- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Teşekkür ederimBir hafta varsa sayet bence yukselebilirde
Sonucta 0 çıkmamış
Ama reglini bekle sonra yine yap canm
Maşallah sana :) Neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım inşallah.Yarın sabah aç karnına gidicem vericem kanı
Selam canm kaçıncı gününde gidiyorsun kontrole smdi,hadi hayırlı haberleer insallahMaşallah sana :) Neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım inşallah.
Bende yarına randevu alabildim kontrole gideceğim bakalım
3.günde kontrole gitmiş oldum. Yumurtalarım yaşıma göre küçükmüş. Test istedi hormon testi falan salı günü çıkıcakmış ona göre bakacağız dediSelam canm kaçıncı gününde gidiyorsun kontrole smdi,hadi hayırlı haberleer insallah
Selam canm keske ozelde yaptrsaydn ayni gun cıkıyor,e nabıza duser yaa nasıl duşmezmis ala alaKızlar selam sabah reglimin gecikmesi ustune 4 gunu test yaptm öğlen cift cizgi ckti bugun 6 ncı gün yine aynı cizgi koyulasmams kan verdim sağlk ocagına pzt ckar dedide ben e nabıza dusmezmi dedim dusmez dedi nasl oluyo ??
Anladm kuzum sonuclara gore tedavi uygulayacak demekki3.günde kontrole gitmiş oldum. Yumurtalarım yaşıma göre küçükmüş. Test istedi hormon testi falan salı günü çıkıcakmış ona göre bakacağız dedi
Düşer ama hemen değilKızlar selam sabah reglimin gecikmesi ustune 4 gunu test yaptm öğlen cift cizgi ckti bugun 6 ncı gün yine aynı cizgi koyulasmams kan verdim sağlk ocagına pzt ckar dedide ben e nabıza dusmezmi dedim dusmez dedi nasl oluyo ??
Naptın canım gittinmi kontrole nasl gectiMaşallah sana :) Neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım inşallah.
Bende yarına randevu alabildim kontrole gideceğim bakalım
Kızlar selam sabah reglimin gecikmesi ustune 4 gunu test yaptm öğlen cift cizgi ckti bugun 6 ncı gün yine aynı cizgi koyulasmams kan verdim sağlk ocagına pzt ckar dedide ben e nabıza dusmezmi dedim dusmez dedi nasl oluyo ??
Evet canım gittim. Rahimle ilgili bir sorun yok yumurtalarım yaşıma göre küçükmüş testler istedi onları yaptırdım salı günü çıkarmış ona göre nasıl bir yol izleyeceğiz bakacağız.Naptın canım gittinmi kontrole nasl gecti
Sabah 10 da verdim kanı bu saat oldu daha ckmadı neden hemsire dusmez dedi ki ▫Düşer canım sen ara ara kontrol et bugün görürsün sonucunu..
Hmm hayırlısı olsun inşallahEvet canım gittim. Rahimle ilgili bir sorun yok yumurtalarım yaşıma göre küçükmüş testler istedi onları yaptırdım salı günü çıkarmış ona göre nasıl bir yol izleyeceğiz bakacağız.
Herkes yumurtlama dönemiymiş çatlamaymış bunları takip edip hamile kalmaya çalışıyor dedi öyle birşey yapmanı istemiyorum haftada 3 gün yeterli dedi. 3 ay kullanacağım bir vitamin verdi. Salı günü sonuçlara göre bakılacak tekrar
Sabah 10 da verdim kanı bu saat oldu daha ckmadı neden hemsire dusmez dedi ki ▫duserdi normalde
Bakıyorum sürekli ama gözüken bisey yok daha çatlicam yaaŞimdiye düşmesi lazım çünkü öğlene kalmadan gidiyo diye biliyorum kuzum belki akşama yansıcaktır sisteme,
Birde bulunduğun ilin labaratuvar sayfasından görüyormuş kızlar birde oradan dene istersen...
İki çizgide aynı kırmızılıkta olduysa daha ne kadar koyulaşsın :) koyulaşırmı gerçi onu bilmiyorum. Artık pazartesini bekleyeceğiz hayırlısıyla :)Hmm hayırlısı olsun inşallahbende bu sabah yine test yaptm ama hala cizgiler aynı derecede kızarık daha koyulasmams anlamadm 6 gun bugun ilk testi 4 gun yapmstm
Saglik ocagnda sonra ki gun sonuc cikiyor canm seninde h.sonuna denk geldigi icin pazartesiye kalirSabah 10 da verdim kanı bu saat oldu daha ckmadı neden hemsire dusmez dedi ki ▫duserdi normalde
Bakıyorum sürekli ama gözüken bisey yok daha çatlicam yaa