Gunaydım canımm inşallah yaa Allah buyukAyy insallah canim bende hem hissediyorum sanki tupler acilsa olacak gibi
Ahh sebepsiz de ne zor ne yapacagini bilmiyor insan..Allahim guzel haberler versin insallah canimumutluyuz insallah olacak
Kızlarr eklemeyi kim yapıyor acaba beni de aranıza alirmısınızzzz
Benimde öyle umarım ekim ayında hamile olduğumuzun haberini alırız ♥bat 24 eylül ara ara bel ağrısı ve kasık saplanmaları oluyo bu ayda olmadınasipse ekim ayı inşallah sağlıkla
Hepimiz ayniyizz
Tamamdırr çok teşekkür ederimmmtomrs yapıyor canım görür birazdan seni de ♥
Aminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesef yine olmadıBenimde öyle umarım ekim ayında hamile olduğumuzun haberini alırız ♥
Kaç aydır deniyorsunuzAminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesef yine olmadı
Aminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesefBenimde öyle umarım ekim ayında hamile olduğumuzun haberini alırız ♥
Merhaba 5 ,6 aydır deniyoruz son 2 aydır da butun testleri yaptrdık hersey temiz cıktı ama nasip olmadı dahaKaç aydır deniyorsunuz
Adet gunun yarinmis belki olmazsin umudunu kaybetmeAminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesef
Merhaba 5 ,6 aydır deniyoruz son 2 aydır da butun testleri yaptrdık hersey temiz cıktı ama nasip olmadı daha
Yasım 35 o yuzden acele ediyorum aslnda
Sanırım çok düşünmeden akışına bırakmak gerekiyor hepimiz ister istemez strese giriyoruz. Eminim en doğru zamanı bekliyordur bebeğiniz, vucut kendini hazırlıyordur en kısa zamanda olur bebeğiniz inşallahAminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesef
Merhaba 5 ,6 aydır deniyoruz son 2 aydır da butun testleri yaptrdık hersey temiz cıktı ama nasip olmadı daha
Yasım 35 o yuzden acele ediyorum aslnda
Hisgeldin tabiki eklerimKızlarr eklemeyi kim yapıyor acaba beni de aranıza alirmısınızzzz
Sen eklemismiydim canmbat 24 eylül ara ara bel ağrısı ve kasık saplanmaları oluyo bu ayda olmadınasipse ekim ayı inşallah sağlıkla
eVet keske dusunmesek pek fazla haklsnz ama elimde degil benimdeSanırım çok düşünmeden akışına bırakmak gerekiyor hepimiz ister istemez strese giriyoruz. Eminim en doğru zamanı bekliyordur bebeğiniz, vucut kendini hazırlıyordur en kısa zamanda olur bebeğiniz inşallah
Merhaba hosbuldumm cok teşekkürlerHisgeldin tabiki eklerim
ne zamandır deniyorsunuzbat 24 eylül ara ara bel ağrısı ve kasık saplanmaları oluyo bu ayda olmadınasipse ekim ayı inşallah sağlıkla
Sanki pipi gordum ama 12 . Haftda bile kesin degl diyo doktrlar erkek gordum ben amaEki Görüntüle 3304964 10+2 tahminleri alalım kızlar