2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa 🥲🥲
Günaydin kuzum. Hayırlı olsun çok sevindim.😍 Adet gecikmenin kaçıncı günüydü yaptın.

Sekercim benim de catlatma ignesi olmustum iste reglime 9 gun var fakat regli belirtilerim basladi benim her ay 10 gun onceden başlarda..
Ovulasyon testi cok kolay kızzz hamilelik testi gibi idrarla yapıyorsun
Snaa tavsiyem bir gebenin gunlugu den al testleri
Hatta takip etmiyorsan instsgramdan et
oNun testleri cok guvenilir
Sen de benim gibisin. O yüzden ben çok merak ediyorum hamile kalırsam bu belirtiler olacak mı yine diye 😅😕

Selam canm valla bende merak ediyorum acikcasi:) smdi hafif agrılarm var yaa gun sayma hevesim bile kalmadı😏😁
Değil mi. Ama hiç belli olmaz. Benim eltim biz onu adet beklerken hamile kaldı. Üşüyordu sancısı vardı. Bir baktık hamile. Artık emin olsamda kür denemeden önce mutlaka test yapıyorum nolur nolmaz diye. Adetim biraz sancılı geçiyor kür içince rahatlıyorum.

Değil mi. Ama hiç belli olmaz. Benim eltim biz onu adet beklerken hamile kaldı. Üşüyordu sancısı vardı. Bir baktık hamile. Artık emin olsamda kür denemeden önce mutlaka test yapıyorum nolur nolmaz diye. Adetim biraz sancılı geçiyor kür içince rahatlıyorum.
Umutlanmakta istemiyorum bebeim ama bize de nasip olsa keske🤲
Benim hep gununde geldigi icin reglim yni gecikme yasamadgm icin teste hic gerek duymuyorum:))
Benimde cok sancili geciyor agri kesici iciyorum

Umutlanmakta istemiyorum bebeim ama bize de nasip olsa keske🤲
Benim hep gununde geldigi icin reglim yni gecikme yasamadgm icin teste hic gerek duymuyorum:))
Benimde cok sancili geciyor agri kesici iciyorum
Benimki günleri çok değişiyor 24 günde bir 25 günde bir 27 günde bir 28 günde bir mesela geçen ay 25 günde bir bu ay 28. Günde regl oldum

Yaştan dolayi beklemek istemedik 6 aydr deniyoruz
Son 2 aydir da klomen kullandm suan regli zamanini bekliyorum
Peki ya sen?
Ben 26 yaşındayım. 10 aya yakın hatta korunmayı bıraktıktan sonra da stresli günler de ara verince 1 yıl kadar korunduk 3 sene 2 aydır evliyim. Benim amh düşük tiroid yüksek ve kist var bizde bu ay tedavi aşamasına başladık inşAllah ona Grek kalmadan hamile kalırım tekrardan tüp bebek doktoru testlere falan başladı eşim tekrar test verirse ilaçlara falan başlıcaz.

X