2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Geçmiş olsun çok sevindim

Merhaba ben de dün itibari ile bebeğime kavuşmuş bulunmaktayım bebek çok irilestigi için hemen ertesi gün alalım bunu dediler 37+6 da 54 cm 4310 gr olarak dünyaya geldi... Vasa previa olduğum için benim ameliyatım çok uzun geçmiş 2.5 saat kadar...
Çok zor bir surecti ayilmam kendime gelmem falan hala ayağa kalkabilmis degilim kalkmayı denediğimde bayiliyordum az kalsın çok kotu oldum...
Allah'ım doğumu bekleyenlere kolay doğum nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün çok şükür bu günlerimize

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende haftaya alırım kucağima insallah

Hayırlı olsun canım Tez vakitde iyileşesin Benimde miyomlar alındı sezeryanda ondan mı bilmem zor geçti ayılmam toparlanmam 18 gün oldu hala göbeğim çok agırıyor

Geçmiş olsun. Analı babalı büyütün inşallah

Çocuk doktoru ne yaptınız kızlar ya gercekten onu bulmakta zor bugun birini denedik ama bir daha asla gitmem çünkü bebeğim emiyor sütüm yeterli Allaha şükür ama bana mama ver diyor mama ver diyen doktordan uzak duracaksınız gercekten iyi bir doktor bulmak zorrrr

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün çok şükür bu günlerimize
Allah ragzi olsun çok şükür darısı bekleyenlerin başına
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende haftaya alırım kucağima insallah
Amin teşekkür ederim darısı en güzelinden sizin başınıza inşallah sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım Tez vakitde iyileşesin Benimde miyomlar alındı sezeryanda ondan mı bilmem zor geçti ayılmam toparlanmam 18 gün oldu hala göbeğim çok agırıyor
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun evet ekstra uzun süren ameliyat da çok yıpratıyormus rabbim bebislerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Geçmiş olsun. Analı babalı büyütün inşallah
Çok teşekkür ederim aminnn cümlemizin inşallah

Bu arada yeni Philips avent yenidoğan biberondan verim alabilen var mı ?
Sezeryan olduğum için sütüm gelemiyor biberonla da veriyoruz ama çocuk çekse de icemiyor bir türlü benimkinde mi arıza var yıkarken plastigini mi yanlis taktım

Doktora gitme sebebiniz neydi ki kontrol mu ?

Biz de bunu kara kara dusunuyoruz... Doktor önemli...

Kimlik işlemleri hemen oluyor mu acaba

Ben de mama takviyesi
Veriyorum sarılık olduğu için Dr browns kullanıyorum memnunum gaz sorunu da daha az olıjor
Sanırım anti kolik oldudugı için

Doktora gitme sebebiniz neydi ki kontrol mu ?

Biz de bunu kara kara dusunuyoruz... Doktor önemli...

Kimlik işlemleri hemen oluyor mu acaba
Evet canım kontrole gittik elime hediyem olsun diye mama sıkıştırdı bunuda ver içsin dedi emen sütü yeterli birine mama vermek kadar saçma bir şey yok bazı doktorlar kolaya kacıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…