ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bugün 10. Gunumdu
İyi kalite 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum
Yapay zeka %92 tutma oranı vermişti.
Bugün evde test yaptım negatif 😔
Canım evdeki teste bakma sen idrarda çıkmaz ki kan ver idrarda benim hiç çıkmaz herkesin bünyesi farklı daha önce gebe kaldinmi sen daha iyi bilirsin tabi kendini ama inşallah pozitiftir ♥️

Canım evdeki teste bakma sen idrarda çıkmaz ki kan ver idrarda benim hiç çıkmaz herkesin bünyesi farklı daha önce gebe kaldinmi sen daha iyi bilirsin tabi kendini ama inşallah pozitiftir ♥️
1. Deneme negatif 2 ve 3. Kimyasal olmuştu. Kimyasallarda kaset testte çıkmıştı. Bunda da artimed strip test yaptım. Olsa çıkardı 10. Gün.

Merhaba, bir şey sorabilir miyim, benim dün 4 yumurtam toplandı, bugün aradılar dediler ki, 3 tanesi yeteri olgunlukta değildi o sebeple 1 'ine işlem yaptık, o da döllendi. Ama burada hoca hep 5 sayıyordu, son gün 3 dedi, 4 toplandı.. Eğer olgun değilse erken mi topladı acaba diye içim içimi yiyor, daha detaylı bilgisi olan var mı bu konuda

Merhaba, bir şey sorabilir miyim, benim dün 4 yumurtam toplandı, bugün aradılar dediler ki, 3 tanesi yeteri olgunlukta değildi o sebeple 1 'ine işlem yaptık, o da döllendi. Ama burada hoca hep 5 sayıyordu, son gün 3 dedi, 4 toplandı.. Eğer olgun değilse erken mi topladı acaba diye içim içimi yiyor, daha detaylı bilgisi olan var mı bu konuda
Merhaba %80 za ten Kimsenın toplananın hepsi döllenmiyor . benımde 21 toplandı 7 kaldı.. hatta çok şaşırdım bitane bile 5. Gun embrıyom olmadı — hıc bu açıdan düşünmemiştim muhtemelen catlama olmadan gerekli boyuta gelınce toplanıyor

Merhaba %80 za ten Kimsenın toplananın hepsi döllenmiyor . benımde 21 toplandı 7 kaldı.. hatta çok şaşırdım bitane bile 5. Gun embrıyom olmadı — hıc bu açıdan düşünmemiştim muhtemelen catlama olmadan gerekli boyuta gelınce toplanıyor
Yok döllenmeme değil, embriyolog 3'ü yeterince olgun değildi hiç işlem yapamadık dedi. Buna şaşırdım.. Doktorumuz 3'ü yeteri olgunlukta demişti de.. 4'ünden 1'i döllendi demedi.. Çok araştırmadan gittim ondan sanırım, sizin de Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏽 Çok güzel sonuçlar alın inşallah

Yok döllenmeme değil, embriyolog 3'ü yeterince olgun değildi hiç işlem yapamadık dedi. Buna şaşırdım.. Doktorumuz 3'ü yeteri olgunlukta demişti de.. 4'ünden 1'i döllendi demedi.. Çok araştırmadan gittim ondan sanırım, sizin de Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏽 Çok güzel sonuçlar alın inşallah
Canim sayı opu gunune kadar net belli olmuyor. İnşallah kalan embriyoyu sağlıcakla kucağına alırsın.

Döllenmeme dediysem anlatamadım işte ertesi gün bi aranıyorsun 14 yumurta boş çıktı diyorlar bende şok gecırmıstım . Rabbım isteyen herkesın yüzünü güldürsün. Üzmeyın kendınızı tek sperm tek yumurta bile mucizeniz olabılır . İnşallah minik yumoşunuz size sımsıkı tutunur . Sizin güzel hamiş haberinizi de alırız

Canım normal strip testti. İlk defa yaptım bende strip. Minik çubuk.
Onlar çok güvenilir değil canım benim negatifken silik çıkarmıştı o yüzden erken gebelik yapsan belki çıkarırdı ama kan vermek en doğrusu iki gün daha dayan negatif değildir inşallah bolca dua et. Bak ben konu açmıştım transfer in kaçıncı günü öğrendiğiniz anketi 14. Gün bile çok var

Bu durum çok değişebiliyor doktor demişti embriyolog demişti demek çok doğru olmuyor benim 8 sayıldı 13 sayıldı sonra 5 toplandı 2 dollendi biri sağlıklı devam etti mesela

Canım bak benim 19 yumurta toplandı
8 tane 5. Güne gitti.
Cozunurken iyi kalite olmayanlar elendi 5 tane iyi kaliteler transfer edildi. Ve bugün sonuncu transferden negatifi gördüm.
Yani onemli olan sayı değil, hatta kalite bile değil, benim hepsi iyi kaliteydi, yapay zeka %92 gebelik oluşur dedi. Ama elim boş kaldı.

Zaten toplanan yumurtaların %50 Şi dolleniyor %50 Şi transfere ulaşıyor.

Onlar çok güvenilir değil canım benim negatifken silik çıkarmıştı o yüzden erken gebelik yapsan belki çıkarırdı ama kan vermek en doğrusu iki gün daha dayan negatif değildir inşallah bolca dua et. Bak ben konu açmıştım transfer in kaçıncı günü öğrendiğiniz anketi 14. Gün bile çok var
Canım yarın kan vericem zaten.
Ama olsa çıkardı,
Baktım yorumlara yanlış bozuk testler yalancı negatif çıkartıyor ama pozitifi negatif çıkarmıyor.
Durup durup ağlıyorum benim son sansimdi, yaşım 39 oluyor bu ay. Bu zamana kadar olmayan bu yaştan sonra olmaz, son sansimdi.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah.

Canım yarın kan vericem zaten.
Ama olsa çıkardı,
Baktım yorumlara yanlış bozuk testler yalancı negatif çıkartıyor ama pozitifi negatif çıkarmıyor.
Durup durup ağlıyorum benim son sansimdi, yaşım 39 oluyor bu ay. Bu zamana kadar olmayan bu yaştan sonra olmaz, son sansimdi.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım benim üzülmek en doğal hakkın seni anlıyorum ama umutsuzluğa kapılmanı istemem 45-46 yaşında normal hamile kalanlar var Rabbimden umut kesilir mi hiç🤲🏻♥️🤲🏻

X