- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kan sonucun nolduCok guzel anlamssiniz Allah im saglik sihhat versin yavrulara zaten nezaman olmuyo doye vazgecsek cogumuzun mucizesi ozaman geliyor
Amimnnn inşallah kuzum ❤Bende oyle ogluma arkadas olsun brlikte buyusunler bu zamanlari bebeklikleri beraber gecsin diyerek tekrr cesaret ettim insallah hepmze nasip olur
0.100 cikti kan sonucum paylasmistm yeniden atayimSenin kan sonucun noldu
olsun hiç sıkma canını bir dahaki ay inşallahKızlar ben adet oldum
Sat 20 Eylül bat 21 ekim
Merhaba beni de ekler misiniz
Eylül yaş bat durum 1. tomrs 39 17 ekim bekliyor 2. A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5.@cns15 32 4 ekim bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. ArasaNillGerek 29 10 ekim bekliyor 8. @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. @mirasanne 32 7 ekim bekliyor 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. @lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. B Butterfly193 19 21 ekim bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. @bvice 26 28 Eylül bekliyor 23. Removeben 29 24 Eylül bekliyor 24. BinevsJade 34 23eylul bekliyor 25. @orhfeza 11 ekim bekliyor 26. @umudetmek 33 26 Eylül bekliyor 27, S sirackoskam 26 17 ekim bekliyor 28, @strawberry12 25 2 ekim bekliyor 29. BinevsJade 34 23eylul bekliyor 30. @Melekbas 21 28 Eylül bekliyor
Ayy resmen ayniyiz. Bende sulu sabunlu her isi yaptım simdi de ayagjm üşüdü karnim daha fena agriyo bi yandan diyorum ya hamileysen. Çünkü ben sali doktora gittim ve orada yumurtayi gördü doktor acılmış sismisti. Ben testi bu sali verdim. 8 günde cikar mi acaba diye düşünmeye başladım. Mantikli gelmisti bana sonucta bi hafta gecmis diye düşünüp kan vermiştimAynilarini ben yasiyorum adetim cok yogun gecer hasta bezi kullaniyorm ilk iki gun bu yuzden kiyafet yatak batyor yoksa bende 2 gun kaldi adet gunume evde nekdar is varsa yaptm karnm ara ara agryor gecyor baya sis benimde yerleri elimle sildim hareket olsn diye banyoyu flan yikadm ayaklarm islannca karnmn agrsi artti bakalim bekliyorum bende
Ben soyle dusundum aylardr hamile kalirsam diye yatyorm olmuyo yordum bu seferde olcagi varsa olur dedim vallahi adete 2 gun kala baya is yaptim kanda negatif cikinca hepten keyfm kactiAyy resmen ayniyiz. Bende sulu sabunlu her isi yaptım simdi de ayagjm üşüdü karnim daha fena agriyo bi yandan diyorum ya hamileysen. Çünkü ben sali doktora gittim ve orada yumurtayi gördü doktor acılmış sismisti. Ben testi bu sali verdim. 8 günde cikar mi acaba diye düşünmeye başladım. Mantikli gelmisti bana sonucta bi hafta gecmis diye düşünüp kan vermiştim
Benim ilk ayim ama o negatif kan gorme hissi cok berbat. Sanki yillardir beklemis ve o negatifi yüzüncü kere görmüş gibiydi. Kaset testte yine gölge hayalet vs derken oyaniliyoruz o ara adet geliyo. Kan direk bitirici hamleBen soyle dusundum aylardr hamile kalirsam diye yatyorm olmuyo yordum bu seferde olcagi varsa olur dedim vallahi adete 2 gun kala baya is yaptim kanda negatif cikinca hepten keyfm kacti
Evet kan vermk tum. Beklentileri bitiryor test guzel ama oda pahali hemen bitiyorBenim ilk ayim ama o negatif kan gorme hissi cok berbat. Sanki yillardir beklemis ve o negatifi yüzüncü kere görmüş gibiydi. Kaset testte yine gölge hayalet vs derken oyaniliyoruz o ara adet geliyo. Kan direk bitirici hamle
Birdahaki ay kalırız inşallah hiç sıkılmaolsun hiç sıkma canını bir dahaki ay inşallah
bEn kullandm canm 2 ay sonuc alamadm smdi diyorum acaba danışmanlıkta alsam mı ondanKızlar bir gebenin günlüğünün jel ve ovu testini kullanan var mı
MErhaba tüplerini açarlar ise kendiliginden bebis olur belkiii UMUTSUZ olmayalmSelam kizlar beni de ekleyin,
bat 23 eylul
Yas 34 pek umudum yok doktor tuplerin kapali demisti ama 2 ekimde tedaviye baslayacagim insallah
Ayy insallah canim bende hem hissediyorum sanki tupler acilsa olacak gibiMErhaba tüplerini açarlar ise kendiliginden bebis olur belkiii UMUTSUZ olmayalm
Benimde yas 35 sebepsiz inferilite
Kan bana 130 liraya mal oldu 10 tane test 87Evet kan vermk tum. Beklentileri bitiryor test guzel ama oda pahali hemen bitiyor
10 tane testi o ay bitirince adet olmadan varmi varmi yapip pahali geliyo oda bu heycanla nekdar yasarim bilmiyorumKan bana 130 liraya mal oldu 10 tane test 87
Hepimiz ayniyizz10 tane testi o ay bitirince adet olmadan varmi varmi yapip pahali geliyo oda bu heycanla nekdar yasarim bilmiyorum
inşallah sağlıkla 'hamileyim' yazınla aktif olmaya devam edersin canım :)Beni de ekler misiniz yaş 29 bat 28 Eylül
Uzun zamandır takip ediyorum gebe haberleri umut oluyor bize ama ben ilk defa aktif kullanacağım burayı, okuyucu olmayı tercih ediyordum