2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ya 1 yaşında olduğunda daha az doz mu oluyor. Bunu bildiğin iyi oldu yok ilk bebiş zaten öyle yurtdışı vs de yok. Rota yı yaptırıp diğerini ilerleyen süreçte artık inşallah. 🙏🏻 teşekkürler
Bexsero 24 ay öncesi 3 doz 24 ay sonrası 2 doz. Nimenrix 1 yas sonrasi tek doz 6 ay sonrası 2 doz 🙃

Bexsero 24 ay öncesi 3 doz 24 ay sonrası 2 doz. Nimenrix 1 yas sonrasi tek doz 6 ay sonrası 2 doz 🙃
Erken dogum yapanlar baya hakimiz aşı konusuna😁 Menenjit ve rotanin ilk dozlarini olduk.Yarin saglik ocağında 4 ay aşılarını zaturre ve karma aşıyı olacağız.Kizlar size bir sorum olucak benim sütüm azalmaya başladı.Mama takviyesi vermem gerekiyor fakat hiç bir mamayi kabul etmiyor.(Sma-golden goat-Hip-Aptamil denedim.)Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır bir çözüm bulabilen var mıdır bu duruma

Erken dogum yapanlar baya hakimiz aşı konusuna😁 Menenjit ve rotanin ilk dozlarini olduk.Yarin saglik ocağında 4 ay aşılarını zaturre ve karma aşıyı olacağız.Kizlar size bir sorum olucak benim sütüm azalmaya başladı.Mama takviyesi vermem gerekiyor fakat hiç bir mamayi kabul etmiyor.(Sma-golden goat-Hip-Aptamil denedim.)Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır bir çözüm bulabilen var mıdır bu duruma
Malesef cnm mama işine hakim değilim. Kızımda ilk 1 ay hipp kullandım o kadar. Bi sefer çok şükür mama işine girmedik. Sütünü arttıracak takviyelerde al bence.

Sağımla arttırmayı denediniz mi dut kurusu acayp
Süt yapıyor. İnternette tarifi var. Mutlaka şans verin denemediyseniz.

Ben de maalesef Endometriozis ameliyatı yaşadım ama hiç birşeye çözüm olmadı hemen tekrarladı ve yıllardır tedaviler sonuçsuz kaldı üstüne adenomyozis çıktı . Sizin hemen ameliyat sonrası gebelik sağlanması çok iyi olmuş maşallah 🧿🙏 ben de artık herşeyden çok yorulduğum noktada aldım bu pozitif haberini. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Yıllardır mahvetti bu hastalık beni.
adeno için size nasıl bir tedavi uygulandı acaba ? zoladex mi verilmişti

Benim 2 kere olumlu olmayınca histeroskopi oldum rahim içine bakıldı çift boynuzlu perde olduğunu söylediler birde küçükmüş genişletildi perde alındı ve rahimin içine kesikler atıldı tekrarlayan olumsuzluklarda bu işlem yapılıyormuş rahim kesildiğinde kendini yeniliyormuş ben izmirde atatürk eğitim araştırma hastanesinde olmuştum histeroskopiyi
Bir yıl önce yazmışsınız ama inşallah görürsünüz mesajımı. Hangi doktora gitmiştiniz acaba? Süreç ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Merhabalar şimdi bir emzirme danisani ile görüşüyorum evet tarifi de yapıyorum çok sagolun
Merhaba , benim de sütüm azaldı iyice regl olduğum zaman vücud sıcaklığımdan mı nedense çocuk emmeyi iyice bıraktı şarjlı pompa aldım sağım yaparak ilerlemeyi düşünüyorum.
Bana da fikir verebilir misiniz :)

Merhaba arkadaşlar yarın eşimden sperm benden yumurta alincak ama hemşire gelmeden 1 gün önce eşime evde kendi kendine boşalmasını söyledi size böyle bişe söylendimi acil cevap verirmisiniz lütfen
Bir gün önce değilde benim eşimden 3 gün öncesinde bu şekilde evde yapmasını söylemişti cinsel perhiz için

Merhaba , benim de sütüm azaldı iyice regl olduğum zaman vücud sıcaklığımdan mı nedense çocuk emmeyi iyice bıraktı şarjlı pompa aldım sağım yaparak ilerlemeyi düşünüyorum.
Bana da fikir verebilir misiniz :)
Merhaba arkadaslara bilgilendirme icinde buradan yaziyorum benim gittigim cocuk doktoru bana ozel gunlerimin basladi mi diye sordu bundan sonra ayin 5 gunu sag memeni bebek almayacak dedi bende oldu cidden boyle bir durum yasarsaniz paniklemeyin diye arkadaslar diger konu icin ozelden yazdim

Merhaba arkadaslara bilgilendirme icinde buradan yaziyorum benim gittigim cocuk doktoru bana ozel gunlerimin basladi mi diye sordu bundan sonra ayin 5 gunu sag memeni bebek almayacak dedi bende oldu cidden boyle bir durum yasarsaniz paniklemeyin diye arkadaslar diger konu icin ozelden yazdim
Bende hiç böyle bir durum olmadı işin açıkçası hep devam

Merhaba arkadaslar benimde transferim olacak bu hafta. İlk denemem yasım 25 taze transfer olacagım. Transfere sıkışık gitme olayından biraz endiseliyim siz nasıl dayandınız🥲🥲🥲

İzmir'de doktorum Servet Gençdal Ankara'da doktorum Yetkin Karasu
Ben de devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, malum fiyatlar çok pahalı. Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapıldığını öğrendim. Şimdi doktor tavsiyesi de verince çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar benimde transferim olacak bu hafta. İlk denemem yasım 25 taze transfer olacagım. Transfere sıkışık gitme olayından biraz endiseliyim siz nasıl dayandınız🥲🥲🥲
Cok kolay olmuyorda o yasadiklarimizin yaninda o cok hafif kaliyor ben cok cok sıkısik girmistim sonrasinda 1 saat beklemek cok zordu sana tavsiyem ilk 1 saat kalkma.Birde cok dusunme rahat ol Rabbim yardimcin olsun.Dualarim seninle🙏

X