Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimBence normal bak benim sonuç ta referans aralığı vardı yükledim resim olarak bakabilirsin
Rica edermÇok teşekkür ederim
Malesef artimed hiç güvenilir değil canım geçen ay onun üzüntüsünü çok yaşadım yalancı pozitif gösterdi biraz daha bekle 2 kasımda falan başka markayla dene canımHerkese iyi akşamlar uzun zamandır sayfaya bakamamıştım . Nasılsınız ? Regl 3-4 kasım gibi olacak taniki yine dayanamadım bugün test yaptım hemde 2 tane . Biri erken gebelikti biri normal artımed test erken gebelik te sanki gölge gibi bir çizgi varsı ama ben tabi attım testi çokda ümitlenmiyim diye acaba yine kimyasalmıdır diye ama dayanamadım akşam idrarıyla bir daha test yaptım ekleyeceğim şimdi .. yarın sabah yine mi yapsam yoksa beklesemmi regl tarihini acaba
Tamam canım çok teşekkür ederim . Artık regl olmazsam yapıcam her ay hüsran çünküMalesef artimed hiç güvenilir değil canım geçen ay onun üzüntüsünü çok yaşadım yalancı pozitif gösterdi biraz daha bekle 2 kasımda falan başka markayla dene canım
Rica ederim canım umarım bebişin seninledirTamam canım çok teşekkür ederim . Artık regl olmazsam yapıcam her ay hüsran çünkü
Kararsız kaldım canm test bozuk gibi mi sanki bana öyle geldi çizgiler dağılmış gibi duruyorEki Görüntüle 3327640
Kızlar merhaba . Erken gebelik testi yaptım testime 4 gün var . Böyle bi görüntü var artık negatif görmekten çok yoruldum sizce silik bi çizgi mevcut mu yoksa yok mu sizde bi bakar mısınız ?
Bir kaç saat sonra eve geldiğimde test sonucum böyleydi sizce ney demekKararsız kaldım canm test bozuk gibi mi sanki bana öyle geldi çizgiler dağılmış gibi duruyor
Yaş27 bat4 KasımRabbim isteyen herkese bebek versim kucagini bos birakmasin,
Merhaba. Beni de ekleyebilir misiniz?Rabbim isteyen herkese bebek versim kucagini bos birakmasin,
Erken gebelik testi mi bu? Benim testim 2 saat sonra ikinci net koyu çizgi çıkmıştı, hamile olduğumu sanmıştım ama yanıldım. Testler 10 dakikaya kadar doğru sonuç gösteriyorlarmışBir kaç saat sonra eve geldiğimde test sonucum böyleydi sizce ney demek
Canım benim virgülü boşver sen. İlk fotoğrafı dikkate al. Bu kadar heyecanliysan hemen bı devlet Hastanesi'ne falan git.baksinlar. bekleme aile hekimini.Dün kan tahlili verdim böyle bi sonuç çıktı ; sonuç kısmında 2261 yazıyor, tabloda virgülle yazmışlar 2,261 şeklinde yani hangisi doğru anlamadım. virgüllüyü dikkate alırsam 5 ten küçük hamile olmam. gün gecikti adetim, gecikmenin ilk gununden 4. Gününe kadar farklı marka testlerle aralarında erken gebelik testi predictor early de dahil testler yaptım hep koyu bi şekilde çift çizgi çıktı . Ama bu virgülle tabloda yazılan kafamı karıştırdı. Testi dün verdim, bugün sabah koştur koştur gittim şansa aile hekimi yerinde yok , gelmiycekmiş bugün o yüzden sizden yorum bekliyorum canlar .
Hem kesenide gör bizde hayırlı olsun diyelimDün kan tahlili verdim böyle bi sonuç çıktı ; sonuç kısmında 2261 yazıyor, tabloda virgülle yazmışlar 2,261 şeklinde yani hangisi doğru anlamadım. virgüllüyü dikkate alırsam 5 ten küçük hamile olmam. gün gecikti adetim, gecikmenin ilk gununden 4. Gününe kadar farklı marka testlerle aralarında erken gebelik testi predictor early de dahil testler yaptım hep koyu bi şekilde çift çizgi çıktı . Ama bu virgülle tabloda yazılan kafamı karıştırdı. Testi dün verdim, bugün sabah koştur koştur gittim şansa aile hekimi yerinde yok , gelmiycekmiş bugün o yüzden sizden yorum bekliyorum canlar .
Hayırlı olsun inşallah keseyide görürsün, sağlıkla kucağına alırsınDayanamadım demin koştur koştur gittim devlet Hastanesi'nde de aile hekimi boştu ona gösterdim evet gebesin dedi ama çok da anlamiyolar sanırım ayrıntı yani bu beta değeri normal mi vs pek bişey demedim pazartesi tekrar kan ver artış hızına bakalım dedi.
Hayırlı olsun! Çok beklenen hamilelik ise öyle olur, inanamıyorsun . İnşallah sağlıkla kucağına alırsınDayanamadım demin koştur koştur gittim devlet Hastanesi'nde de aile hekimi boştu ona gösterdim evet gebesin dedi ama çok da anlamiyolar sanırım ayrıntı yani bu beta değeri normal mi vs pek bişey demedim pazartesi tekrar kan ver artış hızına bakalım dedi.