2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Yaa Rabbim gönlünden ne geçiyorsa Sana Nasip etsin inşallah canım benimm ❤️ en temiz duâ bir başka müslümanın dier müslümana ettiği duâ'ymış . 🥰
Ayyy Allah razı olsun senden burnumun direği sızladı resmen çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu mesaj bana 🥺😭😍🤲🏻 valla hepiniz aklımdasınız hepinize de dua ediyorum isimli isimsiz hepimize inşAllah nasip olur 🤲🏻

azcııık banaa da gönder kuzum ya duramıyorum ben :)
Ya gebeliği erken oğrenince de sıkıntı ya doktor net bisey diyemio yok artışa bakcaz yok bilmem ne bide okun stresini yapiyosun o daha kötü öncekinde bana öyle oldu ben adet olmadan öğrendim ama kanamam vardı az az sonra test yaptm pozitif kan aldilar 16 ckti hcg sonra bidaha verdim 2 gun sonra bu sefer 5 e dustu kimyasalmış daha kötü oluyo insan

valla kuzum daha çatlayalı kaç gün stres bastı kara kara çok yapmak istiyorum ama şuan yapsam da varsa bile görünmücek , bi yapsam her gün devamı gelicek kendimi frenliyorumm :)))

senin bat ne zaman ?
Canım şu an reglimin son günlerindeyim 🙂 dur kız o kadar da acele etme kendini hepten yıpratırsın. 🙂😅

Canım şu an reglimin son günlerindeyim 🙂 dur kız o kadar da acele etme kendini hepten yıpratırsın. 🙂😅

yıpratıyorum kuzum elimde değil aklım hep onda.. İnşallah hayırlısıyla nasip olur.. Bi kaybım var benim ondan çok istiyorum bi nebze de olsa iyi hissedicem kendimi kuzumm.....

Ya gebeliği erken oğrenince de sıkıntı ya doktor net bisey diyemio yok artışa bakcaz yok bilmem ne bide okun stresini yapiyosun o daha kötü öncekinde bana öyle oldu ben adet olmadan öğrendim ama kanamam vardı az az sonra test yaptm pozitif kan aldilar 16 ckti hcg sonra bidaha verdim 2 gun sonra bu sefer 5 e dustu kimyasalmış daha kötü oluyo insan
Geçmiş olsun canım ya. İşte bir atasözü varya buraya uygun mu bilemem ama aklıma geldi. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. İlkinde böyle üzücü bir şey yaşayınca insan daha temkinli davranıyor çok doğrusun canım 🥺

Orası öyle kuzum da önlem amaçlı erken öğrenince takibini yapmak için istiyorum öğrenmeyi.. bi kaybım var korkuyorum tekrar bişi olucak diye...

her türlü stres yani kuzuummm...

yıpratıyorum kuzum elimde değil aklım hep onda.. İnşallah hayırlısıyla nasip olur.. Bi kaybım var benim ondan çok istiyorum bi nebze de olsa iyi hissedicem kendimi kuzumm.....
Sana da geçmiş olsun canım. Çok üzülüyorum ya böyle şeylere tutunarak yaşamaya çalışan o kadar insan var ki.🥺 Hakkımızda hayırlısı inşAllah. Rabbim ya Rahman ya Rahim ismi hürmetine bize de hamilelik nasip etsin bizlerin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 😍🤲🏻

Sana da geçmiş olsun canım. Çok üzülüyorum ya böyle şeylere tutunarak yaşamaya çalışan o kadar insan var ki.🥺 Hakkımızda hayırlısı inşAllah. Rabbim ya Rahman ya Rahim ismi hürmetine bize de hamilelik nasip etsin bizlerin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 😍🤲🏻

Zor kuzum çok zor kimse evladıyla sınanmasın...
Doğuma bir ay kalmıştı ama yiyecek ekmeği yokmuş, nasibi olan sütünü bile içemedi kuzum..

Takdir-i ilahi demek ki yaşanacakmış kuzum elimizden birşey gelmiyor dua dan başka..

Ben cok sabırsz ve kafama cok takan biriyim tatlın
Ne olacak halim boyle bilmiyorum
Belki biraz rahat bıraksak kendimizi daha koly olacak hersey🥰
Aynen bi akışa bıraksak olacak da bakalım.

Kızlar bugün kan verdim sonuç 2 çıktı maalesef yükselir mi sizce daha adetime 1 hafta var pozitife dönme ihtimali var mı sizce yoksa adetimi beklemeliyim artık umudu kesmeli miyim

Kızlar bugün kan verdim sonuç 2 çıktı maalesef yükselir mi sizce daha adetime 1 hafta var pozitife dönme ihtimali var mı sizce yoksa adetimi beklemeliyim artık umudu kesmeli miyim
Bir hafta varsa sayet bence yukselebilirde
Sonucta 0 çıkmamış
Ama reglini bekle sonra yine yap canm

Valla inanın bende bilmiyorum kızlarr esimde uzuluyor halime cok takıyorum diye

kuzum istiyoruz istediğimiz için takıyoruz sürekli düşünüyoruz , bu yüzden bizi belki olumsuz etkiliyor, stres hormonlarımız salgılanıyor ama elimizde değil yani bilmiyorum bende ama sabredip beklicez..

Görücez o çift çizgiyi inşallah :)

X