2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Merhaba kızlar 17 haftalık oglumu üç hafta önce kaybettim. Bulantı ve aşırı kusmayla geçti aylarim. O evlat sevgisi içime düştü, ama bir yandan da çok korkuyorum hamileyken bir çocuk bana yeter diyordum. Hamilelik sürecinden, tekrar kaybetmekten, hamile kalma sürecinden çok korkuyorum. Denemeye 2. Yılımızda başlamıştık zaten, şimdi çocuk işini zamana yayıp.kendimle ilgilensem çocuğa çok mu geç kalacağız bilmiyorum. Bu topiklerde öğrenmiştim gebe olduğumu... Allah isteyen herkese.saglikla hayırla versin

Bence hamilesinizzz

Bu ay ve sonrası icin sizlerden beklentim yuksek , kis doneminde hamile kalma olasiligi yuksek olur ,rabbim isteyen herkese bebek versin
Amin inşAllah ablam herkese nasip etsin inşallah ❤

Kızlar ben çok hastayım
1 haftadır boğazım ağrıyor, artık 2 gündür dayanilmaz oldu. Şimdiye kadar parolla hafiflettim hep.
İlaçta kullanamıyorum hafifledi mi diye.
Test günüme çok var.
Hamilelik belli olana kadar kullanılan ilaçların zararı olmaz diye duymuştum.
Hastaneye gidip bir serum taktirsam bir zararo olur mu acaba ??

Ne demek rica ederim
Peki sizde herhangi bir sorun var mi ve yas kactı
mAlesef ki surec insani yoruyor keske bizde beklemeden hamis kalanlardan olasaydık ...
Acaba yumurtaların cok buyumeden mi igne oldun da catlamadı canm

Cok gecmis olsun canm,hamilelik suphelerim var diyebilirsin ona gore ilac verebiler sana hastanede

Ne demek rica ederim
Peki sizde herhangi bir sorun var mi ve yas kactı
mAlesef ki surec insani yoruyor keske bizde beklemeden hamis kalanlardan olasaydık ...
Acaba yumurtaların cok buyumeden mi igne oldun da catlamadı canm
Pko var tek taraflı..doktor kontrolünde iğne oluyorum 22 ve 24 mm idi

Kızlar çatlatma iğnesinin 12.günü bugün.. İlginç olan ise bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle çıkar acaba

Eklentiler

• IMG_6231.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar çatlatma iğnesinin 12.günü bugün.. İlginç olan ise bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle çıkar acaba
Eğer doktor onaylı çatlamadıysa yumurtanız geriye testin hatalı olduğu kalıyor

Prpgeston test yaptım.Ona göre çatlamamış canım doktora mesaj attım onayladı o da
Merhaba canım bende femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım yumrtalarım biri 19 biri de 14.5du 13. Günü doktor bu akşam iğneyi vurabilirsin dedi ama hamile kalamadım ilk ayımdı bunları kullanmam da pcos vardı hatta yumurtalardan biri çatlamayııp 3 cm kist olmuş galiba çok anlamıyorum bende o takibi de başka doktor yaptığı için bu doktorum çok bişey diyemedi inşallah seninki de kist olmaz yoksa tedavi o ay olmuyo

Ay öylemi canım peki kist eridi mi adetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…