2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
ben de doğduğunda sleepy kullandım sonra molfix pure and soft a geçtim. biraz pahalı ama çok beğeniyorum yumuşaklığı sızdırmazlığı güzel. mavi paketten bir tık yumuşak başka bir farkları yok gibi geldi bana. ucuz değil ama ortalama. 4 numara bez 86 adet 230 a aldım epey

Ben molfix mavi paket kullanıyorum. Sarı paketi de kullandım ama o çok sızdırıyor. Zıbını nemli oluyordu taşmasa bile. Erkek bebek olduğu için belki de. Sarı paketi daha yumuşak o yüzden sızdırıyor çiş kokusu daha net hissediliyor. Mavi pakette sızdırma çok daha az oluyor. Pişik hiç olmadı her ikisinde de.

Bende sleepy kullanıyordum ama molfixe geçtim pure and soft da kullandım mavi paketi de pure and soft biraz daha ince diğerine göre ikisinden de memnun kaldık

Arkadaşlar ben bebek bezlerini amazondan alıyorum sürekli, kampanyaları güzel oluyor, mesela şu an bi kaç bezde kampanya buldum ihtiyacı olan alabilir, ben goon da 4 kullanıyordum ama bitince 5 e geçecektim, molfix 4 kampanya bulunca aldım, molfixin 4 û, goon un 5 ine bedel genislikte. Ekledigim resimlerde 76 li molfix 204 tl, bez adedi 2.69 tl ye geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20240131-234731_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240131-234731_Amazon Shopping.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20240131-234505_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240131-234505_Amazon Shopping.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20240131-234443_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240131-234443_Amazon Shopping.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20240131-234403_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240131-234403_Amazon Shopping.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 22
Ben molfix mavi paket kullanıyorum. Sarı paketi de kullandım ama o çok sızdırıyor. Zıbını nemli oluyordu taşmasa bile. Erkek bebek olduğu için belki de. Sarı paketi daha yumuşak o yüzden sızdırıyor çiş kokusu daha net hissediliyor. Mavi pakette sızdırma çok daha az oluyor. Pişik hiç olmadı her ikisinde de.
yaaa ben maviyi sünnet olduğunda kullanmıştım azıcık pişik olur gibi olunca hemen sarıya döndüm. alıştığı için oldu herhalde. ama bazen geceleri önden sızdırıyor dediğin gibi erkek bebiş olmasından kaynaklı.. arada mavi alıp deneyeyim en iyisi

yaaa ben maviyi sünnet olduğunda kullanmıştım azıcık pişik olur gibi olunca hemen sarıya döndüm. alıştığı için oldu herhalde. ama bazen geceleri önden sızdırıyor dediğin gibi erkek bebiş olmasından kaynaklı.. arada mavi alıp deneyeyim en iyisi
Mavileri yenilemişler. İçi yumuşacık.👌 a101 lerde 20li paketler satılıyor 100 tl civarı. onlardan alıp deneyebilirsin bence de 💐

Mavileri yenilemişler. İçi yumuşacık.👌 a101 lerde 20li paketler satılıyor 100 tl civarı. onlardan alıp deneyebilirsin bence de 💐
Bir de benim oğlum 9-9.5 kilo vardır. 5 numara kullanıyorum. 6 numara da stokladım indirimlerden. Bantlar biraz uzak kalıyor,kulakçıklar yanlardan kayıyor, 6ya geçsem diye düşünüyorum artık.

Kızlar bebeğim mama sandalyesinde sağa sola hareket ediyor sallanıyor
Bu normal mi sizce? Malum kötü şeyler yazıyo bununla ilgili
Özellikle uykusu varsa ya da yeni uyanmışsa yapıyor

benimki öne arkaya doğru sallanıyor. bence sabırsızlıktan ♥️

benim de oğlum bazen sallanıyor,ses gelsiğini görüp hoşuna gidiyor,bir daha yapıyor

Benimki kucağında bebek sallar gibi hareketler yapıyo
Bi de hala kucağımdayken yüzüme bakmıyor
Başka yerdeyse bakıyo gülüyo iletişim var ama yakın mesafede kafası sağda solda 🙄
canım etrafı merak ettiğindendir bence. boşuna evham yapıyorsun

Bunu bazen yapıyolar bana normal geldi ama hiç bakmıyosa sana onu bilemedim ☹️
Mesela babasının kucağındaysa bana bakıyo ya da aramızda az bi mesafe varsa
Sadece kucağımda tuttuğumda bana değil sağa sola bakıyo adını söylesem bile
Ailede bu hastalık olduğu için biraz hassasım bu konularda neler yaşadıklarını biliyorum. O yüzden iyi takip ediyorum taktım biraz da 🙄

X