- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 25
Tabikide öylede bilmiyorum yakİzım insallah vardır gebelikkk,ama yoksa da en azindan ogrenirsn be kuzum,belirsizlik daha zor degil mii
20 ekimde regli gunumm bakalm hayırlısı:)Senin ne zaman Bat
Ne zaman net çıkar biliyomusun ?Bence dayanmışsın 3 güne yarında bekle canım
Bence all ama yarn sbaah ilk idrarla yap:)Tabikide öylede bilmiyorum yabeni bi gazladın sanki alsammı bugun napsam
Hadi hayırlısı bakalım20 ekimde regli gunumm bakalm hayırlısı:)
Kan testi en garanti aslında:)Ne zaman net çıkar biliyomusun ?
Tamam seni dinlicemBence all ama yarn sbaah ilk idrarla yap:)
Boşu boşunada vermek istemiyorum kanı o yüzden bekliyorum iste sabırlaKan testi en garanti aslında:)
Adetinin 5.7 . Günleri net çıkar silik değil tam kırmızı çıkar. İki gün sonra yapNe zaman net çıkar biliyomusun ?
Hmm o zaman 2 gun sonra yapimmAdetinin 5.7 . Günleri net çıkar silik değil tam kırmızı çıkar. İki gün sonra yap
konuşmak iyi geliyor, ben burada yazılanları okudukça rahatlıyorum.Valla kuzu sana oyle diyorum da bende cok takıntılı ve stresli biriyim
Ahh nasl aşacagız bunu bilmem
Tamam seni dinliceminsallah yarın güzel haberi veririm size
Sana kalmıs beybisi artık ne zaman nasll istersen oyle yap:) insallah guzel haberlerini ve herkesten güsel haberi bekliyoruzzzBoşu boşunada vermek istemiyorum kanı o yüzden bekliyorum iste sabırla
Evet evet burası gercekten iyi geliyor,kendiin gibi olan arkadslar ediniyorsunkonuşmak iyi geliyor, ben burada yazılanları okudukça rahatlıyorum.
Amin tesekkur ederim canım 25 yaşındayım. Bu süreçte eşimle çok büyük kavgalarımiz da oldu çok hassaslastik ikimiz de. Zaten denemeye de korkuyorum.mErhaba canm başınz saolsun yaa cok uzuldum inan,olması icin cabala ugras sonra kaybet..Rabbim kimselere yaşatmasın bu duyguyu dilerim en yakın zamanda yeniden hamis kalr sağlıkla tamamlarsnz
bir sure kendinle ilgilen bence de 3,4 ay sonra yeniden baslayabilirsn isterseniz
Bu arada yaşınz kaçtı
İnşallah düzelir aranız zor süreç o yüzden sürekli eşlerimize sarıyoruz acımızı ondan çıkarıyoruz ama tam tersini yapmamız lazım birbirimizden aldığımız destek olmayınca süreç çok daha zor geçiyorAmin tesekkur ederim canım 25 yaşındayım. Bu süreçte eşimle çok büyük kavgalarımiz da oldu çok hassaslastik ikimiz de. Zaten denemeye de korkuyorum.
Canım ümit vermek gibi opmasın ama hamilesin bence çünkü benim 13. Günü 1.45di senin 6.5 daha da yükselir inşallah hamile değilim demek istediğim iğneye rağmen 5 üstü değildir iğneden olduğunu sanmıyorum yaniKızlar çatlatma iğnesi inin bıgğn14.günü iğne dahil.Beta hcg 6.5 çıktı. İğne etkisidir demi
Merhaba daha yasınz gencmis biraz bekleyebilirsnz canm,malesef ki surec yipratici ve yorucu kaldı ki bi kaybnz olmuşAmin tesekkur ederim canım 25 yaşındayım. Bu süreçte eşimle çok büyük kavgalarımiz da oldu çok hassaslastik ikimiz de. Zaten denemeye de korkuyorum.