Kiz sen ne sabrlı biri cktn versene hemen:))Yarın sabah kan vericem
Ahh beybisi yaa benimde oyle daha regli olmadm ama belirtileri basladi
Canım kopkoyu kırmızı çizgi genelde 1 hafta 10 günlük gecikmeyle oluyo döllenme zamanına bağlı kan testi de pozitif çıkar inşallah sağlıklı gebeliktir hayırlı olsun şimdidenKızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa
Ikinci gunu git bence kuzu doktoraMayıs ayından beri deniyoruz canım
Doktora acaba regliyken mi gitmek gerekir?
Bana mı dedin canım :)Memleketlimm naslsn:)
sehriban16 :))Memleketlimm naslsn:)
Yarın 2.günü olmuş oluyor yarın için ayarlayayım o zamanIkinci gunu git bence kuzu doktora
Emin olmak için sorayım dedimsehriban16 :))
bence De tatlmmYarın 2.günü olmuş oluyor yarın için ayarlayayım o zaman
Sekercim benim de catlatma ignesi olmustum iste reglime 9 gun var fakat regli belirtilerim basladi benim her ay 10 gun onceden başlarda..Emin olmak için sorayım dedimnapim canım bekliyorum öyle kistin düşmesini dün geceden beri ara ara ağrım var yumurtlama oluyodur belki eşim ni ovulasyon testi al dedi nasıl kullanılıyor da bilmiyorum şansımı deneyeyim sen napıyosun balım
Kuşum inşallah senin ki güzel haber verir çok mutlu oluyorum tedavisi yanıt verenleri görünce bize de umut oluyo canım internetten sipariş veremem çünkü geç oldu yoksa alıcaktım internetten bugün 9. Günüm ne zaman gelir Allah bilir hem eczanede çok daha pahalı bu arada çok iyi bi doktor keşfettim kendi kliniği varmış uzmanlık alanında pcos da varmış yorumları çok iyi Dr emre uysal Instagram'da var bak istersen sende bebiş önümüzde ki reglimde ona gidebilirim ilk idrarla mı yapılıyo ovulasyon testi bide tam kırmızı olduğu gün mü çatlama günü yoksa ondan sonraki gün mü çiçeğimSekercim benim de catlatma ignesi olmustum iste reglime 9 gun var fakat regli belirtilerim basladi benim her ay 10 gun onceden başlarda..
Ovulasyon testi cok kolay kızzz hamilelik testi gibi idrarla yapıyorsun
Snaa tavsiyem bir gebenin gunlugu den al testleri
Hatta takip etmiyorsan instsgramdan et
oNun testleri cok guvenilir
Bu arada umutsuz olma zaten regl ile adet belirtileri aynı hiç fark yok ben geçen çatlatma iğnesi vurduğumda kesin hamileyim diyodum çok farklı belirtiler yaşamıştım ama değilmişim demek ki farklı belirti hamilelik olduğu anlamına gelmiyo adetle aynı belirti de adet olucağın anlamına gelmezSekercim benim de catlatma ignesi olmustum iste reglime 9 gun var fakat regli belirtilerim basladi benim her ay 10 gun onceden başlarda..
Ovulasyon testi cok kolay kızzz hamilelik testi gibi idrarla yapıyorsun
Snaa tavsiyem bir gebenin gunlugu den al testleri
Hatta takip etmiyorsan instsgramdan et
oNun testleri cok guvenilir
Kuzum emre beye bizim gelin gitti de cok paracı bir doktormus ya ve cok yogun o da,ama sen bilirsin git bi gorus istersenKuşum inşallah senin ki güzel haber verir çok mutlu oluyorum tedavisi yanıt verenleri görünce bize de umut oluyo canım internetten sipariş veremem çünkü geç oldu yoksa alıcaktım internetten bugün 9. Günüm ne zaman gelir Allah bilir hem eczanede çok daha pahalı bu arada çok iyi bi doktor keşfettim kendi kliniği varmış uzmanlık alanında pcos da varmış yorumları çok iyi Dr emre uysal Instagram'da var bak istersen sende bebiş önümüzde ki reglimde ona gidebilirim ilk idrarla mı yapılıyo ovulasyon testi bide tam kırmızı olduğu gün mü çatlama günü yoksa ondan sonraki gün mü çiçeğim
Keşke mesajını önceden görseydim ya boşuna eczane eczane aradım buldum en sonuncusu da aşko hadi ya çok mu pahalı emre bey yoksa testler falan mı çok yaptırıyor nilüfer dorukta kemal bey var önceden yıldırmdaymış onu biliyo musun canım onun hakkında ne düşünüyosun emre beyde polikistik over ilgi alanı olması dikkati mi çekti çünkü doktorların ilgi alanı da çok önemliKuzum emre beye bizim gelin gitti de cok paracı bir doktormus ya ve cok yogun o da,ama sen bilirsin git bi gorus istersen
bende guzel haber vermeyi isterim dee bu ay zor gibineyse vardır Rabbimin bildigi...
Benim dedigim yerde 1 gun sonra geliyor kargo ama sen nasıl istersen canmmm
iLk idrarla degil canm gun icinde yapabilirsin ama 1 saat oncesinden sivi alimini birak
Cok net cizgi cknca yumurtlama oluyor
Sonrasnda ki gunler zatn siliklesiyor
Bide canım benim bir sözüm var kırmızıları görene kadar ümit hep var o yüzden pozitif düşünüp pozitif enerji salgılıyoruzKuzum emre beye bizim gelin gitti de cok paracı bir doktormus ya ve cok yogun o da,ama sen bilirsin git bi gorus istersen
bende guzel haber vermeyi isterim dee bu ay zor gibineyse vardır Rabbimin bildigi...
Benim dedigim yerde 1 gun sonra geliyor kargo ama sen nasıl istersen canmmm
iLk idrarla degil canm gun icinde yapabilirsin ama 1 saat oncesinden sivi alimini birak
Cok net cizgi cknca yumurtlama oluyor
Sonrasnda ki gunler zatn siliklesiyor
Olsun nasip o testleriymis canmKeşke mesajını önceden görseydim ya boşuna eczane eczane aradım buldum en sonuncusu da aşko hadi ya çok mu pahalı emre bey yoksa testler falan mı çok yaptırıyor nilüfer dorukta kemal bey var önceden yıldırmdaymış onu biliyo musun canım onun hakkında ne düşünüyosun emre beyde polikistik over ilgi alanı olması dikkati mi çekti çünkü doktorların ilgi alanı da çok önemli
Benim testleri yapalı baya oldu kesin tekrar yaptırır ilaç tedavisi gördüğüm için ferattin midir nedir düşük benim demir eksikliği belkide sorunum odurOlsun nasip o testleriymis canm
Yok yaa duymadm bebeim Kemal beyi de
Bi ziya cetini biliyorum iyi bir doktor :)
Sen yine de Emre beye git istersen muayene ucretini falan da sor once tabiii
Pike daha baya var heralde canımOlsun nasip o testleriymis canm
Yok yaa duymadm bebeim Kemal beyi de
Bi ziya cetini biliyorum iyi bir doktor :)
Sen yine de Emre beye git istersen muayene ucretini falan da sor once tabiii