- 30 Mayıs 2015
- 4.708
- 10.703
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa ben maviyi sünnet olduğunda kullanmıştım azıcık pişik olur gibi olunca hemen sarıya döndüm. alıştığı için oldu herhalde. ama bazen geceleri önden sızdırıyor dediğin gibi erkek bebiş olmasından kaynaklı.. arada mavi alıp deneyeyim en iyisiBen molfix mavi paket kullanıyorum. Sarı paketi de kullandım ama o çok sızdırıyor. Zıbını nemli oluyordu taşmasa bile. Erkek bebek olduğu için belki de. Sarı paketi daha yumuşak o yüzden sızdırıyor çiş kokusu daha net hissediliyor. Mavi pakette sızdırma çok daha az oluyor. Pişik hiç olmadı her ikisinde de.
Mavileri yenilemişler. İçi yumuşacık. a101 lerde 20li paketler satılıyor 100 tl civarı. onlardan alıp deneyebilirsin bence deyaaa ben maviyi sünnet olduğunda kullanmıştım azıcık pişik olur gibi olunca hemen sarıya döndüm. alıştığı için oldu herhalde. ama bazen geceleri önden sızdırıyor dediğin gibi erkek bebiş olmasından kaynaklı.. arada mavi alıp deneyeyim en iyisi
Bir de benim oğlum 9-9.5 kilo vardır. 5 numara kullanıyorum. 6 numara da stokladım indirimlerden. Bantlar biraz uzak kalıyor,kulakçıklar yanlardan kayıyor, 6ya geçsem diye düşünüyorum artık.Mavileri yenilemişler. İçi yumuşacık. a101 lerde 20li paketler satılıyor 100 tl civarı. onlardan alıp deneyebilirsin bence de
deneyeyim canım çok teşekkür ederim maviler daha sık bulunuyor hemMavileri yenilemişler. İçi yumuşacık. a101 lerde 20li paketler satılıyor 100 tl civarı. onlardan alıp deneyebilirsin bence de
sen nasılsın nerelerdesinArkadaşlar sizi çok özledim nasılsınız herkesin bebesi iyidir inşallah
benimki öne arkaya doğru sallanıyor. bence sabırsızlıktanKızlar bebeğim mama sandalyesinde sağa sola hareket ediyor sallanıyor
Bu normal mi sizce? Malum kötü şeyler yazıyo bununla ilgili
Özellikle uykusu varsa ya da yeni uyanmışsa yapıyor
Benimki kucağında bebek sallar gibi hareketler yapıyobenimki öne arkaya doğru sallanıyor. bence sabırsızlıktan
Bunu bazen yapıyolar bana normal geldi ama hiç bakmıyosa sana onu bilemedimBenimki kucağında bebek sallar gibi hareketler yapıyo
Bi de hala kucağımdayken yüzüme bakmıyor
Başka yerdeyse bakıyo gülüyo iletişim var ama yakın mesafede kafası sağda solda
benim de oğlum bazen sallanıyor,ses gelsiğini görüp hoşuna gidiyor,bir daha yapıyorKızlar bebeğim mama sandalyesinde sağa sola hareket ediyor sallanıyor
Bu normal mi sizce? Malum kötü şeyler yazıyo bununla ilgili
Özellikle uykusu varsa ya da yeni uyanmışsa yapıyor
canım etrafı merak ettiğindendir bence. boşuna evham yapıyorsunBenimki kucağında bebek sallar gibi hareketler yapıyo
Bi de hala kucağımdayken yüzüme bakmıyor
Başka yerdeyse bakıyo gülüyo iletişim var ama yakın mesafede kafası sağda solda
Mesela babasının kucağındaysa bana bakıyo ya da aramızda az bi mesafe varsaBunu bazen yapıyolar bana normal geldi ama hiç bakmıyosa sana onu bilemedim
Ne merakmış bu geçemedi gitti aylardırcanım etrafı merak ettiğindendir bence. boşuna evham yapıyorsun
kız daha nettin. dua edelim bir ömür merak duygularını kaybetmesinlerNe merakmış bu geçemedi gitti aylardır