- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Orası öyle de benim dediğim göz teması işte.kız daha nettin. dua edelim bir ömür merak duygularını kaybetmesinler
Kucağımdayken bakıverse de içim rahatlasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle de benim dediğim göz teması işte.kız daha nettin. dua edelim bir ömür merak duygularını kaybetmesinler
Benim ki çok yorgunsa bir de çok uykusu varsa benimle göz teması kurmuyor, seslenince ilgilenmiyor. Kucağımda benimki de yüzüme bakmıyor. Sadece oradamıyım diye arada teyit için dönüyor başka yok.Mesela babasının kucağındaysa bana bakıyo ya da aramızda az bi mesafe varsa
Sadece kucağımda tuttuğumda bana değil sağa sola bakıyo adını söylesem bile
Ailede bu hastalık olduğu için biraz hassasım bu konularda neler yaşadıklarını biliyorum. O yüzden iyi takip ediyorum taktım biraz da
Biraz içim rahatladı sağolun kucağımdayken yanımda kim varsa onun gözüne bakar mesela ama bana yok göz sağda soldaÇ
Benim ki çok yorgunsa bir de çok uykusu varsa benimle göz teması kurmuyor, seslenince ilgilenmiyor. Kucağımda benimki de yüzüme bakmıyor. Sadece oradamıyım diye arada teyit için dönüyor başka yok.
Ahh bir de sosyal medya da evhamlandırıyor. Allah tüm bebeklere sağlık versinBiraz içim rahatladı sağolun kucağımdayken yanımda kim varsa onun gözüne bakar mesela ama bana yok göz sağda solda
bebeklerimizi Allah korusun ya insan korkuyo ne olur ne olmaz
Bi de bizim başta kanında da sorun çıktı hasta dediler falan ondan bu evhamlarım
Benimki de hala bakmıyorBenimki kucağında bebek sallar gibi hareketler yapıyo
Bi de hala kucağımdayken yüzüme bakmıyor
Başka yerdeyse bakıyo gülüyo iletişim var ama yakın mesafede kafası sağda solda
Benim kiziminda gözü sağda solda oluyor kucagimdayken, bi tutam saçım bazen yüzüme dökülüyor o çok dikkatini çekiyor, onunla oynuyor, öyle gözüme özellikle bakmıyor, degisik giyinir saçımı acarsam dikkatini çekiyor, birde oyle dene mesela, saçın topluysa bi aç, karşısına geç bakalım napiyor, benimki saça çok meraklıOrası öyle de benim dediğim göz teması işte.
Kucağımdayken bakıverse de içim rahatlasa
Çok geçmiş olsun , hiç duymadım süt kistini .profesyonel bir destek alsanız daha sağlıklı olur sanki.Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Sizin sorununu yaşayan bir fenomen vardı. Instgram da ipek8murat çifti bu kızda çok çekti. Şırınga ile çekilip tekrar olmuş. Dr sonra göğsü açıp içini temizlemiş bir delik bırakmış oradan akıyordu ve aylarca çekti. O memeyi emzirmedi mama ve diğer memeyi emzirdi. Çok geçmiş olsun. Sizin geçici bir süreçtir inşallahMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Üzüldüm inşallah geçicidir , cok zor gerçektenSizin sorununu yaşayan bir fenomen vardı. Instgram da ipek8murat çifti bu kızda çok çekti. Şırınga ile çekilip tekrar olmuş. Dr sonra göğsü açıp içini temizlemiş bir delik bırakmış oradan akıyordu ve aylarca çekti. O memeyi emzirmedi mama ve diğer memeyi emzirdi. Çok geçmiş olsun. Sizin geçici bir süreçtir inşallah
Ben arada yazıyorum mesela bebeğim değişik bir şey yapınca nedir diye.Ahh bir de sosyal medya da evhamlandırıyor. Allah tüm bebeklere sağlık versin
Benim kiziminda gözü sağda solda oluyor kucagimdayken, bi tutam saçım bazen yüzüme dökülüyor o çok dikkatini çekiyor, onunla oynuyor, öyle gözüme özellikle bakmıyor, degisik giyinir saçımı acarsam dikkatini çekiyor, birde oyle dene mesela, saçın topluysa bi aç, karşısına geç bakalım napiyor, benimki saça çok meraklı
Sağolun kızlar demek ki olabiliyormuşBenimki de hala bakmıyor
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursunuz mutlaka doktora gidinMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Çok teşekkür ederim amin inşallahçok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursunuz mutlaka doktora gidin
Yaaa internette neredeyse bütün bebek hareketleri otizm olarak çıkıyor.Ben arada yazıyorum mesela bebeğim değişik bir şey yapınca nedir diye.
Az önce yazdım “bebeğim ellerini inceliyor” diye
Pat otizm çıktı ilk sayfada
Benim ki yakın mesafede bakmıyor. Çünkü orada olduğumu biliyor bence sizinki de öyledir ulaşabileceğini , güvende olduğunu biliyor.Sağolun kızlar demek ki olabiliyormuş
Saç olayını denicem ama benimki saçla çok alakalı değil gibi
İsmine 10. ayda tepki verir diye okumuştum daha ona zaman çok
Az önce karşısına geçtim oyun oynadık gözler gözlerimde. Ama yakın mesafede maksimum 5 saniye bakıyo gözüme. Uzaktaysam uzun uzun
İyi ki varsınız Evet aynısını yapıyor benimki deBenim ki yakın mesafede bakmıyor. Çünkü orada olduğumu biliyor bence sizinki de öyledir ulaşabileceğini , güvende olduğunu biliyor.
Ben mutfakta iken onu biraz uzağa koyuyorum , net görebildiği yerde kendi kendini oyalıyor bana hiç bakmıyor ama göremediği yerde dikkatini benim çıkardığım gürültüye veriyor, dikkatli izliyor.