2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Senin kan sonucun noldu
0.100 cikti kan sonucum paylasmistm yeniden atayim
IMG_20230919_052607.jpg

Eylül 💕yaşbatdurum🐞
1. tomrs tomrs 💕3917 ekimbekliyor 💌
2. A adeninannesi12 💕3023📌 Eylülbekliyor 💌
3.@esmeyanayan💕2715📌 Eylülbekliyor 💌
4. @gulseliinn💕2917📌 Eylülbekliyor 💌
5.@cns15💕324 ekimbekliyor 💌
6.@nurd35💕2917📌 Eylülbekliyor 💌
7. ArasaNillGerek ArasaNillGerek 💕2910 ekimbekliyor 💌
8. @Reydiya💕2610📌 Eylülbekliyor 💌
9. @ysmnella💕3226 Eylülbekliyor 💌
10. @mirasanne💕327 ekimbekliyor 💌
11. @ozelemm💕27Bekliyor💌
12. @lilystar💕2813 ekimbekliyor 💌
13. @miniminnoss💕2928 Eylülbekliyor 💌
14. @lazy2021💕2721📌 Eylülbekliyor 💌
15. @Beriam💕12📌 Eylülbekliyor 💌
16. @denizperisii💕2827 Eylülbekliyor 💌
17. @Lovelyy35💕2826 Eylülbekliyor 💌
18. @gebelikistiyorum47💕2823📌 Eylülbekliyor 💌
19. B Butterfly193 💕1921 ekimbekliyor 💌
20.@ecemree💕2116📌 Eylülbekliyor 💌
21. @Kahvelim_💕5 ekimbekliyor 💌
22. @bvice💕2628 Eylülbekliyor 💌
23. Removeben Removeben 💕2924 Eylülbekliyor 💌
24. BinevsJade BinevsJade 💕3423📌eylulbekliyor 💌
25. @orhfeza 💕11 ekimbekliyor 💌
26. @umudetmek💕3326 Eylülbekliyor 💌
27, S sirackoskam 💕2617 ekimbekliyor 💌
28, @strawberry12💕252 ekimbekliyor 💌
29. BinevsJade BinevsJade 💕3423eylul📌bekliyor 💌
30. @Melekbas 💕2128 Eylülbekliyor 💌
Merhaba beni de ekler misiniz
yas 26 bat 25 eylül
herkes güzel haberler alır insallah yıl bitmeden hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız ♥

Aynilarini ben yasiyorum 😇 adetim cok yogun gecer hasta bezi kullaniyorm ilk iki gun bu yuzden kiyafet yatak batyor yoksa bende 2 gun kaldi adet gunume evde nekdar is varsa yaptm karnm ara ara agryor gecyor baya sis benimde yerleri elimle sildim hareket olsn diye banyoyu flan yikadm ayaklarm islannca karnmn agrsi artti bakalim bekliyorum bende 🙂
Ayy resmen ayniyiz. Bende sulu sabunlu her isi yaptım simdi de ayagjm üşüdü karnim daha fena agriyo bi yandan diyorum ya hamileysen. Çünkü ben sali doktora gittim ve orada yumurtayi gördü doktor acılmış sismisti. Ben testi bu sali verdim. 8 günde cikar mi acaba diye düşünmeye başladım. Mantikli gelmisti bana sonucta bi hafta gecmis diye düşünüp kan vermiştim

Ayy resmen ayniyiz. Bende sulu sabunlu her isi yaptım simdi de ayagjm üşüdü karnim daha fena agriyo bi yandan diyorum ya hamileysen. Çünkü ben sali doktora gittim ve orada yumurtayi gördü doktor acılmış sismisti. Ben testi bu sali verdim. 8 günde cikar mi acaba diye düşünmeye başladım. Mantikli gelmisti bana sonucta bi hafta gecmis diye düşünüp kan vermiştim
Ben soyle dusundum aylardr hamile kalirsam diye yatyorm olmuyo yordum bu seferde olcagi varsa olur dedim vallahi adete 2 gun kala baya is yaptim 🙂kanda negatif cikinca hepten keyfm kacti

Ben soyle dusundum aylardr hamile kalirsam diye yatyorm olmuyo yordum bu seferde olcagi varsa olur dedim vallahi adete 2 gun kala baya is yaptim 🙂kanda negatif cikinca hepten keyfm kacti
Benim ilk ayim ama o negatif kan gorme hissi cok berbat. Sanki yillardir beklemis ve o negatifi yüzüncü kere görmüş gibiydi. Kaset testte yine gölge hayalet vs derken oyaniliyoruz o ara adet geliyo. Kan direk bitirici hamle :işsiz:

Benim ilk ayim ama o negatif kan gorme hissi cok berbat. Sanki yillardir beklemis ve o negatifi yüzüncü kere görmüş gibiydi. Kaset testte yine gölge hayalet vs derken oyaniliyoruz o ara adet geliyo. Kan direk bitirici hamle :işsiz:
Evet kan vermk tum. Beklentileri bitiryor test guzel ama oda pahali hemen bitiyor 🙂

Merhaba beni de eklermisiniz acaba yas 35 en son 25 agustosta regli oldum 2 gun sonra yine olacagm sanrm agrılarm var🙁

MErhaba tüplerini açarlar ise kendiliginden bebis olur belkiii 🥰 UMUTSUZ olmayalm
Benimde yas 35 sebepsiz inferilite
Ayy insallah canim bende hem hissediyorum sanki tupler acilsa olacak gibi 🙈
Ahh sebepsiz de ne zor ne yapacagini bilmiyor insan..Allahim guzel haberler versin insallah canim😊umutluyuz insallah olacak

X