıyor, sağ tam güzel basıyor ama solu ne yaparsam yapayım parmak ucunda, normal mi acaba, ortopedi muayenesinden yeni geçti bi anormallik olsa dr söylerdi herhalde ama ne biliyim, parmak ucunda olduğu için mi bilmiyorum sanki diğerinden kısa gibi geliyor bana, dr söylerdi dimi, yani normal bi dr da değil, ünv hocası, başhekim yardımcısı alaninda uzman, mutlaka öyle bisey olsa farkederdi dimi
Benim oglanda sinirlenince ya da yemek görünce böyle kendini bir kasıyor bırakıyor.Cırpma sallama yok ama oyun grubunda birçok çocuk vardı bir de bizimki kasılıyor haha heyecanlanınca bu arada ben de lylrdum internette gordum hayırı
Iyi sevindim. Benimki biraz keyfi ne isterse onu yapıyor.Almanyada isme bakma kriteri 12 aylık daha var
Canım sut sagiyorm. Ama sütüm çok azaldı düzenli sagmadigim için. Gündüz mama ek gıda geceleri emzirme yapıyorum.Arkadaşlar ben yoğun çalışacağım bi işe girmek zorunda kaldım. (ev yaptırıyorum çok borca girdim) aramızda hiç bu aylar da memeden kesmek zorunda kalan var mı? Ya da 8 saatten fazla çalışıp hala bebeğini emziren varsa nasıl Bi program uyguluyor benimle paylaşırsanız çok sevinirim kafam çok karışık.
Canım ben Yumurtasını ve avakadosuna z. Yağ ekliyorum. Bir de kayisli kavanoz mama alıp yedirdim. Kaç gündür kabız.benim ki hiç iki günden fazla kaka yapmadığı olmadı. Bir de muz yediriyorsan su icir hemenArkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam
Pankeki bende denemek istiyorum. Hiç yapmadım. Umarım severlerTeşekkür ederim canım. Yarın sabah meyveli pankek yapayım oğluşuma
Maşallah canım kızınaNergis 8,5 kilo 71 cm ölçüldü geçen hafta asm'de. Emekliyor, her yere tutunup ayağa kalkıyor, birkaç kere de yürüme arkadaşıyla tek başına yürüdü biz müdahale etmeden. Anne baba nene dede emmi mama meme hadi gel falan diyor. 4 dişi var hepsi altta. Üstler de yakındır muhtemelen peşpeşe gelecek. Kan sayımı yaptırdım hgb 12.3 çıktı sevindim.