2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Amin tesekkur ederim canım 25 yaşındayım. Bu süreçte eşimle çok büyük kavgalarımiz da oldu çok hassaslastik ikimiz de. Zaten denemeye de korkuyorum.

Amin tesekkur ederim canım 25 yaşındayım. Bu süreçte eşimle çok büyük kavgalarımiz da oldu çok hassaslastik ikimiz de. Zaten denemeye de korkuyorum.
İnşallah düzelir aranız zor süreç o yüzden sürekli eşlerimize sarıyoruz acımızı ondan çıkarıyoruz ama tam tersini yapmamız lazım birbirimizden aldığımız destek olmayınca süreç çok daha zor geçiyor

Kızlar çatlatma iğnesi inin bıgğn14.günü iğne dahil.Beta hcg 6.5 çıktı. İğne etkisidir demi
Canım ümit vermek gibi opmasın ama hamilesin bence çünkü benim 13. Günü 1.45di senin 6.5 daha da yükselir inşallah hamile değilim demek istediğim iğneye rağmen 5 üstü değildir iğneden olduğunu sanmıyorum yani

Merhaba daha yasınz gencmis biraz bekleyebilirsnz canm,malesef ki surec yipratici ve yorucu kaldı ki bi kaybnz olmuş
Umarm bundan snrası cok daha guzel olur

Bugun regl gecikmemin 4 üncü günü hala hiçbir belirti yok normal mi acaba yada gebelik yok yarın test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…