Sekercim ben yerinde olsam coktan test yapardm ama sen beklemeyi tercih ediyorsun o yuzden ne desem daha bilemedim:))Bugun regl gecikmemin 4 üncü günü hala hiçbir belirti yok normal mi acaba yada gebelik yokyarın test yapıcam
Bende aynı durumdayım regli olacakmışım gibi ağrı giriyor birşeylerin geldiğini ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntı gelmiş o kadar. Sabah ovülasyon testi ile yaptım belli belirsiz bir çizgi vardı ama kaset testle yaptığımda birşey göremedimBugun regl gecikmemin 4 üncü günü hala hiçbir belirti yok normal mi acaba yada gebelik yokyarın test yapıcam
Yok ya yani hic belirti yok ya o biraz garip geldi normalmi ki diye dusundumSekercim ben yerinde olsam coktan test yapardm ama sen beklemeyi tercih ediyorsun o yuzden ne desem daha bilemedim:))
Aynı gercekten senindemi 4 günu gecikmeninBende aynı durumdayım regli olacakmışım gibi ağrı giriyor birşeylerin geldiğini ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntı gelmiş o kadar. Sabah ovülasyon testi ile yaptım belli belirsiz bir çizgi vardı ama kaset testle yaptığımda birşey göremedim
evet BAT 8 ekimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah hamileyizdirAynı gercekten senindemi 4 günu gecikmenin
İnsallah. sen ne zamandır istiyosunevet BAT 8 ekimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah hamileyizdir
Aynı gercekten senindemi 4 günu gecikmenin
Insallah hamissinzdr kizlarrMayıs ayından beri deniyorum. 1 sene kadar önce enfeksiyon için muayeneye gittiğimde alttan muayene etmişti doktor gebelik için herhangi bir sıkıntı yok demişti. Bu ay da olmazsa eğer tekrar bir doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
Sen ne zamandır istiyorsun?
Aynı gercekten senindemi 4 günu gecikmenin
Canım bence vakit geçmeden test yap moralini bozmak istemem ama ben gecikmenin 5. Günü hasta oldum hemde nur topu gibi bi kistle gebelik yoksa ümidin artmamış olurInsallah hamissinzdr kizlarr
Benim regli agrilarm basladı bu ay da olmadı
Ben ocak ayında spiral çkarttırdım o aydan beri istiyoruz mayısta kimyasal gebelik geçirdim sonra olmadı bidaha iste deniyoruzMayıs ayından beri deniyorum. 1 sene kadar önce enfeksiyon için muayeneye gittiğimde alttan muayene etmişti doktor gebelik için herhangi bir sıkıntı yok demişti. Bu ay da olmazsa eğer tekrar bir doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
Sen ne zamandır istiyorsun?
İnşallah canım. Regli ağrıları olabiliyormuş ama hemen ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz. En yakın zaman Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına evlatlarımızı almayı nasip etsin.Insallah hamissinzdr kizlarr
Benim regli agrilarm basladı bu ay da olmadı
Bu ay inşallah güzel haberler alırız.Ben ocak ayında spiral çkarttırdım o aydan beri istiyoruz mayısta kimyasal gebelik geçirdim sonra olmadı bidaha iste deniyoruz
Minnos tesekkurler guzel dileklerin icin canmİnşallah canım. Regli ağrıları olabiliyormuş ama hemen ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz. En yakın zaman Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına evlatlarımızı almayı nasip etsin.
Bu ay inşallah güzel haberler alırız.
Ayyy hamilesin benceeeeee tebrik ederimmmmmmmmKızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa
Ilk idrarla yapns olsaydn sabah daha da net cıkardı cizgiiiiKızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa
Geç döllenme olabilir kuzum hamilesin hayırlı olsun..Kızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa
Başka bir testle tekrarla canım garanti olsun yada direk kan ver adetin geçmiş çünküKızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa
Hayırlı olsun canım kan testi de ver hemenKızlar selam şimdi test yaptım sonucu assağıya koydum reglim 4 gün geçti Artmed ile yaptım testi hamile olsaydım net bi çizmi olmazmıydı ? Anlamadım yaa