- 6 Aralık 2013
- 740
- 420
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.721
Ben de şimdi bunu düşünüyordum , benim süt yetmediği ve sarılık riski olduğundan dolayı mama kullanıyoruz daha çok hastahanede sma veriyorlardı onu kullanmaya devam ediyorum ama bebeğim aşırı gazlı ya emerken sürekli sıkıntıda... Şimdi başka mama deneyeceğiz bakalım gaz probleminizi çözebilecek miyiz. Hipp organicden memnun musunuz ?Kizlar mama olarak ne kullaniyorsunuz ben iki kez verdim cok zorda kalinca sadece mamayi daha cabuk toparlasin diye mi veriyorsunuz , hipp organic combiotic aldim ben
Çok şükür benm sütüm yeterli geliyor.. silikon meme uçları var benm göğüs ucum başlangıçlarda olmadığı için onla memeyi tutması daha kolay oluyo.. hem silikon uçla acı olmuyo tavsiye ederm eczaneden alabilirsiniz. Bnde hipp aldım mama ama vermedim hiçBen de şimdi bunu düşünüyordum , benim süt yetmediği ve sarılık riski olduğundan dolayı mama kullanıyoruz daha çok hastahanede sma veriyorlardı onu kullanmaya devam ediyorum ama bebeğim aşırı gazlı ya emerken sürekli sıkıntıda... Şimdi başka mama deneyeceğiz bakalım gaz probleminizi çözebilecek miyiz. Hipp organicden memnun musunuz ?
Bir de tek memeyi daha çok alıyor diğerini 5 dk emiyor bırakıyor ucu daha az çıkıntılı olduğu için ya da tersine geldiği için herhalde aynı problemi yaşayan var mı?
Ben eskiden bebek biriminde calisirken hipp verirlerdi, ordan aklimda kalmisti hipp aldim memnun kaldim bende cok zorda kaldigimda veriyorum disarda vs oldugumda, memede bendede oldu o bir memeyi daha rahat alip digerini almamasi yonden dolayi diye okumuştum, almadigi memeyi emzirirken ayni diger memeyi emzirir gibi tutun diyorlar , ben silikon meme ucu kullaniyorum malesef baska turlu asla tutmuyor memeyiBen de şimdi bunu düşünüyordum , benim süt yetmediği ve sarılık riski olduğundan dolayı mama kullanıyoruz daha çok hastahanede sma veriyorlardı onu kullanmaya devam ediyorum ama bebeğim aşırı gazlı ya emerken sürekli sıkıntıda... Şimdi başka mama deneyeceğiz bakalım gaz probleminizi çözebilecek miyiz. Hipp organicden memnun musunuz ?
Bir de tek memeyi daha çok alıyor diğerini 5 dk emiyor bırakıyor ucu daha az çıkıntılı olduğu için ya da tersine geldiği için herhalde aynı problemi yaşayan var mı?
Hala silikon ucla mi emziriyorsunuz ben normali deniyorum surekli ama asla almiyor memeyi silikonla aliyor sadeceÇok şükür benm sütüm yeterli geliyor.. silikon meme uçları var benm göğüs ucum başlangıçlarda olmadığı için onla memeyi tutması daha kolay oluyo.. hem silikon uçla acı olmuyo tavsiye ederm eczaneden alabilirsiniz. Bnde hipp aldım mama ama vermedim hiç
Nasıl denk gelirse ama silikonla verince daha kolay emiyor acımıyor da rahat ediyoruz bizHala silikon ucla mi emziriyorsunuz ben normali deniyorum surekli ama asla almiyor memeyi silikonla aliyor sadece
Çok şükür benm sütüm yeterli geliyor.. silikon meme uçları var benm göğüs ucum başlangıçlarda olmadığı için onla memeyi tutması daha kolay oluyo.. hem silikon uçla acı olmuyo tavsiye ederm eczaneden alabilirsiniz. Bnde hipp aldım mama ama vermedim hiç
Ben eskiden bebek biriminde calisirken hipp verirlerdi, ordan aklimda kalmisti hipp aldim memnun kaldim bende cok zorda kaldigimda veriyorum disarda vs oldugumda, memede bendede oldu o bir memeyi daha rahat alip digerini almamasi yonden dolayi diye okumuştum, almadigi memeyi emzirirken ayni diger memeyi emzirir gibi tutun diyorlar , ben silikon meme ucu kullaniyorum malesef baska turlu asla tutmuyor memeyi
Sadece zıbın giydiriyorum ben canım.Normal doğum mu yaptınız sezeryan mi ? İlk gunden beri mi yeterli geliyor sütünüz?
İnşallah benim de yeterli gelmeye başlar insan vicdan azabı duyuyor mama verdikçe neler veriyorum diye iceriklerinde türlü türlü şeyler
Hala sarılığı atlatamadik bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğiz 20kusur günlük oluyor eğer değer 10 üzeri ise araştırılacak diyor.
Bu arada Bebelac biraz daha iyi geldi ama pütür pütür kalıyor biberonda eğer sıcaklığını dengeli ayarlamazsan şimdi baby goat mi ne keçi sutu mama var onu deneyeceğim bakalım.
Bebeklerinizi bu sıcaklarda nasıl giydiriyorsunuz ? Ben hep kisakollu badi ve altına çorap + çorapli pantolon şeklinde giydiriyorum ama acaba yine sıcaktan bunaltiyor muyum djye düşünmüyor da değilim
Benm bebeğim 1 bucuk aylık oldu doğdugunda yani erken doğdu 3 gün sonra damla damla gelmeye basladı olmayacak diye cok korktum bol bol rezene içtim bestlak damla kullandım sonrasında maşallah birini emerken diğerinden arka arkaya damlıyor sütüm. Giyim konusunda da gündüzleri sadece zıbın çıtçıtlı body giydiriyorum. Aksam olunca normal alt üst takım giydiriyorum.. sarılık bnm oğlumda da var halâ yok denecek kadar az bol bol emzirmeyle atarsın dedi hemsireler ama gecmeyecek olursa bende bayramdan sonra bi göstercem doktoraNormal doğum mu yaptınız sezeryan mi ? İlk gunden beri mi yeterli geliyor sütünüz?
İnşallah benim de yeterli gelmeye başlar insan vicdan azabı duyuyor mama verdikçe neler veriyorum diye iceriklerinde türlü türlü şeyler
Hala sarılığı atlatamadik bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğiz 20kusur günlük oluyor eğer değer 10 üzeri ise araştırılacak diyor.
Bu arada Bebelac biraz daha iyi geldi ama pütür pütür kalıyor biberonda eğer sıcaklığını dengeli ayarlamazsan şimdi baby goat mi ne keçi sutu mama var onu deneyeceğim bakalım.
Bebeklerinizi bu sıcaklarda nasıl giydiriyorsunuz ? Ben hep kisakollu badi ve altına çorap + çorapli pantolon şeklinde giydiriyorum ama acaba yine sıcaktan bunaltiyor muyum djye düşünmüyor da değilim
Sezaryen doğum bnm.. yüksek tansiyondan dolayı erken alındı bnm bebeğim 11 gün de kuvözde kaldıSadece zıbın giydiriyorum ben canım.
Benimde sezeryan , bebegim kuvezde kaldi benimde ilk iki gun sutum benimde damla damla geldi sonra hic durmadan sagdim 2 saatte bir alarm kurdum sagdim, bestlak damla bol rezene ve dut suyu kompostusu ictim oyle artti , ama goguslerimiz cok hassas en ufak sıkıntıda streste hemen etkileniyorlar , ben o yüzden sagim yaparken hep kafami dagitacak seyler izliyorumNormal doğum mu yaptınız sezeryan mi ? İlk gunden beri mi yeterli geliyor sütünüz?
Canım eskiler oyle bebegin gobegi disari cikik olunca bel bagi yaparlarmis , doktorlarda simdi para gibi bir aparatla baglayip bastirtiyorlar cok duydum ben ama ne kadar cikik olduguna da bagli belki normal seviyede cikiktir ama korkma orayi bastirip yaptirdiklari aparatla hemen duzeliyorKızlar birşey soracagım sanırım benm bebeğimde göbek fıtığı oluştu göbeği dışına çıkık duruyor. İnternette araştırdığım zamanlar prematüre bebeklerde yada yeni doğanlarda genelde oluyor ve 1-2 yaş içinde kendiliğinden geçiyor diyorlar. Agrı acı olmuyor tehlikeli değil yazıyor internette . Başına gelen varmı? nasıl bir tedavi ugulanıyor acaba . Ben korkuyorum işin açıkçası .
Teşekkür ederim canım ne olur olmaz ben doktora bi göstereyim. Allah korusun çok bekledik bu günlermizi .. rabbim korusun evlatlarımızıCanım eskiler oyle bebegin gobegi disari cikik olunca bel bagi yaparlarmis , doktorlarda simdi para gibi bir aparatla baglayip bastirtiyorlar cok duydum ben ama ne kadar cikik olduguna da bagli belki normal seviyede cikiktir ama korkma orayi bastirip yaptirdiklari aparatla hemen duzeliyor
Bizim bebekte silikonla emiyordu sadece simdi onu da reddetmeye basladi , bizim bebek de aşırı gazlı, ama hippten once de oyleydi ondan mamadan diye dusunmedim hicben de hipp almıstım organık dıye ama benm bebme yramadı gıbı cok gaz yaptı şimdi golden goat aldım kecı sütlü anne sütüne en yakınmıs daha ıyı geldı gıbı , geve uyaramıyorum valla acıkınca kendı aglıyor zaten.Bende de birini emiyor bırakıyor diğerine gecemıyoruz bıle.zaten sadece ucunu almaktan kıpkırmınyaptı zor emzırıyorm agrı sızı ıcınde((
Benim bebeğim de de var tedaviye gerek yok üstüne de sakin bir şey bağlamayın vs. Dedi doktor 1 yaşına kadar geçer genelde 4 yaşında hala geçmezse müdahale ederiz dediKızlar birşey soracagım sanırım benm bebeğimde göbek fıtığı oluştu göbeği dışına çıkık duruyor. İnternette araştırdığım zamanlar prematüre bebeklerde yada yeni doğanlarda genelde oluyor ve 1-2 yaş içinde kendiliğinden geçiyor diyorlar. Agrı acı olmuyor tehlikeli değil yazıyor internette . Başına gelen varmı? nasıl bir tedavi ugulanıyor acaba . Ben korkuyorum işin açıkçası .
bızım 11 cıkmıstı sıkıntı yok riskin altında demişti doktorNormal doğum mu yaptınız sezeryan mi ? İlk gunden beri mi yeterli geliyor sütünüz?
Çoğu insan demir para ile bantlayın diyor bizimki öyle geçti diyor her kafadan bir ses cıkıyor etrafımda bende şaştım kaldım gördükçe de üzülüyorum göbeğini . Pazartesi bi çocuk cerrahisine götüreceğim. Bakalım ne diyecek illa doktordan duymak istiyorumBenim bebeğim de de var tedaviye gerek yok üstüne de sakin bir şey bağlamayın vs. Dedi doktor 1 yaşına kadar geçer genelde 4 yaşında hala geçmezse müdahale ederiz dedi