Uzunca zamandır okumamıştım burayı epey birikmiş. Durum bildirimi yapıp kaçırıyorum hemen bebem uyanır birazdan
Nergis hanım 3 haziranda 8 aylık (gözler yaşlı)
1 haftadır hiç gece uykum yok perişan bir haldeyim. Alttan iki dişi vardı üstler de bayadır şiş ha çıktı ha çıkacak derken 3.dişi de alttan geldi (ters köşe yapmaya bayılır)
8200 gram 71 cm sanırım şu an. Anne baba dede nene mama meme diyordu haftasonu amcalarıyla vakit geçirince emmi demeyi de öğrendi
3 4 gündür alkış yapıyor 15 gündür sanırım emekleme pozisyonu alıyor ama ilerleyemiyor ayrılık kaygısı tavan yaptı bezini atıp elimi yıkayana kadar kıyamet kopuyor evde yemek yaparken bile yürüteciyle hep peşimde paçamdan tutuyor işim bitene kadar mızmız olmadığı zamanlar güzel bıcır bıcır bir kız ama çoğunlukla mızmız malesef
5,5 aylıkken ilk adetimi görmüştüm ikincisi de normal geldi ama sonra 14 gün temiz kaldım tekrar oldum sonra 10 gün temiz kaldım tekrar oldum neden böyle bilmiyorum bir kere daha bu kadar sık olursam bi kadın doğuma gözükürüm muhtemelen
Durumlar böyle şimdilik. Gördüğüm konular hakkında yazdım genelde hepinize tek tek cevap veremedim. Hepinize ve kendime yüce Allah'tan bol bol sabır diliyorum