- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 25
4 günü yaptım yani dün bugun 5 inci günüGünaydin kuzum. Hayırlı olsun çok sevindim.Adet gecikmenin kaçıncı günüydü yaptın.
Benimki günleri çok değişiyor 24 günde bir 25 günde bir 27 günde bir 28 günde bir mesela geçen ay 25 günde bir bu ay 28. Günde regl oldum
Duzensiz adette zor biraz kuzum ama herseyin bir cozumu vardır Allahin izniyleBen 26 yaşındayım. 10 aya yakın hatta korunmayı bıraktıktan sonra da stresli günler de ara verince 1 yıl kadar korunduk 3 sene 2 aydır evliyim. Benim amh düşük tiroid yüksek ve kist var bizde bu ay tedavi aşamasına başladık inşAllah ona Grek kalmadan hamile kalırım tekrardan tüp bebek doktoru testlere falan başladı eşim tekrar test verirse ilaçlara falan başlıcaz.
Yarın sabah aç karnına gidicem vericem kanıBebik olsun artık bugün kan vermelisin beklemeden daha fazla :))
Kızz vallahi masallah ne sabrlısın:)Yarın sabah aç karnına gidicem vericem kanı
Kızz vallahi masallah ne sabrlısın:)
Aşkım aç karna olmasa da olur git biz çatladık burdaYarın sabah aç karnına gidicem vericem kanı
Canım benim çizgi silikleşmiş mi bana mı öyle geliyorKızz vallahi masallah ne sabrlısın:)
Sakinn relaxxxvalla maşaallah şimdiye bin kere gitmiştim ben çatladım burda :)))
Ya simdi hastane uzak saglik ocagına vericem oda sabah alıyolarmşAşkım aç karna olmasa da olur git biz çatladık burda
Aynen öyle
İnan inanAynen öyleolsun geç olsun güç olmasın ben daha inanmıyorum
Bakıcaz artık sen neyi bekliyosun simdiİnan inan
Bn reglimin bitmesini bekliyorum şimdiBakıcaz artık sen neyi bekliyosun simdi
Sakinn relaxxxsabır iyidir
Bana da öyle sakinn bekleme sabrı lazım.azcııık banaa da gönder kuzum ya duramıyorum ben :)
Ay bide bir gün de onu mu beklicez aboooYa simdi hastane uzak saglik ocagına vericem oda sabah alıyolarmşbugun gittim ama gec gitmisim yarına kadar sabrederim o kadar beklemisim 1 güncükde beklenir
Yaa Rabbim gönlünden ne geçiyorsa Sana Nasip etsin inşallah canım benimmBn reglimin bitmesini bekliyorum şimdi6.günü . Allahım bizlere de nasip et yarabbi.